Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΜΕ ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Ο Δήμος της Αγίας Παρασκευής σε αντίθεση με άλλους δήμους που αποφάσισαν να μην κάνουν παρέλαση, λόγω του φόβου εκτρόπων και διαμαρτυριών σε βάρος των πολιτικών, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία όχι μόνο δηλώνει ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά η παρέλαση αλλά καλεί όλους τους μαθητές και μαθήτριες να συμμετάσχουν σε αυτή.
Η ανακοίνωση της αρμόδιας Προέδρου της Επιτροπής Παιδείας έχει ως εξής:

"Η ελληνική κοινωνία ωδινάται βιώνοντας την υπονόμευση θεσμών και δικαιωμάτων, την καταρράκωση αξιών, την εκχώρηση της εθνικής αξιοπρέπειας, τη συρρίκνωση της δημοκρατίας, τη διάλυση του κοινωνικού ιστού.
Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940, προβάλλει φέτος όσο ποτέ άλλοτε τη λεβεντιά, την αξιοπρέπεια, την αγωνιστικότητα, την αυτοθυσία και την υπέρβαση του Έλληνα.
Η δοξολογία, οι ομιλίες, οι καταθέσεις στεφάνων και η παρέλαση, είναι οι σπόνδυλοι της τιμής και της μνήμης του Λαού μας και αποτελούν θεσμό μη διαπραγματεύσιμο με καμιά πολιτική δύναμη.
Γι’ αυτό και εμείς, ως Δήμος, με επικεφαλής το Δήμαρχο της πόλης μας κ. Βασίλη Ζορμπά, καλούμε όλες τις μαθήτριες και όλους τους μαθητές να παρελάσουν πλαισιώνοντας τις σημαίες των σχολείων.

Γερασιμία Μουχτούρη
Πρόεδρος
Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου