Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

Νέα μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας! Ανάμεσα στις 5 χώρες με την υψηλότερη τιμή βενζίνης στον κόσμο!

.....ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ 80ης ΘΕΣΗΣ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ, ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ..........ΟI ΚΛΕΦΤΕΣ , ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ.
 

Νέα μεγάλη επιτυχία της Ελλάδας! Ανάμεσα στις 5 χώρες με την υψηλότερη τιμή βενζίνης στον κόσμο!

Τα 2 ευρώ αγγίζει η τιμή της βενζίνης σε πολλές περιοχές, ιδιαίτερα της νησιωτικής Ελλάδας. Την ίδια στιγμή οι ελεγκτές της υπηρεσίας εποπτείας αγοράς, δηλώνουν πως η...
μεγάλη αύξηση, αλλά και οι αποκλίσεις ανά περιοχή, της βενζίνης, οφείλονται στις διεθνείς τιμές του "μαύρου χρυσού", αλλά και την ισοτιμία ευρώ δολαρίου.

Για να δούμε τη μέση τιμή της βενζίνης σε μερικές χώρες της Ευρώπης. Θυμίζουμε ότι στην Ελλάδα η μέση τιμή της αμόλυβδης ανά λίτρο, είναι 1.81 ευρώ.


Ελβετία: 1.25 Ισπανία: 1.37 Ουγγαρία: 1.22 Αυστρία: 1.36 Τσεχία: 1.40 Βέλγιο: 1.41 Πολωνία: 1.35 Λουξεμβούργο: 1.33 και η λίστα συνεχίζεται. Δε σας πάω σε Αίγυπτο, Φιλιππίνες, Ρωσία κτλ γιατί θα πάθετε αμόκ. Μάλιστα, για να μην το έχετε απορία, η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις top 5 χώρες με την υψηλότερη βενζίνη. ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!! Ορίστε και το σχετικό γράφημα (η μέση τιμή της βενζίνης ανά λίτρο στην Ελλάδα, είναι πλέον λίγο ακριβότερη από την αναγραφόμενη).


Τι συμβαίνει λοιπόν; O Νίκος Ευαγγελάτος θα έλεγε σίγουρα, ότι φταίνε οι βενζινοπώλες, που κλέβουν τον έντιμο Έλληνα πολίτη και βγάζουν τα λεφτά τους σε off shore εταιρείες, αλλά σίγουρα το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν εντοπίζεται εκεί, αλλά στους συνεχείς επιπρόσθετους φόρους που σκαρφίστηκε ο εκάστοτε υπουργός οικονομίας, προκειμένου να αντιμετωπίσει, το. ελληνικό χρέος. Σκληρή εισπρακτική οικονομική πολιτική, σε ένα είδος πρώτης ανάγκης. Μεγαλοφυές δεν μπορώ να πω, δεν πήγαν χαμένα τα πτυχία. Και κυρίως. λειτούργησε.
 newsnow.gr

1 σχόλιο:

  1. ελατε παιδια κουραγιο, λιγο ακομη και φθασαμε στη ΚΟΡΥΦΗ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή