Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

"ΘΑΥΜΑΣΤΕ" ΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ: "ΔΕΙΞΤΕ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ, ΕΙΧΕ ΝΗΣΤΕΙΑ ΡΑΜΑΖΑΝΙ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ν' ΑΥΝΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕ ΤΗ ΜΥΡΤΩ ΤΟΥ ΑΝΑΨΑΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ..."!!!

Την αήθη συμπεριφορά της Μυκονιάτισσας συνηγόρου του Πακιστανού δολοφόνου Αχμέτ Βακάς κατά την διάρκεια της δίκης στην Σύρο κατήγγειλε η μαμά της Μυρτούς, κυρία Μαίρη Κοτρώτσου, στο Δελτίο του «Extra».
Αν και διορισμένη από το Ελληνικό Κράτος, η 60χρονη δικηγόρος Αλεξάνδρα Δήμου διέπραξε τα εξής, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η μαμά της Μυρτούς: 1) Ζήτησε την εξαίρεση δύο γυναικών από τους κληρωθέντες ενόρκους, ώστε οι ένορκοι να είναι όλοι άνδρες και να μη κρίνουν με αυστηρότητα τον πελάτη της. 2) Κάλεσε το Δικαστήριο να δείξει επιείκεια προς τον Αχμέτ Βακάς, διότι όταν διέπραξε το έγκλημα (καλοκαίρι 2012) στην Πάρο, διανύαμε την μεγάλη Νηστεία του Ραμαζανιού, η οποία απαγορεύει στους μουσουλμάνους όχι μόνο να τρώνε, αλλά και να συνουσιάζονται και να αυνανίζονται, οπότε ο Αχμέτ ήταν στερημένος! Γι’ αυτό και «του άναψαν τα λαμπάκια» όταν είδε την Μυρτώ μπροστά του και έκανε τα όσα έκανε!.. 3) Επίσης, η κ. Δήμου ζήτησε επιείκεια από το Δικαστήριο, διότι ο Βακάς μεγάλωσε στα βουνά του Πακιστάν όπου οι άνθρωποι είναι σκληροί και δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη τις γυναίκες, τις οποίες θεωρούν αναλώσιμες!..

Θυμίζω ότι η κ. Αλεξάνδρα Δήμου, αν και δεν θα πάρει ευρώ για την νομική της υποστήριξη στον Πακιστανό δολοφόνο της Πάρου (την αποποιήθηκε εξ αρχής για να μη πούν οι συνάδελφοί της στη Σύρο - που απαξάπαντες αρνήθηκαν να υποστηρίξουν το Πακιστανικό τέρας - ότι το κάνει για το κέρδος) θεωρείται ως μεγαλοδικηγόρος της Μυκόνου, έχει αναλάβει μεγάλες υποθέσεις για λογαριασμό μεγαλοεπιχειρηματιών και δή Αμερικάνων και έχει άριστες σχέσεις με την Αμερικανική πρεσβεία.
Αυτή ήταν που έπεισε την Ελληνική Δικαιοσύνη ότι ο Βακάς ήταν ανήλικος όταν κακοποίησε την Μυρτώ, με αποτέλεσμα ο Πακιστανός να περάσει θαυμάσια στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνος. Τελικά, στην δίκη, το Δικαστήριο της Σύρου δέχθηκε πως δεν ήταν ανήλικος, διότι γεννήθηκε το 1991, όπως από την πρώτη στιγμή είχε υποστηρίξει η Ελληνική Αστυνομία και όχι το1993 που ισχυριζόταν η κ. Δήμου... ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ: Η κυρία Αλεξάνδρα Δήμου είναι η μοναδική δικηγόρος στην Ελλάδα που έχει ένα μεγάλο χρωματιστό λουλουδάτο τατουάζ πάνω από το αριστερό της στήθος, το οποίο φαίνεται πεντακάθαρα το καλοκαίρι που φοράει τα ντεκολτέ της!..
"Κοινός Νούς" - Εφημερίδα "Στόχος"

6 σχόλια:

  1. Καμία επιείκεια στο Πακιστανικό κτήνος. Φυλακή αιώνια να μείνει μέχρι να πεθάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καθήκον του δικηγόρου υπεράσπισης είναι να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα για τον πελάτη του, με κάθε νόμιμο τρόπο. Αν δεν το κάνει, τότε είναι επίορκος και θα πρέπει να του αφαιρεθεί η άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

    Το σύστημα απονομής πρέπει δικαιοσύνης βασίζεται στους γραπτούς κανόνες περί δικαίου και όχι στα συναισθήματα του κοινού.

    Τώρα κάτι κατινίστικα περί τατουάζ, τα προσπερνώ ασχολίαστα για να μην πω βαρύτερη κουβέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οταν γνωριζεις οτι ο πελατης σου ειναι ενοχος αλλα εσυ κανεις οτι μπορεις για να τον αθωωσεις, υπηρετεις την δικαιοσυνη ή τον πελατη; Σκεφτηκες ποτε οτι ισως το ισχυον νομικο συστημα να εχει ατελειες, οπως ολα τα ανθρωπινα κατασκευασματα; Μηπως, σου λεω μηπως, οταν καποιος δικηγορος καταφερει να αθωωσει τον πελατη του ενω δεν επρεπε, δεν υπηρετει την δικαιοσυνη;

      Διαγραφή
  3. Ο δικηγόρος οφείλει να κάνει το καθήκον του και να ελαφρύνει την θέση του κατηγορουμένου όπου υπάρχουν νομικά στοιχεία. Ήταν όμως υπερασπιστική γραμμή αυτή που επέλεξε η δικηγόρος; Ερώτημα υποβάλλουμε; Η νομική άποψη της δικηγόρου δεν πρέπει να προσεγγίζει έστω κατ' ελάχιστον το κοινόν περί δικαίου αίσθημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ,
    ΕΜΑΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΖΗΣΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ Ο ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ Ή ΔΕΝ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΚΑΤΣΙΚΕΣ,ΚΟΤΕΣ,ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ,ΑΓΕΛΑΔΕΣ,ΦΟΡΑΔΕΣ,ΧΕΛΩΝΕΣ,GAY ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ;
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ;
    ΕΔΩ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ 95% ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ,ΤΟ ΙΣΛΑΜ,ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ,ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ,ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ,ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΑΛΛΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ,ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΨΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ ,ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΣΩ , ΝΑ ΣΑΣ ΡΙΞΩ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ , ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΔΥΟ,ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΕΒΑΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ .
    ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ;
    ΟΣΟ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ, ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΩΜΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ,ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ,ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΡΩΓΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ , ΤΡΥΠΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΥΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΟΝΤΙΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟΥ.

    ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΡΗ "ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ" Ή ΣΚΟΤΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟ ,ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΑΝΟΙΓΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ;
    ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΩ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΩ ΚΛΩΤΣΙΑ ΣΤΑ @@ ΤΟΥ Ή ΜΠΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ .
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΩ .ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ !


    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ .

    Ο ΑΛΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΕΡΙ ΓΡΑΠΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ.
    ΤΙ ΛΕΣ ΤΡΕ ;
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΗ ΚΕΦΑΛΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ,ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ;
    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΟΙ ΓΡΑΠΤΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥ !
    ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΤΗ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΝΕΚΡΗ .
    ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ.
    ΕΝΑ,ΔΥΟ,ΤΡΙΑ,ΤΕΣΣΕΡΑ , ΟΣΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ .
    ΑΝΤΕ ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ,ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ.
    ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ,ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΡΕ ΤΑ 6000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ;
    ΜΙΑ ΚΑΗΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΔΗΛΑΔΗ 30000 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;
    ΑΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΤΑ 30000 ΘΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΡΕΣΙΒΙΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΩΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ .

    ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ .
    ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΣΑΣΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή