Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

ΟΛΗ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΝΤΑΜΩΣΕ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ



Με κύρια χαρακτηριστικά τη πολύ μεγάλη προσέλευση, την άρτια οργάνωση, τα νόστιμα εδέσματα και την πολύ ωραία μουσική πραγματοποιήθηκε και φέτος η Γιορτή της Γειτονιάς, η κορυφαία πολιτιστική εκδήλωση του δραστήριου Συλλόγου κατοίκων Τσακού. Πλήθος κόσμου από όλες τις γειτονιές της πόλης κατέκλυσαν την ειδικά διαμορφωμένη πλατεία και απόλαυσαν την φιλοξενία του τοπικού Συλλόγου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Βασίλειος Σαββίδης, ο οποίος ευχαρίστησε όλο το κόσμο για την παρουσία του, τόνισε την ανάγκη για συνεργασία, αλληλεγγύη και συνοχή κυρίως και λόγω των δύσκολων συνθηκών που ζούμε, ενημέρωσε για την πυροπροστασία του Λόφου του Τσακού όπου με ευθύνη του Συλλόγου έχει τοποθετηθεί κατά τις βραδινές ώρες ένας άνεργος συμπολίτη μας και τέλος παρέπεμψε τον κόσμο να διαβάσει τις δραστηριότητες του Συλλόγου κατά το τελευταίο εξάμηνο στο ενημερωτικό δελτίο την επιμέλεια του οποίου είχε αναλάβει ο Γραμματέας του Συλλόγου κος Τάσος Μίχας.
Ακολούθως, το πρόγραμμα συνεχίστηκε με επιδείξεις του Χορευτικού τμήματος και συνεχίστηκε μέχρι αργά το βράδυ με ζωντανή μουσική η οποία ξεσήκωσε τον κόσμο με παραδοσιακά και λαϊκά τραγούδια από όλη την Ελλάδα.
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κος Κ. Μανιάτης, ο Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής κος Β. Ζορμπάς και οι επικεφαλής των παρατάξεων κοι Γιαννακόπουλος  & Σταθόπουλος.
Επίσης παραβρέθηκαν ο π. Σταύρος Τρικαλιώτης, εφημέριος του Ι.Ν. Αγ Αναργύρων, ο περιφερειακός σύμβουλος Κ. Κανελλάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Β. Βουτσινάς,ο δημ σύμβουλος κος Γκιζιώτης, οι αντιδήμαρχοι κοι Τσιαμπάς, Παπαδοπούλου και Μουχτούρη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ Ησαιας, Καζάκος, Παναγόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Παύλου, Σάρκουλας, Κρητικίδης &  Καβρουδάκη, οι επίτιμοι Πρόεδροι του Εξωραϊστικού Συλλόγου Πευκακίων κοι Γεωργίου και Μιχαηλίδης καθώς κ΄ ο γραμματέας κος Παπουτσής, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου ¨Αγ. Ιωάννης¨ κος Π. Βαβουγυιος, το μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Κοντοπεύκου κα Σ. Κούγια, ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου ¨Υμηττός¨ κος Πολύδωρας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ι.Ν. Αγ Αναργύρων Πευκακίων κος Ι. Αρβανιτάκης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Αν. Αττικής κα Π. Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος της ΕΝΕΒΑΠ κος Μ. Χάρχαρος, ο κος Σπύρος Παπασπύρος από το Σύλλογο ¨Αγ Κοσμάς ο Αιτωλός¨, η Αντιπρόεδρος της επιτροπής Αδελφοποίησης κα Ι. Παπαδοπούλου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βορειοηπειρωτών εκπαιδευτικής πρωτοβουλίας κος Π. Μπάμπης, οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι κοι Μοσχονά, Φωτόπουλος και Παπαμιχαήλ και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΔΑΠ κα Ηλέκτρα Πανάγου Αντωνοπούλου.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού

              Ο Πρόεδρος                                                                     Ο Γραμματέας


        Βασίλειος Σαββίδης                                                          Αναστάσιος Μίχας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου