Παρασκευή 22 Ιουνίου 2012

ΕΛΕΟΣ! ΟΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ...ΠΑΣΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ!

Παραγωγοί από όλη την Ελλάδα συνεχίζουν να τηλεφωνούν στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού ζητώντας του να κάνει κοινωνική πολιτική για φθηνά προϊόντα και αντί ο Δήμος να πιάσει την ευκαιρία, τους...πασάρει στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή"! "Δεν μας ενδιαφέρει εμάς, τηλεφωνήστε στην εφημερίδα του Χολαργού που πραγματοποίησε το κίνημα", λένε οι υπεύθυνοι του Δήμου!!!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Η άρνησή του να πραγματοποιήσει κοινωνική εκστρατεία για φθηνά προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό στον καταναλωτή, συνεχίζεται αμετακίνητη, λέγοντας ότι "ας πάει ο κόσμος κατευθείαν στον Σκλαβενίτη που έχει φθηνά προϊόντα"!
Το κυριότερο όμως είναι ότι ενώ παραγωγοί από όλη την Ελλάδα, παίρνουν αυθορμήτως τηλέφωνο στον Δήμο  (πληροφορούμενοι προφανώς ότι εδώ στην περιοχή Παπάγου-Χολαργού είχε πραγματοποιηθεί κίνημα πατάτας-ρυζιού και λαδιού από τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή"),  ενώ εμφανίζονται πρόθυμοι να δώσουν φθηνότερες τιμές από κάθε άλλο Super Market, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού τους παραπέμπει στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή"!!!

Εκτός του ότι αυτού του είδους το ξεφόρτωμα από τις πλάτες του Δήμου και με το 'ετσι-θέλω φόρτωμα στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" αποτελεί πρόκληση, δεδομένης της δημόσιας δήλωσης της εφημερίδας μας ότι τέτοια εκστρατεία δεν πρόκειται να ξαναφέρει από μόνη της στην πλάτη της, ο Δήμος ενεργεί προκλητικά αδιάφορα. Σε καιρό που η οικονομική και ανθρωπιστική κρίση επεκτείνεται ραγδαία, την ώρα που ο Δήμος οφείλει να επιδείξει κοινωνική ευαισθησία στις ανάγκες του πολίτη, την ώρα που η απαίτηση για φθηνά προϊόντα είναι καθολική, ο Δήμος αδιαφορεί και παραπέμπει τους πολίτες είτε στον ...Σκλαβενίτη είτε φορτώνει το πρόβλημα στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή". 
Λυπούμεθα.

Τολμούμε να πούμε όμως ένα πράγμα: Εάν ήταν Δήμαρχος ο Νικολάου, σε αυτό το θέμα θα είχε δώσει ρέστα. Θα είχε επικεντρώσει όλη την πολιτική του γύρω από τα φθηνά προϊόντα. Ακόμη και εκστρατεία διανομής δωρεάν προϊόντων θα είχε οργανώσει ο Νικολάου. 
Δυστυχώς, η Δημοτική Αρχή Παπάγου- Χολαργού δεν έχει πιάσει τον σφυγμό των δημοτών, η μεγάλη πλειοψηφία των οποίων στενάζουν κάτω από την οικονομική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου