Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

ΚΟΥΡΕΜΑ ΩΣ 15% ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ! ΤΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ 3,6 ΔΙΣ, ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

Το εφιαλτικό σενάριο για αυτά που πρόκειται να συμβούν τις επόμενες μέρες με το κούρεμα των καταθέσεων, προφανώς έχει να κάνει με το προληπτικό πακέτο μέτρων των 3,6 δις ευρώ που απαιτούν οι δανειστές...


να λάβει ο Τσίπρας, επειδή γνωρίζουν ότι οι στόχοι δεν πρόκειται να επιτευχθούν. Ο Τσίπρας εμφανίζεται να...κλωτσάει, ενώ οι δανειστές επιμένουν και δεν κάνουν πίσω: "Μαζί με τα 5,4 δις ευρώ θα πάρεις και 3,6 δις προληπτικά μέτρα", του λένε. 
Η άρνηση Τσίπρα (θεατρινίστικη ή πραγματική δεν έχει σημασία), φέρνει τον νέο εκβιασμό των τοκογλύφων ενώπιον των καταθέσεων του λαού. Κλείνουν τις τράπεζες και δεσμεύουν το 15% των καταθέσεων του λαού (μάλλον από το πρώτο ευρώ)! Αυτό φαίνεται να είναι το σενάριο που θα παιχτεί τις επόμενες ημέρες. 
Βέβαια το απευχόμαστε, όμως ο ενδοτισμός του Τσίπρα και ο ερασιστεχνισμός του έχει αποθρασσύνει τους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας οι οποίοι έχουν βαλθεί να εξαθλιώσουν τον ελληνικό λαό με συνοπτικές διαδικασίες!

1 σχόλιο:

  1. Κυριε μακη εχετε πληριφιριες σοβαρες για κουρεμα?
    Χρονια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή