Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΘΥΜΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ! ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!


Το μόλις 3,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο είναι ακόμη σοκαρισμένο, δεν έχει μιλήσει...


στους αστυνομικούς ωστόσο είπε τέσσερις λέξεις: «με άφησαν να φύγω»!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του STAR, το παιδάκι εντοπίστηκε από άνδρα του Λιμενικού αλλά και από γυναίκα να περιφέρεται μόνο και αμέσως ενημερώθηκε το Α.Τ. Χαϊδαρίου, με τους αστυνομικούς να φθάνουν τάχιστα στο σημείο.

Το μικρό κοριτσάκι είναι καλά στην υγεία του και παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους, ενώ αυτή την ώρα ανακρίνονται οι γονείς του, οι οποίοι πολύ πιθανόν να κρατηθούν καθώς αντιμετωπίζουν την κατηγορία τηςπαραμέλησης ανηλίκου.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, το μικρό κοριτσάκι πιθανότατα είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι στη συνέχεια το εγκατέλειψαν φοβούμενοι ότι -λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα και των εντατικών ερευνών των αρχών- θα συλληφθούν.

Το μεγάλο ερώτημα που καλείται τώρα να απαντήσει η αστυνομία για να βρει και τους ενόχους είναι το που διανυκτέρευσε η μικρή Μαρία.

Πάντως, ο παππούς της Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος συγκλόνισε με τις πρώτες του δηλώσεις μετά την εύρεση της εγγονής του, άφησε να εννοηθεί ότι μάλλον γνωρίζει και ποιοι την απήγαγαν.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου