Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ! ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ

 ΗΤΑΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΚΟΠΑΔΙ ΝΤΟΠΕΡΜΑΝ!
Ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι η προειδοποίηση που απευθύναμε στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού να περισυλλέξει τα επικίνδυνα αδέσποτα σκυλιά επειδή υπάρχουν αγανακτισμένοι κάτοικοι που απειλούν να τα σκοτώσουν με καραμπίνα ή να τούς ρίξουν φόλες, θα διαστρεφόταν τόσο χυδαία, χαρακτηρίζοντάς μας υποκινητές σε δηλητηριασμούς ζώων!!! 
Πρόκειται περί απίστευτης κατάστασης μια και από πουθενά δεν προκύπτει ότι εμείς ωθούμε σε τέτοιες ενέργειες τον κόσμο. Αντιθέτως, με την προειδοποίηση που απευθύνουμε στον Δήμο, εάν αυτός ενεργήσει αμέσως θα προλάβει αντιδράσεις αγανακτισμένων πολιτών. 
Δεχθήκαμε πρωτοφανή ομαδική επίθεση από αποκαλούμενους φιλόζωους. Τέτοια επίθεση δεν δέχτηκε η εφημερίδα μας ΠΟΤΕ! Από το 1969-'70 που υπηρετεί δημοσιογραφικά τις περιοχές Παπάγου-Χολαργού-Αγίας Παρασκευής και από το 2010 που είναι στο διαδίκτυο! 
Νιώθαμε λες και δεχόμασταν επίθεση από κοπάδι ντόπερμαν!
Παρά το ότι εξηγούσαμε και ξανεξηγούσαμε ότι η εφημερίδα μας προειδοποιούσε τον Δήμο να μαζέψει τα επιθετικά αδέσποτα σκυλιά, γιατί υπάρχει συσσωρευμένη αγανάκτηση, με δεδομένο ότι πριν από λίγο διάστημα υπήρχαν ανά την Ελλάδα  επιθέσεις σκύλων σε βάρος περαστικών, οι...φιλόζωοι συνέχισαν με μεγαλύτερη ένταση και μένος να υβρίζουν και να απειλούν!
Κάποια δε Μαρία Δρίζου απειλεί ευθέως ότι θα κρεμάσει τον αρθρογράφο από το Αστυνομικό τμήμα Νικαίας!!!
Τα χυδαία και υβριστικότατα σχόλια τα κατεβάζουμε από τις αναρτήσεις μας.
Θα επανέλθουμε  με νεώτερα!

4 σχόλια:

  1. η κυρία Δρίζου η ΔΗΘΕΝ φιλόζωη όταν την πήρα εγώ προσωπικά να έρθει να πάρει ένα σκυλάκι από μπαλκόνι γείτονα και το σκυλάκι δεν είχε ούτε φαγητό ούτε νερό και πάγωνε στο κρύο μου είπε ότι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! η κυρία Μαρία αν "σκοτώσουν" όλους τους φιλόζωους θα πάει άδικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι προτιμοτερο να παραμεινεις στα ρεπορταζ της χρυσης αυγης, οπως εχεις συνηθησει αλλωστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πω πω ακόμα και τώρα, πάλι βλακείες γράφετε! δηλαδη τι είναι ''ενα κοπαδι Ντόμπερμαν''? αγρια κ κακά σκυλια, δολοφονοι ε? πω πω πόσο ασχετοι είστε από ζωα. σταματηστε να γραφετε, καλά τα λέει ο απο πανω ανωνυμος. Χρυση Αυγή και πολύ σας είναι για την ''δημοσιογραφία '' σας.

    ~ιδιοκτήτης 3 δολοφόνων ντόμπερμαν που κοιμούνται με το παιδί μου στο κρεβάτι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ
    Ας σταματήσει κάπου ο χορός του παραλόγου!
    Το άρθρο της 27.08.13 ξεκάθαρα δικαιολογεί την εξόντωση των ζώων με φόλες. Έχει τη δύναμη να κινητοποιήσει ψυχικά ασθενείς ανθρώπους να προβούν σε ανάλογη ενέργεια για πρώτη ή για μία ακόμη φορά. Η απειλή-πρόσκληση συνοψίζεται ήδη στον τίτλο του –καταφατικός λόγος και ούτε καν σε εισαγωγικά : «Θα ρίξουμε φόλες στους σκύλους αν δεν τους μαζέψετε»!
    Η βία που εμπεριέχει αποδεικνύεται από τις αναμφισβήτητα βίαιες αντιδράσεις αναγνωστών που προκάλεσε.
    Ένας λογικός συντάκτης σε αυτό το σημείο θα είχε κατανοήσει το λάθος μίας τέτοιας ανάρτησης. Ο συγκεκριμένος όμως δεν σταματά εδώ! Ακολουθούν και άλλα δημοσιεύματα γύρω από το θέμα που χειροτερεύουν την κατάσταση. Αντίλογος χωρίς σαφή θέση, από τη μία κι άλλα περιστατικά, από την άλλη έμμεσες προσπάθειες να «το σώσει» , μη πειστικές δηλώσεις φιλοζωίας, εκ των υστέρων ισχυρισμοί ότι το άρθρο απευθυνόταν πρωταρχικά στον Δήμο, νέες πυροδοτήσεις αντιδράσεων.
    Κοινό σημείο του συνόλου των δημοσιευμάτων η προχειρότητα με την οποία αγγίζεται το τόσο ευαίσθητο πρόβλημα των αδέσποτων ζώων στη χώρα μας. Πουθενά ένας εμπεριστατωμένος λόγος που να εκθέτει τον πολύπλευρο χαρακτήρα του ζητήματος και να αποκαθιστά το κακό μήνυμα που δόθηκε με το αρχικό άρθρο. Θα αρκούσε μία εκλογίκευση, ποιος άλλωστε θα περίμενε ένδειξη ευαισθησίας?
    Μάλλον άξιζε η μήνυση που υποβλήθηκε, έτσι για να μας μάθει να έχουμε τουλάχιστον την τσίπα να αναλαμβάνουμε την ευθύνη των όσων σκεφτόμαστε , λέμε και πολύ περισσότερο γράφουμε! Αναφορικά δε με τη φωνή διαμαρτυρίας περί μη προηγούμενης ευκαιρίας, προφανώς δεν ευσταθεί. Ευκαιρία συνιστούσαν τα άρθρα που ακολούθησαν. Η ευκαιρία είναι ακόμη εδώ! Τον λόγο εξακολουθείτε να τον έχετε κύριε συντάκτη! Όπως εξακολουθείτε και κρατάτε αναρτημένο το άρθρο σας!
    Στην περιοχή Παπάγου – Χολαργού δεν υπάρχουν μόνο δημοσιεύματα που προτρέπουν σε φόλες.
    Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που ξέρουν να αγαπούν. Και η αγάπη τους φυσικά περιλαμβάνει τα ζώα, που τα φροντίζουν και εκείνα τους δίνουν χαρά.
    Ευτυχώς υπάρχουν και άνθρωποι που εναντιώνονται στη μορφή βίας που προτείνετε, αφού τα ζώα τους έπεσαν θύματα άλλων ανθρώπων, άνθρωποι που συγκεντρώνουν καταγγελίες για φόλες και επικηρύσσουν τους δολοφόνους που παρακινείτε.
    Για του λόγου το αληθές επισκεφθείτε τη σελίδα facebook «ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΥ»
    Και για τελευταία φορά σας παρακαλούμε ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή