Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ





"Έως το 2015, η εθελούσια και υποβοηθούμενη αυτοκτονία θα πρέπει να γίνει νόμιμη σε όλες τις χώρες τις Ε.Ε.."
Ανατριχιαστικό έγγραφο του 2011 αφορά τη ζωή στην Ευρωπαϊκή Ένωση για μείωση του πληθυσμού τα επόμενα χρόνια!

'Έως το 2050, οι Ευρωπαίοι είναι αναγκασμένοι να υιοθετήσουν πράσινους τρόπους ζωής, ακόμα και μέσω των απαγορεύσεων των μη-απαραίτητων μακρινών ταξιδιών. Το κράτος θα πρέπει μέσω όλων των καναλιών διάδοσης να μεταφέρει το μήνυμα της 'βιωσιμότητας' σε όλους τους πολίτες...
Η Ατζέντα 21 είναι πιο κοντά μας παρά ποτέ:
"Οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ζουν σε πυκνοκατοικημένες αστικές περιοχές σε μικρά και οικονομικά διαμερίσματα. Τα περισσότερα νοικοκυριά αποτελούνται από τρία ή λιγότερα οικογενειακά μέλη. Τα διαμερίσματα θα γίνουν ολοένα και πιο ενεργειακά αποτελεσματικά και θα διαθέτουν έξυπνους μετρητές που θα επιτρέπουν στους προμηθευτές ηλεκτρικής ενέργειας να ελέγχουν τη χρήση ηλεκτρικής ενέργειας, να επιβάλλουν πρόστιμα ακόμη και να διακόπτουν την ηλεκτροδότηση (!!!)."
Και το πλέον απάνθρωπο και απαράδεκτο: "Έως το 2015, η εθελούσια και υποβοηθούμενη αυτοκτονία θα πρέπει να γίνει νόμιμη σε όλες τις χώρες τις Ε.Ε.."
pentapostagma.gr
ΠΗΓΗ: www.pentapostagma.gr/2012/10/h-atzenta-21.html#ixzz2AIjPMw9z
Έτσι εξηγείται η απόλυτη αδιαφορία των τοπικών επιστατών της χώρας για το αν αυτοκτονούν άνθρωποι, έτσι εξηγείται η οικονομική τιμωρία σε όσους έχουν παιδιά, έτσι εξηγείται η κάψα για τους ενεργειακούς δήθεν ελεγκτές, ενώ κανείς δεν μας εξηγεί γιατί αυξάνεται το τιμολόγιο της ΔΕΗ επιλεκτικά στους χαμηλοκαταναλωτές!!!
Πρόταση:
Ερευνήστε τι λέει η Ατζέντα 21 (θα τραβάτε τα μαλλιά σας με την παράνοια)
Ψάξτε να βρείτε τι είναι οι "έξυπνοι μετρητές" στα αγγλικά smart meters.. Τους εγκαθιστούν στην Αμερική χωρίς να ρωτάν κανέναν ενώ οι πολίτες διαμαρτύρονται γιατί το περιβάλλον του σπιτιού επιβαρύνεται με ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία σαν να υπάρχει wireless inetrnet, και σκοπό έχουν να είναι ένα δίκτυο που να δίνει πληροφορίες σε ένα κέντρο για το τί κάνεις στο σπίτι σου μέσω των ειδικών rfid chip που σκοπεύουν να εγκαστατήσουν σε όλες τις ηλεκτρικες συσκευές.
Έτσι ο έλεγχος (όταν αγοράζεις κάτι με την κάρτα που σκοπεύουν να επιβάλλουν αν το επιτρέψουμε) θα αρχίζει, και κάθε συσκευή θα είναι ταυτοποιημένη ποιος την αγόρασε.
Θα ξέρουν πότε βάζεις σκούπα, πόσες φορές ανοίγεις το ψυγείο (αν κρίνουν ότι σου επιτρέπεται ένα μέγιστο 10 ανοιγμάτων της πόρτας του ψυγείου την ημέρα, μετά απλώς μπορεί να σου κλείνουν το ψυγείο με remote control μέσω της rfid, θα ξέρουν πόσα άτομα βρίσκονται στο σπίτι, από τα φώτα που ανάβουν στα δωμάτια, και ψάξτε να βρείτε τι είναι οι λαμπτήρες "οικονομίας" που προτείνουν, πόσο οικολογικοί είναι (αν όταν σπάσουν πρέπει να φέρεις συνεργείο να απολυμάνει και πρέπει να φύγεις απ' το σπίτι μέχρι την απολύμανση, εμένα δεν μου ακούγονται σαν τοξικά απόβλητα... Τα οποία ο κόσμος τα πετά στα σκουπίδια χωρίς να έχει ιδέα τι μόλυνση δημιουργούν στο χώμα και στον υδροφόρο ορίζοντα.. ) Ενδιαφέροντα στοιχεία θα αποκαλυφθούν αν γίνει και μια έρευνα για το μήκος κύματος του φωτός που παράγουν οι εν λόγω λαμπτήρες και για το τί άλλο μπορεί να περάσει από αυτό το μήκος κύματος... ειδικά αν συνδυαστεί η έρευνα με το woodpecker signal... Βρείτε τι ήταν, γιατί κάτι παρόμοιο ακούγεται ότι θέλουν να εφαρμόσουν μέσω του δικτύου των smart meters και των λαμπτήρων "οικονομίας".
Πολλά τα λέει κι ο David Icke.
Και επειδή φαίνονται παρανοϊκά όλα αυτά (δεν φαίνονται, είναι!!!! ) δείτε πώς διαπλέκονται μεταξύ τους και με αυτό το άρθρο από τον κόκκινο ουρανό "Ντοκουμέντο! Πρώην Σοβιετικός αντιφρονών προειδοποιεί ότι η ΕΕ μετατρέπεται σε σοβιετικού τύπου δικτατορία"
εδώ: http://redskywarning.blogspot.gr/2012/10/blog-post_24.html
Η ελίτ έχει ξεφύγει εντελώς σε μια προσπάθεια εγκαθίδρυσης μιας φρικτής δικτατορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου