Σάββατο, 14 Απριλίου 2012

σοκ από κακοποίηση γυναίκας: Ο σύντροφός της την έσπασε στο ξύλο και την τύφλωσε!!!

 πηγή: news247
Η ειδεχθής επίθεση συνέβη μετά έναν καυγά με τον 33χρονο. Εκείνη πήγε να κοιμηθεί και τότε εκείνος της επιτέθηκε βάναυσα ενώ τα δύο παιδιά της, ηλικίας 13 και 3 ετών, βρίσκονταν στο σπίτι.
Σύμφωνα με την αστυνομία ο Τζένκιν την στραγγάλισε "ώστε να την αφήσει αναίσθητη και να μπορέσει να της προκαλέσει αυτά τα φρικιαστικά τραύματα".
"Τα τραύματά της ήταν τέτοια που αμέσως μετά το γεγονός οι συγγενείς της δυσκολεύονταν να μείνουν στο ίδιο δωμάτιο μαζί της", είπε ο επιθεωρητής Κρις Στρίκλαντ.
Η Νας είπε ότι πλέον έχει συχνά την αίσθηση ότι "είναι θαμμένη ζωντανή" και δεν ελέγχει τη ζωή της. "Μ' αρέσει να κοιμάμαι γιατί στα όνειρά μου μπορώ να δω. Όταν ξυπνάω ξαναγυρνάω στην πραγματικότητα", κατέληξε.

Ο 33χρονος Σέιν Τζένκιν κατηγορείται επίσης ότι έσπασε το σαγόνι και τη μύτη της 32χρονης Τίνα Νας τον Απρίλιο του 2011, όταν της επιτέθηκε "βίαια εκ προμελέτης", σύμφωνα με την αστυνομία.
Σύμφωνα με την κατάθεση της νεαρής γυναίκας, μετά την επίθεση ο σύντροφός της την κράτησε κλειδωμένη στο σπίτι της στο Χέιλ της νοτιοδυτικής Αγγλίας, εμποδίζοντάς την να ζητήσει βοήθεια.
"Με κατηγορούσε, μου έλεγε ότι έφταιγα εγώ κι ότι θα με κρατούσε για χρόνια (φυλακισμένη). Δεν προσπάθησε να με βοηθήσει. Δεν μπορώ να τον συγχωρήσω", είπε η γυναίκα.
Μιλώντας στο BBC η Νας είπε ότι ο Τζένκιν την κακοποιούσε και στο παρελθόν όμως εκείνη πίστευε ότι μπορούσε να τον αλλάξει.
"Δεν θα μπορέσω να ξαναδώ το πρόσωπο των παιδιών μου, κι αυτό είναι δύσκολο. Αυτή τη φορά το παρατράβηξε", πρόσθεσε.
Το δικαστήριο θα ανακοινώσει την ποινή του Τζένκιν στις 11 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου