Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΚΟΥΚΗ



Μια σημαντική πρωτοβουλία σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς, ανέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Νίκος Κουκής: Κατάφερε να εξασφαλίσει πολύτιμο τεχνολογικό εξοπλισμό για τα σχολεία του Δήμου. Συγκεκριμένα  8 σύγχρονους  ηλεκτρονικούς υπολογιστές για τη μηχανοργάνωση των Γυμνασίων-Λυκείων του Χολαργού και μια ολοκαίνουργια μικροφωνική-ηχητική εγκατάσταση για τα Γυμνάσια-Λύκεια του Παπάγου, προκειμένου  οι μαθητές να μπορούν να διοργανώνουν τις εκδηλώσεις τους στην αίθουσα τελετών και στον προαύλιο χώρο του σχολείου.
Ο παραπάνω εξοπλισμός συνολικής αξίας 8.000 ευρώ, δεν επιβάρυνε ούτε ένα ευρώ τα ταμεία  των Σχολείων και του Δήμου, αφού ο κ. Κουκής εξασφάλισε τη δωρεά του εξοπλισμού από μεγάλες  επιχειρήσεις .
Ο Νίκος Κουκής με την πρωτοβουλία του αυτή, απέδειξε ότι, ως καταξιωμένο στέλεχος στον χώρο των επιχειρήσεων, μπορεί να συνδυάσει άριστα την  επαγγελματική του δραστηριότητα με την προσφορά στα δημοτικά δρώμενα, αποφέροντας έτσι σημαντικά οφέλη στην τοπική κοινωνία. Τού αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου