Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ: ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΗ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"! ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΘΙΚΙ!

Το απόγευμα του Σαββάτου η Ελλάδα αντιμετωπίζει στο Ζάγκρεμπ τα Σκόπια για την πρεμιέρα του Eurobasket, αλλά οι Σκοπιανοί προκαλούν από τώρα και μάλιστα με ιδιαίτερο τρόπο...

Και ο προπονητής τους Μάριαν Σρμπινόφσκι τόνισε με στόμφο στις δηλώσεις του παραμονή του αγώνα, ότι τα Σκόπια πρέπει να νικήσουν για να δώσουν χαρά στην… Μακεδονία. 

«Δίνουμε τον τίτλο του φαβορί στην Ελλάδα. Εμείς θα παλέψουμε και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, όχι μόνο σε όσους είναι εδώ στο Ζάγκρεμπ, αλλά και σε όλη την Μακεδονία που θα μας παρακολουθεί», δήλωσε. 


«Οι παίκτες μου ανυπομονούν για την έναρξη του Ευρωμπάσκετ. Γι’ αυτούς η συμμετοχή αποτελεί πρόκληση, αρχής γενομένης από τον αγώνα απέναντι στην Ελλάδα. Θέλουμε να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό με μαχητικό πνεύμα απέναντι σε κάθε αντίπαλο», πρόσθεσε ο προπονητής της Εθνικής ομάδας των Σκοπίων.

πηγήhellas-now.com (τίτλος: δικός μας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου