Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΤΗΣ.. ALEXA ΚΑΙ Η ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤAΤΑΣΣΕΙ SITES ΚΑΙ BLOGS ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ!

 Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ BLOG ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ALEXA.COM!
Το λέμε εδώ και χρόνια ότι είναι αναξιόπιστο το alexa.com το οποίο "βαθμολογεί" τα sites και τα blogs ανάλογα με την επισκεψιμότητά τους, δίνοντας ως...μετάλλιο τη θέση που καταλαμβάνουν στον παγκόσμιο αλλά και πανελλήνιο χάρτη των ιστολογίων! 


Το blog του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" εδώ και ένα μήνα παρουσιάζει σταθερά αυξητική πορεία στην επισκεψιμότητά του. Στις 27 Δεκεμβρίου ξεπεράσαμε τις 10.000 επισκέψεις σε μια μέρα, ενώ τις τελευταίες ημέρες βρισκόμαστε πάνω από τις 5.000 επισκέψεις επί καθημερινής βάσεως! Σημειώνουμε δε ότι δεν πέφτουμε ποτέ κάτω από τις 4.000. Οι αριθμοί που λένε την αδιαμφισβήτητη αλήθεια αντλούνται μέσα από τις μετρήσεις της google.
Δείτε λοιπόν ποια είναι η επισκεψιμότητα της εφημερίδος μας και ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας γι' αυτό:
  Χθες η επισκεψιμότητά μας έφτασε τον αριθμό 5.580! 
Δείτε στις 27 Δεκεμβρίου 2014 οι προβολές-επισκέψεις του blog μας ήταν 10.323. 
Δείτε καθημερινά την κλίμακα των επισκέψεών μας: φτάνει τη σκάλα 400-500, ενώ σήμερα αγγίξαμε τον αριθμό 1.000. Προσέξτε επίσης πως οι επισκέψεις μας μέχρι τις 8.00 μ.μ. ήταν 3.962, κάτι που σημαίνει ότι και σήμερα, μέχρι το τέλος της ημέρας θα ξεπεράσουμε τις 5.000 επισκέψεις.

Για να καταλάβετε πόσο αναξιόπιστες  είναι οι κατατάξεις του alexa, σας λέμε το εξής: Πριν από 8-9 μήνες μας είχε κατατάξει στη θέση 1.650 πανελληνίως, με πολύ λιγότερες επισκέψεις από τις σημερινές. Πριν από 1-2 χρόνια, με πολύ λιγότερες αναρτήσεις καθημερινά (σε σχέση με τις σημερινές), το alexa.com μάς είχε φτάσει έως και την θέση 1.450 στον πανελλήνιο χάρτη των sites-blogs! Σήμερα, που η επισκεψιμότητά μας αυξάνει σημαντικά από μήνα σε μήνα, το alexa.com μας ρίχνει καθημερινά στην πανελλήνια κατάταξη. Από χθες μάλιστα μέχρι σήμερα, μάς πέταξε 1.000 θέσεις πιο χαμηλά! ΚΟΥΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Τελικά το alexa.com μοιάζει με τις δημοσκοπικές εταιρείες που πέφτουν σίγουρα έξω. 
Εκτός και αν αυτό το διάστημα η πλατφόρμα του alexa κάνει κάποιες εσωτερικές ρυθμίσεις, για να...ισορροπήσει η μπίλια τις επόμενες ημέρες!
Η εφημερίδα μας πάντως έχει τον αδιάψευστο μάρτυρα των καθημερινών μετρήσεων της google, που σας τις δείχνουμε κι ευχαριστούμε για την αδιάλειπτη επισκεψιμότητά σας στο blog του Ανεξάρτητου Παρατηρητή!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου