Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ 3, Ή 4 Ή 6 & 7!!!

Τεράστια αδικία στις πανελλήνιες: Επιμένει να επιδοτεί τους μουσουλμάνους η ΝΔ
Την γραμμή Τζέφρυ Παπανδρέου ακολουθεί ο Σαμαράς - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ!
Οι διακρίσεις εις βάρος των Ελλήνων δεν έχουν τελειωμό. Με σχετική απόφαση του Υπουργού Παιδείας Κ. Αρβανιτόπουλου, το καθεστώς εισαγωγής των Μουσουλμάνων της Θράκης στα ελληνικά ΑΕΙ και ΤΕΙ δεν μεταβλήθηκε ούτε για φέτος. Το προνομιακό αυτό καθεστώς, που οφείλει την ύπαρξή του στην θητεία του Τζέφρυ Παπανδρέου ως Υπουργού Παιδείας, επιτρέπει σκανδαλωδώς στους μουσουλμάνους μαθητές να εισάγονται στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας με ιδιαίτερα χαμηλές βαθμολογίες. Ενδεικτικά, τα προηγούμενα χρόνια παρατηρήθηκε η εισαγωγή Μουσουλμάνων σε τμήματα όπως η Νομική Αθηνών με βαθμολογία 7,8 (!), η Ιατρική Πάτρας με 11,7 και το Μαθηματικό Κρήτης με 3,4.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος- Χρυσή Αυγή έχει εκφράσει την πλήρη αντίθεσή του για αυτή την κατάφωρη αδικία εις βάρος των ελληνόπουλων με σχετική ερώτηση που υπέβαλλε κατά το παρελθόν και απαιτεί να καταργηθούν άμεσα τα προνόμια των μουσουλμάνων στις πανελλήνιες εξετάσεις. Η εισαγωγή μαθητών σε ανώτατες σχολές με 3,4 λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων συνιστά κατάφωρη παραβίαση του Συντάγματος καθώς αντιβαίνει στο θεμελιώδες δικαίωμα της ισότητας, αφού η ύπαρξη μουσουλμανικής μειονότητας δεν συνιστά σπουδαίο λόγο για προνομιακή μεταχείριση αυτής ως προς την πρόσβασή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι απαράδεκτη και εντείνει το αίσθημα αδικίας και αναξιοκρατίας στη συνείδηση κάθε Έλληνα πολίτη.
Ενδεικτικά περιπτώσεις βάσεων που εισήχθησαν μουσουλμάνοι:
ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ (ΚΟΜΟΤΗΝΗ) 6,3
ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 7,8
ΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 6,9
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 6,3
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΤΡΑΣ 4,8
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 3,4
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ 11,7
ΙΑΤPΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ (ΗΡΑΚΛΕΙΟ) 11,8
ΚΤΗΝΙΑΤPΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (ΚΑΡΔΙΤΣΑ) 6,1

Με αφορμή την σημερινή δημοσίευση των βάσεων για τα ΑΕΙ, το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Να καταργηθούν τα προνόμια των μουσουλμάνων στις πανελλήνιες εξετάσεις. Η Χρυσή Αυγή απαιτεί να καταργηθούν άμεσα τα προνόμια των μουσουλμάνων στις πανελλήνιες εξετάσεις. Είναι αντισυνταγματικό και αναξιοκρατικό να εισάγονται  σε ανώτατες σχολές μαθητές με κάκιστη βαθμολογία λόγω των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι απαράδεκτη και καλλιεργεί τον ρατσισμό στην ελληνική κοινωνία. Ας σημειωθεί πως στις φετινές βάσεις η κυβέρνηση έκρυψε τον όρο "μουσουλμάνοι" μέσα στο εύηχο "κοινωνικά κριτήρια". Ειδικοί σύμβουλοι του υπουργείου παιδείας εισηγήθηκαν αυτό το φθηνό τέχνασμα με σκοπό να περιοριστεί η διαρροή ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή".

xryshavgh.com

3 σχόλια:

 1. Οι μουσουλμάνοι αυτοί είναι Ελληνες πολίτες και είναι προτιμότερο να φοιτήσουν στα ελληνικά πανεπιστήμια παρά να τους χαρίσουμε στους τούρκους στέλνοντάς τους για σπουδές στη τουρκία.
  Η πολιτική μας πρέπει να είναι τέτοια ώστε να τους κάνουμε να καταλάβουν και να νοιώσουν ότι είναι έλληνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ σωστή άποψη. Υπάρχει όμως και ο αντίλογος. Αφού είναι Έλληνες πολίτες και συμφωνούμε απολύτως, τότε πρέπει να υπάρχουν Έλληνας Α' και Β' Κατηγορίας; Γιατί οι Έλληνες χριστιανοί να μπαίνουν στη Νομικ΄β με μέσο όρο βαθμολογίας 16,5 αλλά οι αντίστοιχοι μουσουλμάνοι 6,7;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Υπάρχει σοβαρός λόγος για το διαχωρισμό αυτό και το έκανα σαφές πιστεύω.
  Αν υπάρχει άλλη πρόταση για να μη στέλνουμε στη τουρκία τους Ελληνες μουσουλμάνους καλό είναι να τη κοινοποιήσουμε στους πολιτικούς.
  Πάντως το εθνικό συμφέρον είναι υπεράνω του ατομικού και η αδικία που συντελείται πρέπει να τύχει κατανόησης μέχρι να βρεθεί άλλος τρόπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή