Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

ΣΥΣΣΩΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΜΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ! "ΓΙΑΤΙ ΔΗΜΑΡΧΕ;;;"!!!

     Δελτίο Τύπου
Τεσσάρων Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης

                                                   1 Αυγούστου 2016

Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού
Απολογισμός Α΄Περιόδου(Ιουν.-Ιούλ.)

Φέτος αισθητά κατώτερο.
Γιατί;

1.Παρακολουθώντας κάποιος το Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού ....


 βλέπει με θλίψη ότι κάτι δεν πάει καλά στη φετινή διοργάνωση. Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος ιδιαίτερες γνώσεις διοργάνωσης τέτοιων εκδηλώσεων για να διαπιστώσει μεταξύ των άλλων, ότι κατά την Α΄Φάση (21 Ιουν.-28 Ιουλ.) σε 25 παραστάσεις:
        α. Υπήρξαν αρκετές ακυρώσεις παραστάσεων.
        β. Απουσίαζαν οι μεγάλες μουσικές παραγωγές.
        γ. Οι θίασοι με σημαντικούς επώνυμους καλλιτέχνες ήταν ελάχιστοι.
        δ. Το εισιτήριο κατά Μ.Ο. ήταν 14-15 €. Ήταν ιδιαίτερα ακριβό.
        ε. Ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε και τούτο φάνηκε από το γεγονός ότι ελάχιστες (1-2) φορές γέμισε το θέατρο.
        στ. Το πρόγραμμα φέτος είναι αισθητά χαμηλότερο και το αξιοπερίεργο είναι ότι εκτός από το Δήμαρχο που ανέλαβε Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Φεστιβάλ, όλα τα άλλα μέλη είναι τα ίδια.

        2. Θα θέλαμε κ. Δήμαρχε για την καλλίτερη ενημέρωσή σας αλλά και τη ενημέρωση των συνδημοτών μας, να σας παραθέσουμε ορισμένα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα στοιχεία από ένα πλήρες πρόγραμμα Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων άλλου Δήμου της Αττικής για να αντιληφθείτε καλλίτερα τι σημαίνει πραγματική προσφορά στο Δημότη. Το όνομα του Δήμου είναι στη διάθεσή σας κ. Δήμαρχε. Στο Δήμο λοιπόν αυτό:
       α. Συνολικά θα παιχθούν 29 παραστάσεις
        β. Οι εκδηλώσεις με «ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ» ήταν το 95% του συνόλου. 
        γ. Μη σπεύσετε να πείτε ότι δεν ήταν υψηλού επιπέδου γιατί θα σας έλεγα ενδεικτικά ότι μεταξύ των καλλιτεχνών που οι εκεί δημότες είδαν Δωρεάν, ήταν η Μαίρη Βιδάλη, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Καλλιόπη Βέτα, ο Μιχάλης Δημητριάδης και ο Μανώλης Μητσιάς.
        δ. Στο δικό μας Φεστιβάλ οι παραστάσεις:
           ΕΡΩΦΙΛΗ είχε εισιτήριο 15 Ευρώ
           ΛΩΞΑΝΔΡΑ είχε εισιτήριο 12 Ευρώ
   Στο γειτονικό Δήμο ήταν ΔΩΡΕΑΝ. Πως αυτοί τα καταφέρνουν;

3.Επιπλέον προτείνουμε για μετά το τέλος του Φεστιβάλ, να :
        α.  Φέρετε τον απολογισμό του (έσοδα-χορηγίες-έξοδα)  στο Δημοτικό Συμβούλιο, κάτι που δεν θελήσατε να κάνετε  πέρυσι. Δεν γνωρίζουμε βέβαια τι θέλατε να αποφύγετε.
        β.   Αξιοποιήσετε το υφιστάμενο τοπικό καλλιτεχνικό δυναμικό.
        γ. Εξασφαλίσετε με τους κατάλληλους χειρισμούς σας οι περισσότερες παραστάσεις να έχουν «ΕΙΣΟΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ».
        δ. Φέρνετε στο μέλλον το πρόγραμμα του Φεστιβάλ για έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

        4. Επισημαίνουμε ιδιαίτερα την επιλεκτική διάθεση των «Δωρεάν Προσκλήσεων», που έχει δημιουργήσει πολλά παράπονα μεταξύ των συνδημοτών μας. Εισηγηθείτε στο Δημοτικό Συμβούλιο ένα «Διαφανή» και «Δίκαιο» τρόπο διάθεσης των «Δωρεάν Προσκλήσεων» στους συνδημότες μας, ώστε να σταματήσουν επιτέλους η διάθεση «Μόνο σε Ημέτερους» και οι «Πελατειακές Σχέσεις», αλλά να υπάρξει δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση προς όλους.

5. Θα αναμένουμε τις ενέργειές σας.


Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση       :  Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας
Δημοτική Αναγέννηση                : Γιάννης Κεχρής
Συνεργασία για τις 8 Προτάσεις  : Χάρις Κουγιουμτζόπουλος

Ενεργοί Δημότες                           : Γιώργος Ανυφαντής

42 σχόλια:

  1. Γιατί διαμαρτύρεστε ? Όταν έπρεπε να ενωθείτε όλοι σας δεν το κάνατε. Ο καθένας ήθελε να γίνει δήμαρχος. Φάτε τώρα τον πιο άχρηστο δήναρχο όλων των εποχών. Το φεστιβάλ απαράδεκτο τα σκουπίδια μας πνίγουν έργα μηδέν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δείναρχος ήταν ένας εκ των 10 ρητόρων της αρχαίας Αθήνας. Αυτών εννοείτε όταν λέτε "άχρηστο δήναρχο"; Μήπως κάνατε λάθος στην ορθογραφία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάκη καλόοοοο!!

      Διαγραφή
    2. Την ευκαιρία να γλύψεις τον ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ όλων των εποχών δεν την χάνεις με τίποτα . Ένα λάθος αντί για "μ" γράφτηκε "ν" σε έκανε να ψάξεις όλη τη Wikipedia για να βρεις τι ταιριάζει στο γλύψιμο. Ο Δείναρχος γράφεται με "ει" και όχι με "η" όπως είναι γραμμένο. Το αν συμφωνεί κανείς με την αντιπολίτευση και την ανακοίνωσή της είναι άλλο θέμα. Το γεγονός ότι το φετεινό φεστιβάλ είναι για τα σκουπίδια δεν το αμφισβητεί κανείς.Το κηποθέατρο στις περισσότερες παραστάσεις ήταν μισοάδειο λόγω της προχειρότητας των επιλογών και του ακριβού εισιτηρίου. Το γεγονός ότι ο Μπούλης τα έχει όλα γραμμένα στα @@@δια του πάλι δεν το αμφισβητεί κανείς. Γράψε έστω και ένα και μόνο σοβαρό η μη έργο που έγινε τα δυόμιση χρόνια. Αν οι κάδοι που ανεβοκατεβαίνουν η τα υπαίθρια όργανα είναι έργα τότε μπράβο. Η καθαριότητα στο μηδέν η κοινωνική πρόνοια στο μηδέν οι παροχές στο μηδέν η ασφάλεια στο μηδέν αλλά η προσωπική προβολή και οι άπειρες φωτογραφίες για την ικανοποίηση της ματαιοδοξίας στο εκατό. Ποιός θα τον ψηφίσει τέτοιο άχρηστο δήμαρχο. Τόσο χλευασμό δεν έφαγε κανείς από τους προηγούμενους αλλά είναι τόσο χοντρόπετσος που ούτε τον νοιάζει ούτε ντρέπεται καθόλου...

      Διαγραφή
  3. Ο Νίκος Αποστολόπουλος ,είναι παντού και πάντα απών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός που έγραψε το πρώτο σχόλιο 2.18 είναι αγράμματος . Η ανύπαρκτη αντιπολίτευση με επικεφαλής τον Χάρη του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει για άλλη μια φορά ότι είναι ένας ΠΕΡΙΠΛΑΝΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δείναρχος γιος του Σώστρατου ήταν ο τελευταίος από τους δέκα Αττικούς Ρήτορες . Με την βοήθεια του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΦΑΛΗΡΕΩΣ άσκησε μεγάλη πολιτική επιρροή . Ο Δείναρχος όπως και οι περισσότεροι Ρήτορες στην Αρχαία Ελλάδα ήταν υπέρ της ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ διότι γνώριζαν ότι ο ΟΧΛΟΣ ήταν η ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ της ΕΛΛΑΔΟΣ . Οι περισσότεροι νεοέλληνες (κοπάδι από πρόβατα) δεν έχουν Ελληνική Παιδεία . Δεν γνωρίζουν την Ιστορία . τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις του τόπου τους . Γι αυτό και οι ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ της ΞΕΝΟΦΕΡΤΗΣ αριστεράς ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ την χώρα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δικαιοσύνη και Ίση Μεταχείρηση σημαίνει να αγωνίζεσαι για το καλό της Πατρίδος σου μακριά από κομμουνιστές και συριζαίους που έχουν ξεφτιλίσει κάθε ΗΘΙΚΗ ΑΞΙΑ . Οι συριζαίοι θέλουν δωρεάν εκδηλώσεις στα σχολεία συντροφιά με την μαριχουάνα και την ΑΝΩΜΑΛΙΑ την ονόμασαν ΣΕΒΑΣΜΟ στην ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ . Εάν νομίζουν ότι θα κάνουν τον Παπάγο Χολαργό ΓΚΕΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ και ΒΙΑΣΤΩΝ μικρών παιδιών όπως θέλουν οι θολο αριστεροί είναι γελασμένοι . Αυτή η αντιπολίτευση είναι ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΗ . ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Νίκος Αποστολόπουλος δεν υπέγραψε και καλά έκανε . Γιώργο Ανυφαντή δεν έπρεπε να υπογράψεις το κείμενο του Κουγιουμτζόπουλου . Κρατήσου μακριά από αυτή την λυκο συμμαχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε γατάκι δείνεις και συμβουλές τώρα; Πάτρωνα, ε πάτρωνα

      Διαγραφή
  8. Ο Δείναρχος, αν και δεν ήταν Αθηναίος, εν τούτοις συμπεριελήφθη στον κατάλογο των 10 Αττικών ρητόρων, διότι έζησε και έδρασε ως μέτοικος στην Αθήνα, παίζοντας σημαντικό ρόλο στην πολιτική ζωή της Αθήνας. Προσπάθησε να μιμηθεί τον μεγάλο ρήτορα Δημοσθένη και σε σχέση με άλλους ρήτορες τα κατάφερε καλύτερα. Ωστόσο, ποτέ δεν μπόρεσε να φτάσει τη δεινότητα του μέγιστου Δημοσθένη, γι' αυτό τον λόγο και οι αρχαίοι κριτικοί τον χαρακτήριζαν "άγροικον Δημοσθένην" ή "κρίθινον Δημοσθένην". Σημαντικό είναι να ειπωθεί ότι αν και πάσχισε να μιμηθεί τον Δημοσθένη ήταν εκ των αντιπάλων του, δεν είναι τυχαίο δε ότι τα 3 σωζόμενα έργα του (Κατά Δημοσθένους, Κατά Αριστογείτονος και Κατά Φιλοκλέους) συνδέονται όλα με την σε βάρος του Δημοσθένη κατηγορία για δωροδοκία στην υπόθεση του Άρπαλου, θησαυροφύλακα του Μεγα Αλέξανδρου. Προσωπική γνώμη του γράφοντος είναι ότι ο Δείναρχος ήταν ο λιγότερο καλός ρήτορας (μεταξύ των 10), μαζί με τον Ανδοκίδη (αυτός δεν ήταν καν επαγγελματίας ρήτορας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Νίκος Αποστολόπουλος δεν υπέγραψε και καλά έκανε . Γιώργο Ανυφαντή δεν έπρεπε να υπογράψεις το κείμενο του Κουγιουμτζόπουλου . Κρατήσου μακριά από αυτή την λυκο συμμαχία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι συνωμοσίες οι ίντριγκες και τα βρώμικα παιχνίδια πίσω από την πλάτη του Δημάρχου θα συσπειρώσουν τον κόσμο γύρω του και θα τον κάνουν πανίσχυρο . Κανείς δεν θέλει τον Κουγιουμτζόπουλο ο οποίος μέρα νύχτα ροκάνιζε την καρέκλα του Νικολάου . Δήμαρχε έβγα έξω στους απλούς πολίτες εκεί είναι η δύναμη σου και προχώρα τα έργα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι και να κάνει ο δήμαρχός σου ρε γατάκι, έχει χάσει τις εκλογές του 2019 από τώρα. Θα πληρώσει τα παραμύθια που έταξε, και θα είμαι εκεί να γλεντάω την ήττα του.

      Διαγραφή
    2. ...τώρα εσύ θεωρείσαι φίλος του δημάρχου; Και τον προτρέπεις να βγει και στον κόσμο, δεν φοβάσαι μην και υπάρξει καμμιά περίεργη αντίδραση από τον κόσμο; Ειδικά από τους κατοίκους της Δαρδανελίων!!!

      Διαγραφή
  11. Ναι ρε γατάκι, που κάποτε το έπαιζες λιοντάρι μπρος στον καθρέφτη σου, αλλά τελικά αντί να βρυχάσαι...νιαούριζες. Ναι ο άνθρωπος δεν έκανε για δήμαρχος, ποιος τον ήξερε μέχρι το 2011;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΓΑΡ ΜΗΔΑΜΟΥ ΚΡΑΤΕΙΝ ΟΡΓΗΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΑΣΤΟΝ ΤΟ ΔΕ ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΧΑΛΕΠΟΝ , ΕΝΙΟΙΣ Δ ΑΔΥΝΑΤΟΝ .

      Διαγραφή
    2. Άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι...

      Διαγραφή
  12. Ανυφαντή πρόσεχε με ποιους κάνεις παρέα, ειδικά τα γατάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν βλέπει ο δήμαρχος ό,τι οι παρατάξεις συμπορεύονται, τρέμει τόσο ο ίδιος, όσο και τα εξαπτέρυγά του!
    Ας κάνουν λίγη υπομονή...δεν είδαν ακόμη τίποτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμη ; Και τους Τσίπρα Καμμένο θα φέρουν εδώ να υπογράψουν το κείμενο . Άντε και καλά στέφανα . Φέρτε και κουφέτα να το γιορτάσετε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...Να ένα από τα εξαπτέρυγα...εμφανίστηκε, ή μάλλον "τσίμπησε" το δόλωμα. Εξαπτέρυγο, κάνε υπομονή, κάνε και κανένα μπανάκι στην παραλία, από Σεπτέμβριο θα τρίβεις τα ματάκια σου μέχρι να πρηστούν...

      Διαγραφή
  15. Πολύ καλή η παρατήρηση σας κύριε Βραχιολίδη . Την εποχή εκείνη υπήρχαν χιλιάδες που τίμησαν την Ελλάδα και την έκαναν μεγάλη . Σήμερα με λύπη μου διαπιστώνω ότι οι συμπολίτες μου βρίζει ο ένας τον άλλον και το μίσος έχει κυριαρχίσει . Κανείς δεν διαβάζει Ελληνική Γραμματεία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συγχαίρω και τους τέσσερις επικεφαλής για την κοινή ανακοίνωση.
    Είπατε ΜΙΑ από τις πολλές ΑΛΗΘΕΙΕΣ που πρέπει να λέτε για τον πιο αποτυχημένο δήμαρχο.
    Αυτός θα ξεπεράσει και τον....κοντορεβιθούλη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σιγά Κε Τίγκα μην ασχοληθεί ο δήμαρχος με το festival.
    Μπήκε πρόεδρας για να "ψαλιδίσει" τον προηγούμενο,(στην προκειμένη περίπτωση να τον "ξεδοντιάσει!") και με την ευκαιρία να βγάλει και καμιά φωτό παραπάνω για το album!!!
    Φαντάστηκε ό,τι έτσι θα έχει μεγαλύτερη προβολή και αίγλη, αλλά...λόγω ανεπάρκειας, του γύρισε Μπούμερανγκ!!!
    Τι έχεις να πεις τώρα δημαρχούκο, που το festival πάει από το κακό στο χειρότερο...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είπα να μην μιλήσω αλλά δεν μπορώ με τις μ........ που διαβάζω εδώ . Εσύ που λες για τον Σεπτέμβριο πες μας τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο ; Εγώ είμαι τρία χρόνια άνεργος άφραγκος και σαλταρισμένος . Εσύ πως πας από δουλειά ; Τα βολεύεις ; Εγώ ξέρω ότι τον Σεπτέμβριο θα μας βολέψουν με 13 δις νέους φόρους . Αυτά για την ώρα και δώσε τα χαιρετίσματα μου στην εξουσία σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι θα γίνει τον Σεπτέμβριο;;;;;
      Τα παιδιά θα πάνε στις καταλήψεις τους...συγγνώμη σχολείο ήθελα να πω, ο πρωθυπουργός θα πάει στην έκθεση Θεσσαλονίκης για να πει για τα δώρα τις συντάξεις τα μισθά, οι εργαζόμενοι θα επιστρέψουν στις εργασίες τους και οι σαλταρισμένοι θα πάνε στο δρομοκαϊτειο...

      Διαγραφή
  19. Και δεν μου λέει κάποιος, το εισιτήριο το έχει 15 ευρώ; Τόσα πολλά ευρώ τούτη την εποχή, για υποβαθμισμένες παραστάσεις, σε άβολα καθίσματα, ενίοτε ξεχαρβαλωμένα και για το αν γίνει η παράσταση, παίζουμε τζόκερ και αν "βγουν οι αριθμοί" τότε... βλέπουμε!!!
    Ε όχι δα, ποιος είσαι ρε μεγάλε που θα έρθω να σου τ΄ακουμπήσω, για κορόϊδα ψάχνεις; Τέτοια θα βρεις στις εκλογές, αν και πολύ αμφιβάλλω αν θα επαρκούν, για να σε βγάλουν ξανά(;) δήμαρχο!!!
    Ξέρεις πόσες αξιόλογες παραστάσεις παίζονται με τα ίδια, ή και λιγότερα ευρώ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τι να σου πω ρε φίλε ; Εδώ θα γίνει το έλα να δεις τον Σεπτέμβριο και εσύ μου λες για ξεχαρβαλωμένα καθίσματα . Ρε όλοι οι σαλταρισμένοι εδώ μαζευτηκαν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΣΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΑΛΤΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ...σάλτα και πηδήξου ρε μαλάκα!!!
    Θα σου πάρουμε και την άδεια για το τι θα γράφουμε ηλίθιε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μην βρίζεις ρε Γίδη μην βρίζεις . Και εσύ που γράφεις συνέχεια για τους σαλταρισμένους κόφτο . Όλοι σαλταρισμένοι είμαστε εδώ . Λίγοι είναι οι γνωστικοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για πολλά χρόνια ήμουν δάσκαλος διδάσκοντας στα Ελληνόπουλα Ελληνική Γραμματεία . Πιστεύω ότι κάτι έχω προσφέρει . Υπάρχει ένα βιβλίο με Γνωμικά και Ρήσεις του Ηλία Γερακέα Εκδόσεις ΚΑΔΜΟΣ . Όλοι πρέπει να το διαβάσουν . Ο τίτλος του είναι ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . Σκοπός του βιβλίου αυτού είναι να γνωρίσουν οι Έλληνες την Σοφία της Πολιτιστικής τους Κληρονομιάς . Οι αρχαίοι Έλληνες κλασσικοί ακόμη και στις σκοτεινές ημέρες μας παραμένουν επίκαιροι . ΤΟ ΜΕΝ ΑΓΑΠΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝΤΑΣ , ΑΡΕΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΙΟΝ , ΤΟ ΔΕ ΜΙΣΕΙΝ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ , ΟΥΔΕ ΘΗΡΙΩΝ ΟΙΜΑΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Άλλος ένας νέος άνθρωπος αυτοκτόνησε στο ΜΕΤΡΟ της Αθήνας . Άλλος ένας κολασμένος στα αζήτητα ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χάθηκε η ανθρωπιά σε αυτή την χώρα . Τέτοια θλιβερά γεγονότα δεν συγκινούν κανέναν πλέον παρά μόνο ελάχιστους . Δεν υπάρχουν Αξίες σήμερα Δάσκαλε . Μόνο Απαξίες υπάρχουν και προσωπικά συμφέροντα . Ένα παλιό τραγούδι των αριστερών (από τα λίγα καλά) λέει ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ . Έτσι είναι η κατάσταση στην Ελλάδα και είναι χωρίς γυρισμό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λοιδωρεί και χλευάζει ό ένας τον άλλον ασταμάτητα . Η παρακμή και ο κατήφορος αυτής της χώρας δεν έχει πάτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι Κούρδοι έχουν ανεβάσει στο διαδύκτιο σε όλη την Τουρκία μέχρι τον Πόντο τις Προφητείες του Γέροντα Παίσιου . Εδώ στην Ελλάδα η νεολαία συριζα βεβήλωσε και δεύτερη εκκλησία εχθές στην Νέα Φιλαδέλφεια . Κατέστρεψαν όλες τις εικόνες του Χριστού και τις Παναγίας και μέσα στο Ιερό έγραψανν αισχρά μηνύματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δυστυχλώς έχθές βεβήλωσαν και τρίτη εκκλησία στο Ηράκλειο . Εσωτερικά την διέλυσαν . Δεν θα τιμωρηθεί κανείς γιατί τους καλύπτει ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ Φίλης .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΟΛΙΣ ΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΤΕΙ , ΕΝ Η ΑΛΛΩΝ ΙΣΩΝ ΝΟΜΙΖΟΜΕΝΩΝ , ΑΡΕΤΗ ΤΟ ΒΕΛΤΙΟΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ , ΚΑΚΙΑ ΔΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σε λίγες ημέρες αρχίζει η κατασκευή του μεγαλύτερου Τεμένους στην Ευρώπη στον Βοτανικό δίπλα στην Ακαδημία Πλάτωνος . Η Ελλάδα είναι μια χώρα νεκρή χωρίς Έλληνες και ο Φίλης θα την αποτελειώσει . Δεν συνηθίζω να γράφω μηνύματα ούτε να σχολιάζω κανέναν . Μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι ελάχιστοι ανησυχούν για την τύχη αυτής της χώρας . Οι περισσότεροι είναι αδιάφοροι και δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί με το ανθελληνικό κατεστημένο Τσίπρα ΣΟΙΜΠΛΕΡ . Κάτοικώ στην Οδό Αρκαδίου ένα δρόμο που είναι σε πολύ άχημη κατάσταση . Δεν πρέπει επειδή κάποιος που έγραψε ένα σχόλιο η άρθρο να δεχτεί επίθεση και απειλές από άλλους επειδή διαφωνούν μαζί του . Δεν είναι σωστό και δεν πρέπει ο Δήμος μας να καταντήσει σαν την Κοκκινιά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Το τζαμί το ψήφισαν . Σκοτάδι και Χάος είναι το μέλλον της Ελλάδος . Γκέτο τρομοκρατών και ισλαμιστών η Ελλάδα του Πλάτωνα και του Αλεξάνδρου και εδώ βρίζει ο ένας τον άλλον .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΙΧΘΗΤΩ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Υπάρχουν ταξιτζήδες που χέζουν μέρα μεσημέρι στην Αναστάσεως πριν την Αττική οδό. Τόσο ζώα πιά. Του έκανα παρατήρηση ενός αφού σταμάτησα το αυτοκίνητο και μου απάντησε " άντε γαμήσου μωρή καριόλα , στο σπίτι σου χέζω ;" Ζώα εντελώς. Κάτι πρέπει να κάνει ο δήμαρχος. Περπατάμε βόλτα το βράδυ και όλος ο χώρος δίπλα στο τέννις Παπάγου βρωμάει σκατίλα και κατρουλίλα. Έλεος πια Χολέρα θα πάθουμε. Τουλάχιστον ας βάλει μια δυο δημόσιες τουαλέτες να χέζουν εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή