Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΞΥΔΗ!


 
                               ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΘΕΜΑ: O ΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΥΔΗΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ Τ.ΔΗΜΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ”.


Σήμερα  Πέμπτη 1-3-2012 σε επικοινωνία του κ. Δημήτρη Νικολάου με τον κ.Βασίλη Ξύδη συνέβησαν τα εξής:

O κ. Δημήτρης Νικολάου εδώ και μέρες ζητούσε επίμονα από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Κ. Τσοχαλή να του δώσει αντίγραφο των πρακτικών της Επιτροπής Απογραφής των Περιουσιακών και Οικονομικών στοιχείων του τ. Δήμου Παπάγου, προκειμένου να έχει την επίσημη εικόνα του ταμείου του τ. Δήμου Παπάγου στην συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012.
Επειδή ο κ. Τσοχαλής αν και διαβεβαίωσε τον κ. Δ.Νικολάου ότι θα του δώσει το πρακτικό, σιώπησε και κρύφτηκε! Ο κ. Δ. Νικολάου απευθύνθηκε στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ηλία Αποστολόπουλο να επέμβει με την θεσμική του ιδιότητα και να του δοθεί το Πρακτικό. Ο κ. Ηλίας Αποστολόπουλος  τον παρέπεμψε στον κ. Δήμαρχο. ΄Επειτα από συνεννόηση μαζί του, ο κ. Δ.Νικολάου απευθύνθηκε προσωπικά στον κ. Β.Ξύδη και αντί να του δοθεί το Πρακτικό εισέπραξε ύβρεις και απειλές όπως:
ΞΥΔΗΣ: “Γιατί ρε με αποκαλείς κλέφτη για την μαύρη τρύπα του ταμείου;”
ΝΙΚΟΛΑΟΥ: “Δε σε αποκαλώ κλέφτη, μόνο  θέλω να μάθω σε ποιανού τσέπη πήγαν τα 97.000 Ευρώ από το ταμείο του τ. Δήμου Παπάγου πριν από 10 χρόνια, που εσείς είσαστε Δήμαρχος και υπεύθυνος και ακόμα δεν έχει δοθεί απάντηση. Κύριε Ξύδη γιατι  οι Οικονομικές Υπηρεσίες του νέου Δήμου Παπάγου αρνήθηκαν να νομιμοποιήσουν την «τρύπα Παπάγου»;
ΞΥΔΗΣ: «Μη μου μπαίνεις εμένα, θα με βρεις μπροστά σου! Εγώ είμαι μεγαλύτερος αλήτης από εσένα».
ΝΙΚΟΛΑΟΥ:”Σου απαγορεύω να με αποκαλείς αλήτη! Όλος ο Χολαργός γνωρίζει ποιος είμαι…Όμως εάν θεωρείς τον εαυτόν σου αλήτη και τσαμπουκά, είσαι άξιος της τύχης σου…!»

Οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ καταγγέλλουν την απίστευτη συμπεριφορά του Δημάρχου κ. Β.Ξύδη και περιμένουν να δοθεί στον Τύπο, μιας και είναι δήμοσιο έγγραφο, το πρακτικό Ταμειακών Διαθέσιμων του Δήμου Παπάγου,όπως το υπογράφουν τα μέλη της Επιτροπής Απογραφής που ο ΙΔΙΟΣ ο Δήμαρχος όρισε με την υπ΄αριθμ. 19/3-1-2011 απόφασή του.

Εμείς δεν ακολουθούμε τον Δρόμο της Λάσπης και των ΄Υβρεων.

Με εκτίμηση,

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου