Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ! ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ!

Σχόλιο "Ανεξάρτητου Παρατηρητή": Τελικά αυτός ο τόπος δεν έχει γεμίσει μόνο προδότες, αλλά οι ίδιοι οι προδότες διαφθείρουν όλο τον υπόλοιπο λαό και διαμορφώνουν μια Ελλάδα-σκατά για το αύριο! 

Την ίδια ώρα που η εθνομηδενιστική κυβέρνηση της ΝΔ «τιμά» την μνήμη των τριών νεκρών Αξιωματικών στα Ίμια, στην πραγματικότητα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να ασελγήσει πάνω στην μνήμη τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το βιβλίο της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου, το οποίο με τον τρόπο που αναφέρεται στην κρίση των Ιμίων, δημιουργείται η εντύπωση πως οι βραχονησίδες είναι αμφισβητούμενες ως προς την ελληνικότητά τους και ουσιαστικά υιοθετείται η τουρκική θεωρία των «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο.
Για την ακρίβεια, στο βιβλίο «Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία» της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου, έκδοση 2013, στην ενότητα 58 (σελίδα 163) με τίτλο «η Ελλάδα στη μεταψυχροπολεμική εποχή (1989-2011)» γράφονται επί λέξει τα εξής, αναφερόμενοι στο σκηνικό των Ιμίων: «Την ίδια εποχή με αφορμή τη διεκδίκηση από την Τουρκία της βραχονησίδας Ίμια, στα Δωδεκάνησα, ξέσπασε κρίση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις που αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις». Πέρα του ότι τα Ίμια αποτελούνται από δύο βραχονησίδες και όχι από μία, είναι φανερό ότι στο κείμενο αυτό δεν αναφέρεται ότι τα Ίμια είναι ένα έδαφος στο οποίο αναμφισβήτητη κυριαρχία έχει η Ελλάδα, αλλά αφήνει να εννοηθεί ότι είναι μια διεκδικούμενη περιοχή. Αυτό ακριβώς, δηλαδή, που υποστηρίζει η Τουρκία…
Ακόμη χειρότερα, όμως, είναι η φράση «η κρίση αποκλιμακώθηκε με αμοιβαίες υποχωρήσεις», καθώς βάζει στην ίδια κλίμακα την αποχώρηση των τουρκικών πλοίων από τα χωρικά μας ύδατα, στα οποία βρίσκονταν παράνομα, με την εθνική προδοσία που συντελέσθηκε από την κυβέρνηση Σημίτη, με την υποστολή Σημαίας από Ελληνικό έδαφος και την απόκρυψη των πραγματικών συνθηκών του θανάτου (δολοφονίας) των τριών Ελλήνων Αξιωματικών. Εννοείται, φυσικά, πως τα ονόματα των Χριστόδουλου Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού δεν υπάρχουν γραμμένα στο βιβλίο. Λες και δεν έγινε η πτώση (κατάρριψη) του ελικοπτέρου, με συνέπεια τον θάνατο των Ελλήνων Αξιωματικών. Τα παιδιά «δεν πρέπει» να μάθουν τα ονόματά τους, πολύ περισσότερο κάτω από ποιες συνθήκες έχασαν τη ζωή τους.
Αυτό που «πρέπει» να μάθουν είναι ο πολυπολιτισμός και ο εθνομηδενισμός, τα οποία σε αφθονία προσφέρουν τα σχολικά βιβλία, εξοβελίζοντας πλήρως τον Πατριωτισμό από τις καρδιές των Ελλήνων. Την στιγμή που η αδίστακτη κυβέρνηση του Μνημονίου χρησιμοποιεί ακόμη και τους συγγενείς των νεκρών Αξιωματικών για τα φτηνά προεκλογικά της παιχνίδια, εκδίδει σχολικά βιβλία τα οποία βάναυσα κακοποιούν την Ιστορική Αλήθεια και φτύνουν πάνω στην Μνήμη των Τριών νεκρών Αξιωματικών.
Ντροπή και αίσχος, λοιπόν, στην εθνοπροδοτική κυβέρνηση Σαμαρά που με κάθε τρόπο δείχνει την αληθινή ποιότητα του χαρακτήρα της.
Γιώργος Μάστορας
xryshaygh.com

1 σχόλιο:

  1. ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΚΑΝΟΥΝ PARTY ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ,ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥΣ Ή ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ.
    ΜΗΝ ΤΑ ΠΙΕΖΕΤΕ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΑΓΑΠΑ .
    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ.
    ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΑ ΚΑΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΦΑΪ ΤΟΥΣ.
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.
    ΓΙΑΛΟΨΟΣ,ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ,ΒΛΑΧΑΚΟΣ ,ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ.
    ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΝΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ,ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΟΟΝΕΙΡΩΞΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΚΟΥΝΗΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ 80ΧΡΟΝΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ.ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ VARDARSKA ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΚΥΡΙΩΣ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ VARDARSKA ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ .
    ΜΗΝ ΘΙΧΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΕΘΡΑΥΣΤΗ ΑΥΤΗ Η ΗΛΙΚΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ;
    ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.
    ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ .
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΙΣΧΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΧΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΞΩ ,ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.
    Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΒΑΣΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ KITS ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ !!!
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΤΑΝ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ Ή ΚΕΝΤΡΟΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΙΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΘΑ ΕΓΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !!!!!!!

    "ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ"
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΛΟΙ,ΓΑΛΛΟΙ,ΙΣΠΑΝΟΙ,ΠΟΡΤΟΓΑΛΛΟΙ,ΝΟΡΒΗΓΟΙ,ΣΟΥΗΔΟΙ,ΦΙΝΛΑΝΔΟΙ,
    ΔΑΝΟΙ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΡΩΣΟΙ ,ΚΙΝΕΖΟΙ,ΙΑΠΩΝΕΖΟΙ,ΣΕΡΒΟΙ,ΙΤΑΛΟΙ,ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΙ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ (ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ ΛΟΓΩ Ε.Ε.) ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΝΟΙ ΦΡΑΓΚΟΦΟΝΙΑΔΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΦΟΝΙΑΔΕΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΗΤΟΥΛΕΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟ 1989-1995 ,ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ;
    ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή