Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ Κας ΠΑΡΙΣΗ!

Καλούμε άμεσα το δήμαρχο κ. Ηλια Αποστολόπουλο να ζητήσει την παραίτηση της Αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού κας Παρίση, η οποία σήμερα δημοσιεύει κείμενο «γιορτάζοντας» ως ημέρα νίκης, τις....

μαύρες σελίδες της ιστορίας του εμφυλίου πολέμου, των ημερών της μισαλλοδοξίας και του εθνικού διχασμού.

Η κα Παρίση δημοσιεύει κείμενο στην εφημερίδα της «Ο Κόσμος γύρω μας» και στο facebook για την συμπλήρωση “σήμερα 66 χρόνια από την ημέρα που ο Ελληνικός Στρατός πέτυχε τη τελική νίκη στον Γράμμο και το Βίτσι” σημειώνοντας ότι ο άνθρωπος που συνέβαλε καταλυτικά στην επιτυχία αυτή ήταν ο Αλέξανδρος Παπάγος.

Η κα Παρίση μάλιστα τολμάει να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο ότι “ο “Ελληνικός Στρατός” είχε αρχίσει να παραλαμβάνει σύγχρονο πολεμικό υλικό, καθώς και άλλα εφόδια από τις ΗΠΑ” κάνοντας εμμέσως αναφορά στην πρώτη χρήση βομβών ναπάλμ στην στρατιωτική ιστορία από τις οποίες κάηκαν χιλιάδες αριστεροί Ελληνες. 

Η κα Παρίση σημειώνει ότι “ακολούθησε η ανασυγκρότηση της χώρας για την επούλωση των πολλών πληγών” εννοώντας βέβαια τις εξορίες, τα βασανιστήρια και τους αποκλεισμούς του μισού ελληνικού έθνους. 

Ειδικά στην επικίνδυνη εποχή που ζούμε, όπου οι ακρότητες και οι εκτροπές της βίας, υποδαυλίζονται στον μέγιστο βαθμό, τέτοιες ενέργειες μισαλλοδοξίας και αναβίωσης του εθνικού διχασμού είναι απαράδεκτες και κατάπτυστες.

Ζητούμε άμεσα ο Δήμαρχος “αν δεν συμμερίζεται τις απόψεις και τις ενέργειες της” κας Παρίση, να ζητήσει την παραίτησή της.
Ειδικά η κα Παρίση που έχει οριστεί από τον ίδιο ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, με τις ενέργειες αυτές κρίνεται εντελώς ακατάλληλο πρόσωπο στο να διαχειριστεί τα θέματα παιδείας με μια τέτοια συνείδηση μισαλλοδοξίας, που είναι το μόνο που δεν χρειάζεται να μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας.

Η σπουδή της κας Παρίση να γιορτάσει τις ημέρες του μίσους και να τις ταυτίσει με τον Αλέξανδρο Παπάγο, εκτός του ότι προμηνύει και το χρώμα που θα δοθεί στις εκδηλώσεις που ετοιμάζεται να διοργανώσει ο δήμος, δείχνει και μια δέσμευση σε αντιλήψεις και ιδεοληψίες που χώρισαν τον ελληνικό λαό σε “ημετέρους” και “μιάσματα” και οι οποίες οδήγησαν την Ελλάδα μας, στα σημερινά αδιέξοδα και τις παθογένειες που ζούμε.
Ειδικότερα σε μια προεκλογική περίοδο στην οποία βρισκόμαστε, η μισαλλοδοξία και ο εθνικός σπαραγμός θα είναι η ταφόπλακα που θα παραδώσουμε στα παιδιά μας


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ


5 σχόλια:

  1. Πριν από αρκετά χρόνια συμμορίτες κομμουνιστές ήθελαν να κάνουν την Ελλάδα Αλβανία και γι αυτό προσπάθησαν να την κάψουν σε όλη την επικρατεια . Οι εβραιο μαρξιστές κομητατζήδες του ξενόφερτου ΚΚΕ έβαλαν στόχο την Μακεδονία μας με σκοπό να την χαρίσουν στους Βούλγαρους και να την κάνουν Λαική Δημοκρστία (5η Ολομέλεια ΚΚΕ) . Οι ανθέλληνες του βρομερού ΚΚΕ είχαν στόχο και την Θράκη και γι αυτό η ΞΕΝΗ ΑΚΡΙΔΑ του Προδοτικού ΚΚΕ έγραψε στον Ριζοσπάστη στις 26 Αυγούστου το 1931 τα εξής .... ΖΗΤΩ ΟΙ ΣΟΒΙΕΤΙΚΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ . ΕΞΩ ΟΙ ΕΜΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΖΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ .. Στην Μικρασιατική Καταστροφή οι ΚΟΜΗΤΑΤΖΗΔΕΣ του ΣΙΧΑΜΕΝΟΥ ΚΚΕ στέλνουν δύο ένοπλα σώματα με κομμουνιστές της Θεσσαλονίκης και πολεμούν στο πλευρό του Κεμάλ Πασά ( ΑΒΑΝΤΙ και ΛΙΜΠΕΡΑΣΙΟΝ) σφάζοντας χιλιάδες Έλληνες στρατιώτες και αμάχους στην Σμύρνη . Ο Ριζοσπάστης την εποχή εκείνη είχε γράψει αμέτρητες φορές τα εξείς . ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΙΩΞΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΙΣΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .. . ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ που αναφέρει στο βιβλίο τοτ ο πρώην Γ. Γ του ΚΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ με τίτλο τα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ (Ελεύθερη Σκέψη) . Στις πρώτες σελίδες Χάρι λέει τα έξείς . Εάν είχαμε εικρατήσει έπρεπε να σφάξουμε τον μισό πλυθησμό της Ελλάδας γιατί αυτή η χώρα έχει γερές παραδόσεις και θα ήταν δύσκολο να κρατηθούμε στην εξουσία . Εάν γνώριζες ιστορία Χάρι δεν θα στήριζες δολοφόνους που για χρόνια στήριζαν τον χασάπη Στάλιν που έσφαξε 33 εκατ. ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ στην Ρωσία . Αυτά τα είχε πει πολλές φορές και το ΚΚ ΓΑΛΛΙΑΣ και το ΚΚ ΙΤΑΛΙΑΣ που είχαν καταγγείλει τα εγκλήματα του Σταλινισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ένα εκπληκτικό βιβλίο που έγραψε ο Ελευθέριος Σταυρίδης το 1953 όταν οι τύψεις δεν τον άφηναν να κοιμηθεί τα βράδυα όπως ο ίδιος έλεγε πολλές φορές σε φίλους του την εποχή εκείνη . Τύψεις για τα εγκλήματα και τις προδοσίες του ΚΚΕ εις βάρος της Ελλάδας σε μια εποχή που ο ίδιος ήταν Ηγέτης του ΚΚΕ και βουλευτής για πολλά χρόνια . Ο Ελευθέριος Σταυρίδης μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ από ιδρύσεως του έγινε Γενικός Γραματέας του ΚΚΕ το 1924 και πήρε μέρος σε όλες τις συνωμοσίες διαμελισμού της Ελλάδας κατασκοπείες εγκλήματα και προδοσίες όπως γράφει στην τελευταία σελίδα .. . Ο ρόλος και η δρασις του ΚΚΕ στην Μικρασιατική Καταστροφή ήταν ΟΛΕΘΡΙΟΣ όπως λέει στο βιβλίο του . Το ίδιο αναφέρει και για το 1940 έως το 1949 οπου ήθελαν την Ελλάδα καμένη γη . Και γράφει στην σελίδα 5 στο κεφάλαιο ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ τα εξείς . ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΘΑ ΑΝΑΚΥΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΚΑΙ ΟΡΔΑΙ ΒΟΗΘΟΥΜΕΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑΣ ΡΩΣΙΚΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .... .. και συνεχίζει Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΟΒΙΕΤΟΠΟΙΗΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΡΙΦΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑΣ ΣΛΑΥΙΚΑΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΥΣΑ ΓΙΑ ΣΙΒΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΩΛΑ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ .. Αυτό το κόμμα και αυτά τα εγκλήματα ήθελε ο κομμουνιστής Σταυρίδης να καταγγείλη ζητώντας ΕΞΙΛΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ από την Πατρίδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφτά μήνες μας πίνει το αίμα ο απατεώνας και ψεύτης Τσίπρας με ληστρικά χαράτσια και νέους φόρους και δεν άνοιξες το στόμα σου σύντροφε χάρι
    Εφτά μήνες τα τρωκτικά της αριστεράς ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ μας γονάτισαν και πούλησαν την χώρα στους Γερμανούς ΦΑΣΙΣΤΕΣ και εσύ έκανες πως δεν έβλεπες σύντροφε . Εφτά μήνες ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε την Ελλάδα ΑΠΟΙΚΙΑ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ .και εσύ αδιαφόρησες σύντροφε . Ρημάξατε τον τόπο μας ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΡΙΟΥΦΙΑΝΟΙ της αριστεράς και της ΜΕΡΚΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Στάλιν εξόντωσε περίπου 2 εκατ. Έλληνες του Πόντου στην Σιβιρία την δεκαετία του 30 και το ΚΚΕ συγκάληψε και έκρυψε αυτό το φρικιαστικό έγκλημα εναντίον του Ελληνισμού . Η αριστερά στην.Ελλάδα είναι ξενόφερτη και είναι όλοι τους ανθέλληνες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι απατεώνες και αληταράδες του ΒΡΟΜΟ ΚΚΕ χρωστάνε εκατ. ευρώ στους 500 παράνομα απολυμένους εργαζόμενους του Ριζοσπάστη την Τυποεκδοτική και τον 902 και κανείς δεν μιλάει

    ΑπάντησηΔιαγραφή