Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΛΛΟΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ 2015! ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ...

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος 2014
Σχεδόν 90 διαγωνιζόμενες από όλο τον κόσμο προσγειώθηκαν στο Μαϊάμι, όπου προετοιμάζονται για τα ετήσια καλλιστεία Μις Υφήλιος 2014
Καλλονές από δεκάδες χώρες – συμπεριλαμβανομένης της Αλβανίας, το Ελ Σαλβαδόρ, τη Μεγάλη Βρετανία και την Αϊτή – προετοιμάζονται για τη μεγαλύτερη εβδομάδα της ζωής τους.»Περιοδείες, γυρίσματα, πρόβες προετοιμασία για το πως θα στηθούν και τα λοιπά και τα λοιπά.
Λίγο μετά την άφιξή τους στη Φλόριντα οι υποψήφιες έβαλαν τα μπικίνι τους και φωτογραφήθηκαν δίπλα στην πισίνα.
Δείτε μέσα...

Τα προκαταρκτικά του διαγωνισμού περιλαμβάνουν βραδινό φόρεμα, μαγιό και συνέντευξη που θα λάβουν μέρος την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου.
Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες και η Ελληνίδα καλλονή Ισμήνη Νταφοπούλου με την οποία και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Πριν μερικούς μήνες – τον Ιούνιο του 2014- η Ισμήνη κατέκτησε τον τίτλο της Miss Greece Universe 2014 και ήδη έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία της για τη συμμετοχή της σε έναν από τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς ομορφιάς παγκοσμίως. Το πρόγραμμα της θα είναι ιδιαίτερα σκληρό και τις ευχόμαστε καλή τύχη…και με τη νίκη.
Η Ισμήνη Νταφοπούλου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
2015-01-07_031150
Το φόρεμα του οίκου "Kathy Heyndels" που επέλεξε να πάρει μαζί της στο Μαϊάμι η Ισμήνη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram
Το φόρεμα του οίκου «Kathy Heyndels» που επέλεξε να πάρει μαζί της στο Μαϊάμι μοιράστηκε στους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram
Μετά από τον προκριματικό γύρο, οι 15 κορυφαίες γυναίκες που θα επιλεγούν θα πάνε κατ “ευθείαν στην εθνική ενδυμασία το ίδιο βράδυ.
Τα καλλιστεία θα διεξαχθούν στο διεθνές Πανεπιστήμιο της Φλώριδας Arena την Κυριακή 25 Ιανουάριου, όπου η Μις Υφήλιος 2013, Γκαμπριέλα Ίσλερ, θα παραδώσει το στέμμα της.
fnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου