Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

σικέ εκτυπωτικός διαγωνισμός στο Δήμο Παπάγου-Χολαργού;


Καταγγελία  για "σικέ διαγωνισμό" στην ανάληψη του έργου εκτύπωσης του φεστιβαλικού προγράμματος του Κηποθεάτρου Παπάγου, έγινε από το γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη Κώστα Δεληγιάννη  (φωτό). Αφορμή για το γεγονός έδωσε η μη αναγραφή της εφημερίδας την οποία επιμελείται (Αντίλογος) στον κατάλογο των χορηγών του Φεστιβάλ.
Ανιχνεύοντας περισσότερο τις λεπτομέρειες της υπόθεσης για να δει  ποιος ήταν ο ανάδοχος της εκτύπωσης του προγράμματος, ο οποίος απέκλεισε την εφημερίδα του από τους χορηγούς, επικοινώνησε με την υπεύθυνη των πολιτιστικών θεμάτων του δήμου κ. Ένη Ευαγγελοπούλου.
--- Ποιος εκτύπωσε το πρόγραμμα του φεστιβάλ; 

Ευαγγελοπούλου: Ο κ. ....
--- Έγινε κάποιος μειοδοτικός διαγωνισμός για την ανάληψη του έργου; ρώτησε ο κ. Δεληγιάννης.
Όπως όμως διαπιστώθηκε από τις απαντήσεις της κας Ευαγγελοπούλου, υπήρχε μεγάλη πίεση χρόνου και δεν τηρήθηκαν με ακρίβεια όλες οι διαδικασίες!

--Δηλαδή τι έγινε; Δώσατε τη δουλειά σε... γνωστό σας; Δεν μπορούσαν να ενημερωθούν και οι άλλοι εκδότες εφημερίδων για να συμμετάσχουν με προσφορές τους στο διαγωνισμό;
Ευαγγελοπούλου: Υπήρξαν δυο-τρεις προσφορές!

Ο κ. Δεληγιάννης ψάχνοντας περισσότερο την υπόθεση, διαπίστωσε ότι την ίδια μέρα, ώρα και λεπτό που κατατέθηκε η προσφορά του αναδόχου, κατατέθηκαν και 2-3 ακόμη προσφορές οι οποίες είχαν αριθμό πρωτοκόλλου διαδοχικό της προσφοράς του αναδόχου!!! Λες και στέκονταν στη σειρά ο ένας πίσω από τον άλλον πρωτοκολλόντας τις προσφορές !!!

¨Κάτι τέτοιο είναι απίθανο και μυρίζει "σικέ παιχνίδι"¨, δήλωσε ο κ. Δεληγιάννης ! Με άλλα λόγια ότι  οι 2-3 προσφορές ήταν μαϊμού, κατατεθειμένες από αυτόν που ...κέρδισε το διαγωνισμό!
Όπως μας είπε ο κ. Δεληγιάννης το τιμολόγιο που εξέδωσε προς είσπραξη από τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού, ο εν λόγω εκδότης, ξεπερνά τις 4.000 €!!!
--- Για αυτό το πρόγραμμα το ποσό είναι εξωφρενικό, ανέφερε ο σύμβουλος έκδοσης του "Αντίλογου".

Όπως πληροφορούμαστε ο ίδιος ο Δήμαρχος, εξαιρετικά ευαίσθητος σε θέματα διαφάνειας (γεγονός που επεσήμανε και ο κ. Δεληγιάννης), έχει φρενάρει την πληρωμή του τιμολογίου έως ότου διερευνηθούν όλες οι πτυχές της περίεργης αυτής υπόθεσης.
Σε επισήμανσή μας προς τον κ Δεληγιάννη, ότι δεν πρέπει να έχει παράπονα διότι επί διοίκησης Νικολάου εθεωρείτο από τους ευνοημένους της τότε Διοίκησης σε ανάλογες περιπτώσεις, απάντησε οργισμένος:
"Επιτέλους αυτή η συκοφαντία πρέπει να σταματήσει. Επί διοίκησης Νικολάου δεν πήρα ούτε καν αυτά που δικαιούμουν από τον νόμο. Ήμουν Αντιπρόεδρος της ΑΔΕΧ και δεν εισέπραξα ούτε ένα ευρώ από τα 50.000 € που δικαιούμουν. Και μιλάτε για εύνοια; Την εύνοια να την βρείτε σε αυτό τον εκδότη που ενώ έκανε πολεμική στον Νικολάου, την ίδια ώρα έπαιρνε συνεχείς εκτυπωτικές εργασίες από τον ΔΑΟΧ και όχι μόνο". 

6 σχόλια:

  1. Η εν λόγω κυρία έχει καταφέρει σε δύο μήνες να απασχολήσει την δημοσιότητα αρνητικά όσο κανένας
    1. Τον απλήρωτο λογαριασμό του τηλρφώνοτ του Δήμου στον γιό της στο εδιμβούργο την πρώτη τετραετία του Νικολάου
    2. Τον πόλεμο με τους εθελοντές της Δασοπροστασίας. Εκεί τα έκανε μπάχαλο. Κατάφερε να μαλώσει με όλους. Τέις διαφορετικές ομάδες εθελοντών εχθρικές μεταξύ τους αλλά πάνω από όλα εχθρικέ με την Δόκτωρα
    3. Τα χειρότερα θαλάσσια camps
    4. Αγριος πόλεμος με τα τοπικά σωματεία.
    5. Χαριστικές και σκανδαλώδεις συμβάσεις με
    τοπικό εκδότη.

    Κύριε Ξύδη είστε εσείς υπεύθυνος.
    Παραιτήστε την ΤΩΡΑ.
    Ελεος πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εφημεριδα αντιλογος του κου. Δεληγιαννη δεν εχει κανει ΠΟΤΕ πολιτικη κριτικη στον κο. Αυγουροπουλο.

    Ολες οι αλλες εφημεριδες γραφουν αρθρα για τον κο. Αυγουροπουλο, παρεχουν στοιχεια, ασκουν πολιτικη κριτικη ΑΛΛΑ ο Αντιλογος περιερως ασχολειτε με απολυτηρια λυκειου...και με τον κο. Δασκαλοπουλο...

    Γιατι κε. Δεληγιαννη δεν ασκειτε κριτικη στον κο. ΑΥγουροπουλο; Γιατι δεν τον ρωτατε για οσα του προσαπτουν οι αλλες τοπικες εφημεριδες; Γιατι δεν απαντα ο κος. Αυγουροπουλος σε ολα οσα εμφανιζονται στο φως της δημοσιοτητας;;

    Πρωτα ασχοληθειτε δημοσιογραφικα κανοντας δημοσιογραφικη ερευνα για τον κο. Που γραφει στην εφημεριδα σας....μετα, σταματηστε να δημοσιευεται απολυτηρια λυκειων (λες και θα σωθει η Ελλαδα αν ο ενας ή ο αλλος ειχε 18 ή 17) και μετα, αφου εκτελεσετε το δημοσιογραφικο σας ΚΑΘΗΚΟΝ...τοτε μπορειτε να ζητησετε και να συμμετασχετε και σε διαγωνισμους!!!

    Συνεπως, ή καντε δημοσιογραφια (οπως οριζει και το δημοσιογραφικο σας καθηκον...) ή καντε κατι αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 30ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ.
    ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΣΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟ. ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΟ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ.
    ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΟΠΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΘΟΣ ΚΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΑΝ "ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ" ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΠΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ 1Ο ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΕΙΝΑΙ:

    1)ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟ. ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ;;; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΑΣΚΗΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ...

    2) ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΚΟΥ. ΞΥΔΗ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ;; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ...ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΠΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟ. ΑΥΓΟΥΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ 1994....

    ΔΗΛΑΔΗ, ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ "ΣΙΚΕ" ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ "ΠΡΟΔΟΣΑΝ" ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΤΩΡΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ ΝΑ "ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ" ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΤΟΝ ΚΟ. ΞΥΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΟΙ "ΜΕΣΣΙΕΣ" ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΠΕΙΔΗΣΑΝ ΑΠΟ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ....(ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ)

    ΚΕ. ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΙΑΦΗΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟς ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

    ΠΡΩΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αντίλογος βγαίνει και "παραπονούμενος"; Δηλαδή τι πρέπει να πει και ο παρατηρητής;
    Άλλωστε τόσο ο αντίλογος όσο και ο παρατηρητής έχουν "θαψει" δημοσιογραφικά τα θέματα του κου. Αυγουρόπουλου...
    Τόσο ο παρατηρητής όσο και ο αντίλογος περιέργως αντιμετωπίζουν με "ευνοικούς" δημοσιογραφικά όρους κάποιους που ασχολούνται με το πως θα υπονομέψουν τον κο. Ξύδη και θα τον διαδεχθούν πολιτικά από τώρα! (αυτά τα πολιτικά στελέχη που είνια γνωστά με το παρατσούκλι οι "ιπτάμενοι" και τζέντλεμαν...από συνδιασμό σε συνδιασμό)
    Συμάχίες άνευ πολιτικής σημασίας καθώς ο δήμαρχος είναι ο ος. Ξύδης και γνωρίζει πολύ καλά πως να προστατεύει την πολιτική του ύπαρξη...
    Τζάμπα οι επαφές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΜΙΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 30ΜΕΡΕΣ, Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ, Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ, Η ΠΑΠΑΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΥΡΟ ΜΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι έχετε δίκιο ο Αντίλογος έπαιρνε μίζες μόνο επι Νικολάου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή