Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ...ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟ ΡΕ! ΣΑΜΑΡΑΣ: "ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΝΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ. ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ"!!!




Πολιτικά καταγέλαστος, συνεχίζει να πιπιλάει παραμύθια και ψέματα! ΠΙΝΟΚΙΟ ΣΚΕΤΟΣ!


 Σε συνέντευξη Τύπου από τις Βρυξέλλες, μία ημέρα μετά την απόφαση του Eurogroup που δίνει το «πράσινο φώς» για την εκταμίευση της δόσης, ο Πρωθυπουργός της συμφοράς συνέχισε τις ίδιες πολιτικές γελοιότητες, αισθανόμενος υπερήφανος και επιτυχημένος!!!!   
Προσέξτε τι είπε ο νέος, μετά τον ΓΑΠ, σωτήρας της χώρας: Αναφερόμενος στην εκταμίευση της δόσης, ύψους 34,3 δισ. ευρώ, τη Δευτέρα, τόνισε ότι "Θα επηρεάσει τη ζωή όλων, θα φρενάρει την ύφεση, ενώ θα φανούν τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης, θα αλλάξει η ψυχολογία και θα δοθεί ελπίδα κυρίως στα νέα παιδιά"!!!
Άει...μην πούμε καμιά βαριά κουβέντα! Τολμά και μιλάει ότι θα δοθεί ελπίδα στα μικρά παιδιά, το μέλλον των οποίων υποδούλωσε και τα οποία θεωρεί ως τεκμήριο για μεγαλύτερη φορολόγηση, το δε επίδομα των πολύτεκνων οικογενειών το έκανε φύλλο και φτερό! 
Είναι ή δεν είναι ψεύτης κα, πολιτικά γελοίος; Εξαπατά ακόμη τον λαό!
Συνέχισε τα ψέματά του: Επανέλαβε ότι οι οφειλές του δημοσίου προς τους ιδιώτες θα καλυφθούν στο μεγαλύτερο μέρος τους, τους επόμενους μήνες, και στο σύνολο τους το 2013!!! 
Ποιους κοροϊδεύεις πάλι ρε; Ο ΟΠΑΔ, το ΤΥΔΚΥ, ο Οίκος του Ναύτου κι ένα σωρό άλλα ταμεία έχουν φεσώσει τους ιδιώτες και αφού συγχωνεύτηκαν στον ΕΟΠΥΥ, έκαναν...γαργάρα όλα τα χρέη τους και έχεις το θράσος να εμπαίζεις εκατοντάδες χιλιάδες ιδιώτες με ψεύτικες υποσχέσεις ότι θα εξοφληθούν μέσα στο 2013;;;
ΨΕΥΤΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου