Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΔΥΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟ!

 ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ Ο ΞΥΔΗΣ!
Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου,  είπε ότι προτίθεται να κατασκευάσει κολυμβητήριο στου Παπάγου, στη θέση όπου σήμερα βρίσκεται ο μικρός στίβος δίπλα από το κλειστό γήπεδο μπάσκετ της πόλης, επί της οδού Νευροκοπίου.
Και ενώ σχεδιάζεται το κολυμβητήριο του Χολαργού στον λόφο Τσακού, δόθηκε καταφανής η εντύπωση ότι ο δήμος Παπάγου-Χολαργού θα έχει δύο κολυμβητήρια! Ένα για κάθε πόλη!
Το μεγάλο πρόβλημα θα είναι το κόστος κατασκευής και μετέπειτα συντήρησης των δύο κολυμβητηρίων.
Για να θέτει πάντως ο Β.Ξύδης  ζήτημα ύπαρξης δύο κολυμβητηρίων, για να μιλάει σήμερα για τόσο μεγαλόπνοα  σχέδια,  σίγουρα στοχεύει να ξανακατέβει για Δήμαρχος και στις επόμενες εκλογές. Όταν μάλιστα σχεδιάζει και τη δημιουργία υπόγειου γκαράζ στην πλατεία Δημοκρατίας (πρώην Μεταξά), τότε... όλο και δένει το παζλ!
Να δείτε που ο Ξύδης θα το βάλει πείσμα να ολοκληρώσει το έργο της υπογειοποίησης της πλατείας Δημοκρατίας, αφήνοντας στα...κρύα του λουτρού τον Νικολάου! 
Φαίνεται πως ο Ξύδης ...ασπάστηκε αμέσως την πρόταση Νικολάου ότι επειδή "Νέα Πορεία" και "Ενεργοί Δημότες", ουσιαστικά αποτελούν δυο παρατάξεις με την ίδια ιδεολογία, την επόμενη εκλογική αναμέτρηση να κατέβουν ως ένας συνδυασμός με έναν επικεφαλής!
Ε, ο Ξύδης, φροντίζει να δείχνει από τώρα ποιος θα είναι ο επικεφαλής της ενιαίας παράταξης. Ο άνθρωπος  ξέρει πολιτική μπάλα. Τού πετάνε το μπαλάκι και το επιστρέφει ως παίκτης του τένις (φωτό) με αστραπιαία ταχύτητα. Πετυχαίνει "άσσο" όπως λένε και στην ορολογία του τένις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου