Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΕΝΤΟΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


Παράπονα εκφράζουν πολίτες που επισκέπτονται τα ιατρεία του ΙΚΑ Χολαργού και συγκεκριμένα τον προϊστάμενο των υπηρεσιών κ. Ντούσγο. Παράπονα αναφορικά με την ελλιπή εξυπηρέτηση αλλά και το ύφος του, το οποίο χαρακτηρίζουν αλαζονικό!
--Φεύγει από το ΙΚΑ στις 12.30 το πρωί. Καλά, πότε έρχεται και πότε τα μαζεύει και φεύγει; διερωτήθηκε οργισμένη η κα Α.Α. η οποία μιλώντας στον "Παρατηρητή"  τόνισε:
"Κατέβηκα με τα πόδια από του Παπάγου και έφτασα στα ιατρεία του ΙΚΑ Χολαργού στις 12.40 αλλά  ο κ. Ντούσγος απουσίαζε! Μου είπαν ότι φεύγει στις 12.30".

Άλλος κύριος που ήρθε 10 λεπτά νωρίτερα από την κα Α.Α. πρόλαβε τον κ. Ντούσγο στην πόρτα του γραφείου, την ώρα που έφευγε.
--Μου είπε να περάσω την Δευτέρα! Για μια υπογραφή που χρειαζόμουν και ενώ θα μπορούσε να την βάλει αμέσως, μού είπε να ξαναπεράσω τη Δευτέρα! Τι πράγματα είναι αυτά; αναρωτήθηκε αγανακτισμένος ο συγκεκριμένος κύριος.

Η κα Α.Α. συνέχισε: "Κι εγώ μια υπογραφή ήθελα για αξονική τομογραφία εγκεφάλου. Τώρα πρέπει να ξαναέρθω την ερχόμενη βδομάδα,  πάλι με τα πόδια από του Παπάγου!
Για τον κ. Ντούσγο είχαμε αναφερθεί πριν από μερικά χρόνια, με τα καλύτερα λόγια. Όπως φαίνεται όμως από τις σημερινές μαρτυρίες, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Και μεις που προσπαθήσαμε να μιλήσουμε μαζί του δεν τον βρήκαμε στο γραφείο του!
Τι τρέχει κύριε Ντούσγο; Τυχαία περιστατικά είναι αυτά; Νομίζουμε ότι πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψιν τις διαμαρτυρίες του κοινού.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΚΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ. ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΔΕ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 12¨30 Η ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΗ ΘΕΣΗ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΣΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή