Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ...ΠΑΡΤΙ 100 ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ!


Άγνωστοι κακοποιοί ξάφρισαν 7 αποθήκες και έκλεψαν όλο το πετρέλαιο από το λεβητοστάσιο της επί της οδού Κρήτης 1 , πολυκατκοικίας στον Χολαργό!!! Προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός, διότι το να ανοίξουν 7 αποθήκες που βρίσκονταν στο υπόγειο  της πολυκατοικίας και μάλιστα να πάρουν όλο το πετρέλαιο από το λεβητοστάσιο, προϋποθέτει ότι οι εγκληματίες δρούσαν ανενόχλητοι επί αρκετή ώρα! Κανείς δεν τους πήρε είδηση! 
Το περιστατικό όμως αποκτά ξεχωριστή σημασία, διότι, όπως μας είπαν, υπολογίζουν ότι η δράση των κακοποιών έλαβε χώρα την ίδια ώρα που στο Πνευματικό Κέντρο Χολαργού βρισκόταν σε εξεέλιξη, εκδήλωση για τον περιορισμό της εγκληματικότητας στον Χολαργό! Τώρα, πώς γίνεται, ενώ κανείς δεν πήρε ...πρέφα τους κακοποιούς, να υπολογίζουν ότι η εγκληματική πράξη διαδραματίσθηκε την ώρα που εξελισσόταν στο Πνευματικό Κέντρο η εκδήλωση για την εγκληματικότητα, αυτό είναι ...ανεξήγητο. 
Σε κάθε περίπτωση, πέρα από το σημειολογικό του γεγονότος, αυτό καθ΄αυτό το συμβάν δείχνει πως  η εγκληματικότητα έχει πλέον ξεπεράσει κάθε όριο. Οι κακοποιοί μπαίνουν σαν τα ποντίκια, παντού. Ακόμη και στις αποθήκες, στα λεβητοστάσια και στα...λαγούμια. Πουθενά δεν νιώθουμε ασφαλείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου