Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ! ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ! ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΕΣ ΒΡΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑΡΙΑ!

Tο οριστικό σφράγισμα κοινόχρηστων βρυσών στην Πορταριά ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ Απόστολος Γαλάτης κατά τη....

συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης. Όπως είπε, στην Πορταριά θα επιλεγούν 8- 10 βρύσες οι οποίες θα μένουν ανοιχτές όλο τον χρόνο. Οι υπόλοιπες 22 (από τις 32 που υπάρχουν στην Πορταριά) θα σφαγιστούν για πάντα. Σύμφωνα με τον Απ. Γαλάτη η απόφαση είναι τελεσίδικη και η διοίκηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Το σφράγισμα των βρυσών θα ξεκινήσει από την Πορταριά, και όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. θα επεκταθεί σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο.
«Δε γίνεται στην κεντρική πλατεία να υπάρχει μία βρύση στο δρόμο, μια στην πιάτσα των ταξί και μία στην Κρίτσα. Είναι υπερβολή. Η μία από τις τρεις θα κλείσει γιατί αυτή είναι η πολιτική μας» ανέφερε ο Απ. Γαλάτης και πρόσθεσε ότι αυτό γίνεται γιατί «ο κάθε πικραμένος τις χρησιμοποιούσε για να εξυπηρετήσεις ίδιον όφελος».

2 σχόλια:

  1. Και σένα ρε μαλάκα Γαλάτη τι σε νοιάζει αν τις βρύσες τις χρησιμοποιούσαν οι..."κάθε πικραμένοι για ίδιον όφελος";
    Το νερό δικό σου είναι ρε τριμάλακα, ή μήπως είναι καμμιά βρύση στο οικόπεδό σου;;;
    Αρχ@@@α φίλοι μου, από κάτι τέτοιους "υποτακτικούς" πρέπει να αρχίσουν οι κρεμάλες!!!
    Ποιος σε έκανε πρόεδρο ρε αποτυχημένε; Ο ΣΦΥΡΙΖΑ;;;
    Μ.Φ.π,σ,Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΑΝ ΕΠΙΜΕΊΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΑΚΑΡΙΟ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΠΑΤΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή