Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ!

Το Κυπριακό είναι και πάλι στο προσκήνιο! Σήμερα έγινε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών υπό το Νίκο Αναστασιάδη, και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, αναφέρει μεταξύ άλλων το newsit.gr. Παρά τις διαψεύσεις Έρογλου ότι επίκειται εντός των επόμενων ημερών ή και ωρών η έκδοση ενός Κοινού Ανακοινωθέντος η επίσκεψη Αναστασιάδη αύριο στην Αθήνα για συντονισμό των κινήσεών του με τον Σαμαρά δείχνει το επείγον του θέματος. Συντονισμός κινήσεων από δύο Προέδρους του "ναι" απέναντι στους τοκογλύφους και Αμερικάνους. 
Η Κύπρος αναμένεται να υποστεί ήττα μετά το γδάρσιμο που υπέστη προ μηνών από την Γερμανία μέσα σε 48 ώρες. Το Κυπριακό πάει για θάψιμο και αναμένεται μετά η Ελλάδα με το Σκοπιανό. 
Μπήκαμε στην τελική ευθεία για τις εθνικές καταστροφές που επέρχονται! 
Το κείμενο του προσχεδίου του κοινού ανακοινωθέντος για την έναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό «ικανοποιεί την ελληνοκυπριακή πλευρά» δήλωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, μετά από σύσκεψη με τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων. (Θου Κύριε)
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, δήλωσε ότι θα απευθυνθεί στον κυπριακό λαό μετά την επιστροφή του από την Αθήνα για να τον ενημερώσει σε βάθος για το αληθές, όπως είπε, περιεχόμενο του κοινού ανακοινωθέντος.
Έτσ απευθύνθηκε και την προηγούμενη φορά που υποσχόταν "όχι" στου κούρεμα των καταθέσεων και τον έγδαραν στο πι και φί! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου