Σάββατο, 30 Απριλίου 2016

ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΚΟΜΕΝΙΖΕΙ! ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ! ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΝΑ ΜΟΥ!!!

Στο δρόμο που χάραξε ο πατέρας του Ανδρέας, ο Γιωργάκης! Αφού χώρισε είπε να...γκομενίσει! Τώρα, στα γεράματα. Έτσι δεν έκανε και ο...

Ανδρέας, όταν...ερωτεύθηκε στα 70φεύγα του την Δήμητρα Λιάνη και την παντρεύτηκε όταν εκείνη ήταν 34 ετών; 

Ε, τώρα λοιπόν που χώρισε ο ΓΑΠ, δημοσιεύματα τον φέρνουν κοντά σε πιτσιρίκα. . Δείτε την εικονιζόμενη γυμνάστρια και βγάλτε συμπεράσματα. "Τι μου κάνεις μάνα μου", μπορεί να λέει σε τέτοιες ώρες ο ΓΑΠ! 
Διαβάζουμε το σχετικό ρεπορτάζ από  το magnesianews.gr
Στη Σκιάθο βρίσκεται από την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, φιλοξενούμενος του εφοπλιστή Ανδρέα Ποταμιάνου.
Ο πρώην πρωθυπουργός, θα μείνει τις ημέρες του Πάσχα στο νησί, όπου βρίσκεται και η φίλη του γυμνάστρια Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου. Χθες το βράδυ, ο κ. Παπανδρέου, χωρίς την φίλη του, συνέφαγε με τον κ. Ποταμιάνο και περί τους δεκαπέντε φίλους του στο νησί του Παπαδιαμάντη, στην ταβέρνα «Μπακάλικο» στην παραλία του νησιού, προς το αεροδρόμιο. Στην πάρα πολύ όμορφη ταβέρνα, οι συνδαιτυμόνες έφαγαν ψάρια, τα οποία είχαν από το πρωί παραγγελθεί. Η κουβέντα μεταξύ τους δεν ήταν δυνατόν να μην έχει ως κύριο «μενού την πολιτική και ο Γ. Παπανδρέου άκουγε προσεκτικά τις απόψεις των ομοτράπεζων του, ενώ ορισμένοι του θύμισαν την τελευταία του επίσκεψη στο Βόλο, όπου έγινε «δεκτός» από τον Αχιλλέα Μπέο.
Ο κ. Παπανδρέου, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την Ανάσταση, μαζί με τους φίλους του θα γευθεί τους μεζέδες που θα έχει ετοιμάσει πάλι το «Μπακάλικο». Ο πρώην πρωθυπουργός, μένει στη βίλα Ποταμιάνου, σε μια από τις καλύτερες περιοχές του νησιού, στο Καλαμάκι, όπου περνά ήρεμες διακοπές, κάνοντας βέβαια και την άθληση του, στην οποία τον βοηθά και η Άρτεμις Παπακωνσταντοπούλου, η οποία για χρόνια έζησε στη Σκιάθο με την οικογένεια της και ο πατέρας της οποίας έχει μια από τις πιο γνωστές γκαλερί του νησιού. Τα τελευταία χρόνια η Άρτεμις ζει στη Αθήνα, όπου και δραστηριοποιείται σε γνωστό γυμναστήριο της Κηφισιάς, όπου μαθητής της στο πιλάτες είναι ο Γ. Παπανδρέου. Η γνωριμία του πρώην πρωθυπουργού με την Άρτεμις έγινε στη Σκιάθο και από τότε οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές, αλλά ποτέ δεν κατάφερε ο φακός να τους εντοπίσει μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου