Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ-ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΠΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην εφορία Χολαργού και 
επίδοση ψηφίσματος στον Βενιζέλο, την Τετάρτη 14/9 (8.30π.μ.)!

 Ο φόρος επιτηδεύματος και η έκτακτη εισφορά άρχισαν ήδη να καταφτάνουν στα ελληνικά νοικοκυριά από τις κατα τόπους εφορίες.
Οι σύγχρονοι...σκλάβοι όμως δεν αντέχουν άλλο τους οθωμανικού τύπου φόρους και επαναστατούν. Οι επαγγελματίες και καταστηματάρχες Χολαργού-Παπάγου, διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη το πρωί (14/9) στην πλατεία Φανερωμένης και αμέσως θα επισκεφτούν την Εφορία Χολαργού, όπου θα επιδώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας  προς την τοπική έφορο το οποίο θα κοινοποιήσουν και στον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών κ. Βενιζέλο.
Σε επιστολή-κάλεσμα προς όλους τους καταστηματάρχες το  Προεδρείο του Συλλόγου, υπογραμμίζει μεταξύ των άλλων:
"ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ κανένα φόρο-χαράτσι που έχει σκοπό μόνον την εξαθλίωσή μας και το κλείσιμο των καταστημάτων μας.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ για να μην νομιμοποιήσουμε την παρανομία του "έτσι θέλω" και βάζω χαράτσια να πληρώσει η μεσαία και εμπορική τάξη, τα κλεμμένα από εμάς" της κυβέρνησης και βουλής.
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ διότι αντιστεκόμαστε στην οικονομική (και φυσική πολλές φορές, ήδη καταγράφηκαν 70 αυτοκτονίες καταστηματαρχών) δολοφονία μας από το κράτος."
Ο Σύλλογος καταστηματαρχών Παπάγου-Χολαργού καλεί όχι μόνον τους καταστηματάρχες αλλά και κάθε επαγγελματία, ακόμη και μισθωτούς, αγανακτισμένους πολίτες που δεν αντέχουν άλλο την εξαθλίωση στην οποία τους οδηγεί η Κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου