Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Ο Δημήτρης Καζάκης κατεβαίνει στις επόμενες εκλογές, διεκδικώντας την ψήφο του λαού με το ΕΠΑΜ, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο.
Ο Δημήτρης Καζάκης, αποκλεισμένος από τα κανάλια και εκδιωχθείς από τον ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο 9" όπου με τις αλήθειες που έλεγε, τσάκιζε κόκαλα, καλείται να δώσει την μάχη εκ των ενόντων. Σύνθημά του είναι "ανυποχώρητος αγώνας για την αποκατάσταση της εθνικής κυριαρχίας ώστε να νιώσουμε υπερήφανοι σαν Έλληνες".
Όσο δεν υπήρχε ο ορίζοντας των εκλογών ή δεν υπήρχε η υποψία ότι ο Καζάκης θα μπορούσε να κατέβει στον εκλογικό στίβο ζητώντας την ψήφο των Ελλήνων, τα κανάλια του έδιναν βήμα λόγου. Από την ώρα όμως που το κίνημα του ΕΠΑΜ δημιουργήθηκε εδώ και 8 μήνες και άρχισε να διογκώνεται, στον Δημήτρη Καζάκη έβαλαν φραγμό!

Όμως, ο Δημήτρης Καζάκης είναι ο άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή έδωσε λύσεις ρηξικέλευθες για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Έχει προτείνει με συγκεκριμένο τρόπο την αναγκαία έξοδο της χώρας από το ευρώ και την επιστροφή στην δραχμή ώστε η οικονομία να πάρει μπροστά μέσα από συγκεκριμένα μέτρα και σε σύντομο γενικά διάστημα. 
Αυτά όλα δεν άρεσαν στους τροϊκανούς και τους εδώ υπηρέτες τους, γι' αυτό έβαλαν...φίμωτρο στον  οικονομολόγο.
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον Δημήτρη Καζάκη και τις επόμενες ημέρες ο Μάκης Βραχιολίδης θα έχει συνέντευξή του στην οποία ο Πρόεδρος του ΕΠΑΜ θα έχει να πει πολλά. Και κυρίως συγκεκριμένα μέτρα για την άνοιξη της ελληνικής οικονομίας. 


Το ΕΠΑΜ στην μάχη των εκλογών!

Με απόφαση του συνεδρίου του, το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο αποφάσισε να δώσει την πολιτική μάχη των εκλογών. Η προκήρυξη των εκλογών για την 6η Μαΐου από τον Λουκά Παπαδήμο βρήκε τις περισσότερες οργανώσεις
του ΕΠΑΜ σε οργασμό δουλειάς. Οι απαιτήσεις τεράστιες από ένα κίνημα που έχει μόλις 8 μήνες ζωής.
 Όμως οι σχέσεις και οι «δεσμοί αίματος» που οικοδόμησε με πολύ πλατιά στρώματα του λαού, δεν του
επιτρέπουν να μην ανταποκριθεί στις εκκλήσεις των μελών και των φίλων του.
Ναι, το ΕΠΑΜ κατεβαίνει στις εκλογές! Και κατεβαίνει για να αναδείξει έναν ριζικά διαφορετικό τρόπο
αντιπολίτευσης απέναντι στο νεοκατοχικό καθεστώς και στην προσκυνημένη αριστερά όλων των αποχρώσεων. Και κατεβαίνει σε συνεργασία με δυνάμεις, πρωτοβουλίες και κινήσεις, αλλά και με ανεξάρτητους αγωνιστές, που συναντήθηκαν στον αγώνα για την αφύπνιση και κινητοποίηση του λαού ενάντια στο ξεπούλημα της χώρας.
 Κατεβαίνει στηρίζοντας τον μοναδικό αντικατοχικό πόλο αντίστασης του λαού. Το μοναδικό ψηφοδέλτιο που μπορεί δίκαια να υπερηφανευτεί ότι προέρχεται και εκφράζει αυτούσια τον ίδιο τον λαό.
Οι οργανώσεις του ΕΠΑΜ σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με τους φίλους του Μετώπου και όλους του συναγωνιστές
στους κοινούς αγώνες καλούνται έως το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης 19/4 να επιλέξουν τους υποψηφίους της
εκλογικής μάχης. Η τήρηση της προθεσμίας αυτής έχει καίρια σημασία μιας και ο νόμος προβλέπει την κατάθεση υποψηφιοτήτων εντός 9 ημερολογιακών ημερών από την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.
Οι οργανώσεις θα πρέπει επίσης να φροντίσουν για την εξοικονόμηση των αρχικών εκλογικών εξόδων που ανέρχονται σε τουλάχιστον 300 ευρώ ανά υποψήφιο της περιοχής τους.
Όμως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η προσωπική στράτευση του κάθε μέλους και φίλου του ΕΠΑΜ στον
προεκλογικό αγώνα. Ο σωστός σχεδιασμός της προεκλογικής δράσης κάθε οργάνωσης με συνεχή παρουσία στις γειτονιές (εξορμήσεις, τραπεζάκια, περίπτερα) δουλειά πόρτα-πόρτα και με συσκέψεις θα εξασφαλίσει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Από εμάς και τη δουλειά μας εξαρτάται.
11/4/2012Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου