Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΔΑΛΗΝΟ!

ΕΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ!
ΣΦΟΔΡΗ ΦΡΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ Ν. ΜΑΓΔΑΛΗΝΟΥ 
ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΞΥΔΗ!
Αυτή η κόντρα δεν έχει τέλος. Δυστυχώς όμως αυτοί που την πληρώνουν είναι οι θαμώνες του θερινού κινηματογράφου Χολαργού οι οποίοι κιννδυνεύουν να περάσει η σεζόν λειτουργίας του κινηματογράφου και να μην έχουν να πιουν νερό!
Ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού κ. Ξύδης, φαίνεται πως το φέρει βαρέως και μετά την δικαίωση του ιδιοκτήτη του σχολικού κυλικείου, προχώρησε σε αίτημα ανάκλησης της απόφασης του Διοικητικού Εφετείου το οποίο δικαίωσε τον Ν. Μαγδαληνό, δίνοντάς του προσωρινή άδεια λειτουργίας. 
Έτσι, αναμένεται συνέχεια στο πολύκροτο αυτό θρίλερ-κόντρα, η οποία στην μέση έχει ως βέβαια θύματα όσους αποφασίσουν να πάνε και να παρακολουθήσουν κινηματογράφο. Φέτος, πρακτικά είναι μια καταστροφική χρονιά για τον θερινό κινηματογράφο Χολαργού!
Ο Νίκος Μαγδαληνός αναφερόμενος στην νέα εξέλιξη που παίρνει η υπόθεση, είπε: "Πρόκεται για εκδικητικότητα του κ. Ξύδη απέναντι σε έναν βιοπαλαιστή. Δεν τον ενδιαφέρει εάν οι δημότες μείνουν χωρίς κυλικείο στον θερινό κινηματογράφο. Δεν ξέρω εάν τελικά τα καταφέρει με την αίτηση ανάκλησης ή όχι. Αυτό που πάνω απ' όλα  ενδιαφέρει τον κ. Ξύδη είναι να εκδικηθεί έναν βιοπαλαιστάκο που πληρώνει γι' αυτό το κυλικείο 7.500 ευρώ το χρόνο. Πρόκειται περί παρωχημένης χιτλερίστικης αντίληψης. Επίσης, το συντριβάνι απέναντι στο άλσος, που περνάει από ΄κει χιλιάδες κόσμου κάθε μέρα, ο Δήμαρχος το αφήνει κλειστό και ας  δυσφημεί με αυτό τον τρόπο και τα πρόσωπα της "Νέας Πορείας" που περνάνε καθημερινά από ΄κει. Θα μπορούσε να βάλει δυο μπεκ και μια αντλία για να το λειτουργήσει, δεν το κάνει όμως. Με τα στάσιμα νερά, έχει δημιουργηθεί εστία μόλυνσης στο σημείο. Δεν ενδιαφέρει τον κ. Ξύδη εάν με την ενέργειά του "καίει" τους δικούς του συμβούλους, αρκεί που παίρνει την εκδίκησή του απέναντί μου! Λυπάμαι για τον κ. Ξύδη αλλά δεν κάνει για τα χρηστά ήθη του Χολαργού"


Στο μεταξύ, πολλοί θαμώνες του θερινού κινηματογράφου εκφράζουν έντονα παράπονα για το υψηλό τίμημα του εισιτηρίου και μάλιστα χωρίς πρόβλεψη διαβάθμισης τιμών για μικρά παιδιά ή άτομα με ειδικές ανάγκες.    
Οι φετινές τιμές των 5 και 6 ευρώ δημιουργούν προβληματισμό και παράπονα.  Η Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ. Ένη Ευαγγελοπούλου μας ενημερώνει ότι "παρέχονται δωρεάν εισιτήρια σε ευπαθείς ομάδες στο πλαίσιο κοινωνικής πολιτικής του δήμου και φυσικά η διαχείρισή τους γίνεται απόρρητα". 
Προκύπτει όμως ένα σοβαρό ερώτημα: Γιατί αγνοήθηκε η προσφορά της εταιρείας NOTRADITIONAL η οποία πρόσφερε και πιο φθηνό εισιτήριο (3 ευρώ) και μάλιστα έδινε το ποσοστό του 4% επί των εισπράξεων στο Σχολείο, το οποίο και παραχωρεί τον χώρο του για τον κινηματογράφο; Είναι απολύτως λογικό, ένα ποσοστό επί των κερδών να πάει προς το σχολείο, παρ' όλα αυτά ο ΔΟΠΑΠ έσπευσε να δώσει τον κινηματογράφο στον κ. Αποστόλου ο οποίος και πιο ακριβό εισιτήριο δίνει ενώ δεν πρόσφερε τίποτε στο σχολείο! 


Αυτή η ιστορία προώθησης του κ. Αποστόλου από την Δημοτική Αρχή και τον ΔΟΠΑΠ ...έβγαζε μάτια φέτος! Λες και συνωμότησε όλο το σύμπαν υπέρ του! 
Τα παράπονα όμως είναι πολλά από τους δημότες-κατοίκους και αυτά βαραίνουν την Δημοτική Αρχή, η οποία -δυστυχώς- το έχασε φέτος το παιχνίδι των εντυπώσεων με τον θερινό κινηματογράφο Χολαργού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου