Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΕΞΩΣΗ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ!

ΕΝΑΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ 
ΜΕΙΝΕΙ ΑΣΤΕΓΟΣ!
Η Ελλάδα γυρίζει 70 χρόνια πίσω, στα χρόνια της κοινωνικής εξαθλίωσης και της μεγάλης πείνας. Πρίν από μερικές ημέρες παρουσιάσαμε την τραγική περίπτωση πολύτεκνης μάνας (με 4 παιδιά) στην οποία έκοψαν το ηλεκτρικό στο σπίτι της, με αποτέλεσμα, ζώντας κάτω από  άθλιες συνθήκες με τα παιδιά και τον άντρα της, όντας άνεργοι και οι δύο, αναγκάστηκε να βγει στο δρόμο και να κάνει τη ζητιάνα!
Δείτε εδώ:

ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΜΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΖΗΤΙΑΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΗ ΤΗΣ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ! 

Τα φαινόμενα εξαθλίωσης του λαού, εξαπλώνονται ως επιδημία! 

 

Ο Βασίλης Κουτσούκης (φωτό) είναι άνεργος τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Τού έγινε έξωση από το σπίτι. Βρήκε μια αποθήκη στον Κολωνό, χωρίς ηλεκτρικό, όπου μετέφερε τα πράγματά του για να κοιμάται εκεί. Μέσα στο κρύο! Πληρώνει 80 € ενοίκιο το μήνα, για την αποθήκη και πασχίζει κάνοντας θελήματα, να εξοικονομήσει τα χρήματα, προκειμένου να μην του κάνουν έξωση και από την αποθήκη! 

Όσο για πού κάνει μπάνιο ο Βασίλης; Έχει βρει ένα ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, όπου πληρώνει 35 € για να κάνει μπάνιο και να ξυρίζεται! 

Η τεράστια κρίση και η ανεργία  τον κάνει να τρέμει ότι σε λίγο δεν θα μπορεί ούτε καν να πλένει το σώμα του. Φοβάται μήπως μείνει χωρίς στέγη!

Ο Βασίλης Κουτσούκης εκλιπαρεί για δουλειά. Οποιαδήποτε δουλειά. Για την ιστορία, αναφέρουμε ότι έχει προϋπηρεσία 14 χρόνια σε ξενοδοχεία ως room server,  ενώ μιλάει Αγγλικά. Το τηλέφωνό του για όποιον θέλει ή μπορεί να βοηθήσει, είναι  6976914169

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2011! Η Ελλάδα που θέλει να σώσει ο Παπανδρέου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου