Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΑΡΧΙΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης 1.jpg
ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΣΑ ΖΗΤΟΥΝ, ΜΕ ΜΟΝΟΝ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! 
Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ!
Η τρόϊκα σε μια νέα προσπάθεια εκβιασμού της Κυβέρνησης, απαιτεί εδώ και τώρα να περάσουν με 151 ψήφους όσα προβλέπονται στις συμφωνίες και να μην ζητήσει η Κυβέρνηση διευρυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, διότι -όπως λένε- όλα...τινάζονται στον αέρα! Μάλιστα, οι εκπρόσωποι του ΔΝΤ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και της ΕΕ εμφανίζονται ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με τις δηλώσεις Βενιζέλου, ο οποίος τόνισε την ανάγκη ψήφισης των συμφωνηθέντων από 180 βουλευτές!

Τα κοράκια Ευρώπης και Αμερικής, ουσιαστικά ζητούν να τεμαχίσουν και να κατασπαράξουν την Ελλάδα, όπως συμφώνησαν αρχικά με τον Παπανδρέου. Εδώ και τώρα δηλαδή!
Διότι είναι πεπεισμένοι ότι εάν ζητηθεί από την Βουλή διευρυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, αυτή δεν πρόκειται να περάσει και φοβούνται ότι η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε εκλογές, γεγονός που θα τούς χαλάσει τη ...συνταγή ξεκοιλιάσματος της Ελλάδας!
Αυτά τα καθίκια της τρόϊκας που ζητούσαν την συναίνεση, σήμερα οι ίδιοι άνθρωποι την αποκηρύσσουν, αξιώνοντας από τον Παπανδρέου να κυρώσει την συμφωνία άμεσα και μόνο με 151 βουλευτές!
Ο δε Χρυσοχοϊδης, βγήκε αμέσως να δώσει τα διαπιστευτήρια του καλού παιδιού για την τρόϊκα, τονίζοντας ουσιαστικά ως...αναγκαιότητα της κύρωση της συμφωνίας μόνον με 151 βουλευτές!
ΑΛΗΤΕΙΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου