Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

ΕΝΤΟΝΗ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟΝ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΘΑ "ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!!!
ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΕΑ ΗΘΗ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ;

Ο πρώην εκπαιδευτικός, φιλόλογος και δάσκαλος σε δημοτικά σχολεία, Σταύρος Σκανδάλης, προσερχόμενος σε ιδιωτικό ιατρικό κέντρο του Χολαργού, δέχτηκε έντονη φραστική επίθεση από 50χρονο-55χρονο, προφανώς αναγνώστη του "Παρατηρητή", ο οποίος αφού πλησίασε τον 86χρονο εκπαιδευτικό, του είπε με επιθετικό ύφος:
"Εσείς ως άνθρωπος του πνεύματος, με πολλές περγαμηνές στο ενεργητικό σας, είναι ντροπή να αρθρογραφείται σε αυτή την φυλλάδα τον 'Παρατηρητή, που γράφει αυτά τα αίσχη για τον Σαμαρά. Ο Σαμαράς είναι αθώος και ο Βραχιολίδης τον συκοφαντεί και τον βρίζει μέσα από την εφημερίδα του.Ο Βραχιολίδης θα πάθει ό,τι έπαθε και ο πατέρας του, που τα έβαλε με τους Πολυδωραίους και τον τιμώρησαν"
Ο Σταύρος Σκανδάλης, παρά τον αρχικό του αιφνιδιασμό, ενήργησε ως άνθρωπος του πνεύματος, με σύνεση και σωφρωσύνη, τονίζοντας ότι μέσα στην δημοκρατία είναι η διαφορετικότητα των απόψεων και η διαφωνία και πως η εφημερίδα επί τόσα χρόνια την έχει αγκαλλιάσει η μεγάλη πλειοψηφία του Χολαργού". 
Ο "Σαμαρικός" με τις παρωπίδες (και με σαμάρι και με παρωπίδες),  όχι μόνο προσπάθησε να εκφοβίσει τον δάσκαλο Σταύρο Σκανδάλη επειδή αρθρογραφεί συνειδητά στην εφημερίδα αλλά άφησε και απειλητικό μήνυμα ότι ο "Βραχιολίδης θα πάθει ό,τι έπαθε ο πατέρας του από τους Πολυδωραίους"!!! 
Προφανώς ο άνθρωπος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, είναι λάθρος αναγνώστης του 'Παρατηρητή" και μέσω της σκληρής αντιπολιτευτικής κριτικής του Μάκη Βραχιολίδη στον Σαμαρά, προσπαθεί να αναβιώσει περιστατικά του παρελθόντος, τα οποία έχουν ξεχάσει και οι ίδιοι οι αδελφοί Πολύδωρα! 
Είναι ή δεν είναι φασίστας ο... κύριος;  Ο οποίος φτάνει στο σημείο να επιτίθεται φραστικά στον Σταύρο Σκανδάλη, ζητώντας του λίγο ως πολύ, τα ρέστα επειδή αρθρογραφεί στην εφημερίδα μας; Και να ...προειδοποιεί ότι ο Βραχιολίδης θα ...μηνυθεί (από ποιον από τον Σαμαρά;) για την δριμύτατη κριτική που ασκεί στον Πρόεδρο της Ν.Δ. και σημερινό Πρωθυπουργό;
Άλλα ήθη και ...έθιμα; Νεοδημοκρατικά είναι αυτά; 
Μόλις βγήκε Πρωθυπουργός ο Σαμαράς, μήπως αρχίσουν οι...προγραφές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου