Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ 100 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΓΙΑ ΠΑΡΙΣΙ!


Συνεπής στο σημερινό ραντεβού με τους αρμόδιους του ΚΑΠΗ Χολαργού, ο Μπάμπης Στάϊκος παρέδωσε τα εισιτήρια που αφορούν στο ταξίδι- δώρο του κ. Στάϊκου στο Παρίσι, για 100 μέλη των ΚΑΠΗ. Το πολυπόθητο ταξίδι στην πρωτεύουσα του φωτός, αναμένεται να γίνει από 2 έως 5 Δεκεμβρίου και θα περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις και ημιδιατροφή στο ξενοδοχείο. 
Παρά τις όποιες δυσκολίες συνάντησαν τα μέλη των ΚΑΠΗ με τις συνεχείς αναβολές του ταξιδιού, θα πρέπει να είναι ευχαριστημένοι, μια και το ταξίδι πλέον θα γίνει κανονικά. 
Εντύπωση αρνητική πάντως προκάλεσε το γεγονός ότι δεν παρευρέθη στην συνάντηση κανένα από τα τυχερά μέλη των ΚΑΠΗ! 
Γιατί κύριοι; Ο κ. Στάϊκος σας χρώσταγε ...γραμμάτια και καθυστέρησε την εξόφλησή τους; Δώρο σας κάνει, ένα "ευχαριστώ" κόστιζε τόσο πολύ να του πείτε κατά την ώρα παράδοσης των εισιτηρίων; Το λέμε αυτό, διότι απ' ότι ξέρουμε είχαν ειδοποιηθεί και τα τυχερά μέλη των ΚΑΠΗ να παρευρεθούν στην μίνι-εκδήλωση. Και όμως, δεν ήρθε κανείς. Μόνο, οι κ.κ.Μπουφούνου και  Ίσκος, όπως φαίνονται και στην φωτογραφία. 
Δεν πειράζει κ. Στάϊκε, όλα σε αυτή την ζωή δοκιμάζονται. Και τα πικρά ποτήρια εδώ τα πίνουμε. Δείτε πιο πάνω σχετική μας ανάρτηση και θα καταλάβετε...

4 σχόλια:

  1. Γελάει ο κόσμος και με το "ρεπορτάζ" και με τη "δωρεά" και με τα "μέλη" του ΚΑΠΗ και με τους "διοικούντες" το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν τα εισητηρια διατεθουν για τα ανιψια του Θαναση, τοτε μαλλον θα χρειαστουν αλλα πενηντα...και ειδικη πτηση τσαρτερ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το " πολιτικό κλισιοσκόπιο Χολαργού - Παπάγου " τον αποκάλεσε κορόιδο και κώτσο γιατι πετάει χρήματα και τον εκμεταλλεύονται ο Ξύδης και η παρέα του για τους δικούς τους σκοπούς . Μήπως πρέπει να τον ξυπνήσει κάποιος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι βέβαια εσείς που τον χλευάζετε και τον βρίζετε έχετε προσφέρει πολύ περισσότερα στον κόσμο από ότι αυτός ο μαλάκας οπότε δίκιο έχετε . Έτσι για να λέμε και του στραβού το δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή