Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ… «ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ» ΣΤΟ ΕΥΡΩ!

"Τί κι αν "γαμήθηκε" το ευρώ; Άλλο το ευρώ κι άλλο η δραχμή. Άλλο η...μπεμπέ κι άλλο η πόρνη της Συγγρού"!

του Μάκη Βραχιολίδη
Το «Πάση θυσία στο ευρώ» αποτελεί το δαχτυλίδι που έφερε εις γάμου κοινωνία τα τρία κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ. Η κοινή συνισταμένη που συνένωσε τις τρεις πολιτικές δυνάμεις και τις ώθησε στην δημιουργία αυτοδύναμης κυβέρνησης, είναι η… παραμονή στην ευρωζώνη. Η λεγόμενη ευρωπαϊκή προοπτική που ευαγγελίζονται τα τρία κόμματα  και η αιώνια αφοσίωση τους στο ευρώ, τα στέλνει στα ευρωπαϊκά σαλόνια για να διαπραγματευτούν το Μνημόνιο2!
Άραγε, η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ δεν ήταν υπέρ της παραμονής της χώρας στην ευρωζώνη και στις προηγούμενες εκλογές της 6ης Μαΐου; Γιατί δεν έκαναν κυβέρνηση συνεργασίας τότε και άφησαν να παρέλθει ένα τόσο μεγάλο διάστημα; Ε, φαίνεται τους έβαλε η Μέρκελ και ο Σόϊμπλε τα δύο πόδια σ’ ένα παπούτσι, ορίζοντας οι ίδιοι οι Γερμανοί την πολιτική ατζέντα των νέων εκλογών: «Ψηφίζετε για την παραμονή σας στο ευρώ ή όχι»!
Η χώρα λοιπόν θα αγωνιστεί να παραμείνει πάση θυσία στο ευρώ. Ό,τι μα ό,τι και να γίνει, ο στόχος της Ελλάδος είναι να παραμείνει με κάθε κόστος στο ευρώ!
Δεν έχει νόημα η ζωή χωρίς το ευρώ. Αφού και ο Θεός, όταν έλεγε το «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε», το ευρώ είχε στο νου του. «Αυξάνεσθε και πληθύνεσθε και κατακυριεύσατε το ευρώ»!
Οι Έλληνες πλέον με την ψήφο τους υπέρ του ευρώ, έχουν συνειδητοποιήσει ότι  ακόμη και τα παιδιά τους είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν στα σκλαβοπάζαρα της Ανατολής ή τις γυναίκες στους στα χαρέμια, αρκεί η χώρα να παραμείνει πάση θυσία στο ευρώ!
Τι και αν οι Έλληνες χρειαστεί να κόψουν και τα δυο τους χέρια εάν αυτό τους εξασφαλίσει την παραμονή της χώρας στο ευρώ;
Η πίστη του Έλληνα είναι δεδομένη προς το ευρώ, με όσες θυσίες και αν απαιτηθούν. Αφού, όσοι αυτοκτονούν από ‘δω και στο εξής, πέφτοντας από την πολυκατοικία τους, θα κρατούν στο χέρι από ένα ευρώ, ως ένδειξη πίστης και αιώνιας αφοσίωσης στο καλύτερο νόμισμα του κόσμου.
Τι και αν το ευρώ έχει υποτιμηθεί; Τι και αν η μετοχή της ΕΘΝΙΚΗΣ από 50 ευρώ που είχε, έπεσε κοντά στο 1 ευρώ; Μπορεί με το 1 ευρώ να μην αγοράζεις ούτε ένα σουβλάκι, αγοράζεις όμως μετοχή της ΕΘΝΙΚΗΣ. Είδες τι κάνει το ευρώ;
Τι και αν το ευρώ από 1,47 που είχε πριν από χρόνια, έφτασε σήμερα στο 1,25 και αύριο-μεθαύριο μπορεί να αγγίξει το 1,15; Τι και αν «γαμήθηκε» το ευρώ;
Άλλο να «γαμιέται»  το ευρώ και άλλο η δραχμή. Άλλο η ...μπεμπέ και άλλο η πόρνη της Συγγρού. Το ίδιο είναι;
Τι και αν σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει καν το ευρώ και η ευρωζώνη θα γκρεμιστεί ως χάρτινος πύργος; Τι σημασία έχει; Οι Έλληνες ήταν πάντα λαός που θυσιαζόταν. Προτίμησαν λοιπόν  να παραμείνουν μέσα στην πολυκατοικία του ευρώ και ας γίνουν «ένα» μαζί με τα συντρίμμια του ευρώ!
Γι’ αυτό, πάση θυσία στο ευρώ. Νυν υπέρ πάντων το ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου