Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΤΥΧΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΧΡΗΣ!

ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ... ΙΑΤΡΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΠΡΙΝ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!
Απίστευτη περιπέτεια πέρασε πριν από μερικές ημέρες ο αγαπητός,δημοφιλής γιατρός και δημοτικός σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού Γιάννης Κεχρής. Περιπέτεια-λαχείο, η οποία ήδη θα εξετάζεται ως μοναδική περίπτωση, στα ιατρικά Συνέδρια.

Πριν από 18 χρόνια, όταν ο Γιάννης Κεχρής βρισκόταν στο Οχάϊο των ΗΠΑ όπου σπούδαζε και παράλληλα εργαζόταν σε νοσοκομείο, έπαθε οξεία σκωληκοειδίτιδα και εισήχθη εσπευσμένα σε ένα από τα φημισμένα νοσοκομεία της περιοχής και των ΗΠΑ. Υποβλήθηκε σε αφαίρεση της σκωληκοειδίτιδας και φάνηκε ότι η περιπέτειά του θα έληγε εκεί.
Πριν από μερικές μέρες όμως, ο αγαπητός  Γιάννης Κεχρής ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα. Οι πόνοι δεν περνούσαν, όμως ο γιατρός δεν μπορούσε σε καμμία περίπτωση να τους αποδώσει σε σκωληκοειδίτιδα. Όταν μάλιστα η σύζυγός του Βίκυ, τον ρώτησε σχετικά, ο Γιάννης ήταν κατηγορηματικός: "Μα αφού μου την αφαίρεσαν στην Αμερική".
Οι πόνοι στην κοιλιακή χώρα δεν υποχωρούσαν. Περισσότερο ανήσυχη ήταν η σύζυγός του Γιάννη,  η οποία εργάζεται ως υπαξιωματικός-νοσηλευτής στο ΓΝΑ. Κυριολεκτικά, οδήγησε με το ζόρι τον γιατρό στο νοσοκομείο.
Εκεί τού έγινε εξονυχιστικός έλεγχος, ο οποίος έδειξε τις αιματολογικές εξετάσεις στο...κόκκινο. Η αξονική τομογραφία που έγινε στον Γιάννη Κεχρή, έδειξε μια... σκιά στην περιοχή της σκωληκοειδίτιδας. Το επιστημονικό προσωπικό αποφάνθηκε ότι ο δημοφιλής γιατρός έπρεπε να χειρουργηθεί.
Στην εγχείρηση, αποκαλύφθηκε το ιατρικό έγκλημα που συντελέσθηκε σε βάρος του Γιάννη Κεχρή από το Αμερικάνικο νοσοκομείο: πριν από 18 χρόνια, όταν ο γιατρός είχε προσβληθεί από οξεία σκωληκοειδίτιδα, οι γιατροί του Οχάϊο αντί να του αφαιρέσουν όλη την υπόφυση, του αφαίρεσαν μόνον 5 εκατοστά από αυτή, αφήνοντας την υπόλοιπη σκωληκοειδίτιδα (7 ολόκληρα εκατοστά) στον οργανισμό του!!!
Η υπόφυση όλα αυτά τα χρόνια, λειτούργησε ως βραδυφλεγής βόμβα, ως ένα ηφαίστειο εν υπνώσει, το οποίο... εξερράγη, προκαλώντας σπάσιμο της περιτονίτιδας, γεγονός που θα μπορούσε να στοιχίσει τη ζωή στον Γιάννη Κεχρή, εάν καθυστερούσε -έστω και λίγο ακόμη-να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Αυτή τη δύσκολη ώρα, ο Γιάννης Κεχρής μακαρίζει την επιμονή της συζύγου του να εισαχθεί στο νοσοκομείο, μια και ο ίδιος δεν μπορούσε να διαννοηθεί ότι σε ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία του κόσμου, στο Οχάϊο των ΗΠΑ, θα έκαναν τέτοιο εγκληματικό σε βάρος του λάθος.
Οι γιατροί που χειρούργησαν τον Γιάννη Κεχρή, όπως ειπώθηκε, θα διδάσκουν σε ιατρικά συνέδρια την περίπτωση αυτή, στην οποία μάλιστα έχουν δώσει και τον σχετικό τίτλο: "Συμβαίνουν και στην Αμερική"!
Ο δημοφιλής γιατρός θα παραμείνει στο νοσοκομείο, τουλάχιστον μια εβδομάδα.
Του ευχόμαστε περαστικά και γρήγορα ...σιδερένιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου