Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΑΙΣΧΟΣ!!! ΣΚΛΗΡΗ ΤΣΟΝΤΑ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ! ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ, ΟΡΓΙΑ, GAY ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΜΑΣ! ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ...

Σημεία των καιρών και της κατάπτωσης στην οποία βρίσκεται ο κόσμος...

μας! Με το πρόσχημα της καταγραφής της ιστορίας του Σπάρτακου, ενός από τους μεγαλύτερους μονομάχους της Ρώμης, γυρίζεται μια ταινία που έχει όλα τα στοιχεία του σκληρού πορνού. Σκληρή τσόντα με παρτούζες, όργια, λεσβίες και ομοφυλόφιλους! 
Διαβάζουμε τι γράφει ο Νίκος Μουρατίδης από το nikosonline.gr: 
Αυτό το πράγμα που είδα μπροστά στα μάτια μου, δεν το πίστευα. Δεν είμαι πουριτανός και έχω δει χιλιάδες ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές. Και το χιλιάδες δεν είναι σχήμα λόγου. Αυτό που έπαθα όμως με την τηλεοπτική σειρά Spartacus δεν το έχω ξαναπάθει ποτέ. Εν ολίγοις, για να μην σας ζαλίζω, δεν περίμενα ποτέ ότι θα προβαλλόταν στην τηλεόραση ένα τόσο βίαιο και σκληρό σήριαλ, με τόσο αίμα, τόσο «βρώμικους» διαλόγους και τόσο γυμνό.
Στις φωτογραφίες θα πάρετε μια γεύση γι’ αυτά που σας λέω…..

Unknown%20-%20Spartacus%20Vengeance%20-%20S02E04_4Και όταν λέω γυμνό δεν εννοώ, κάποιες σκηνές με διάφορα κορίτσια που φαίνεται το στήθος τους. Μιλάω για ξεγυρισμένη τσόντα. 

Αυτό που λέγαμε στο σχολείο «Ρωμαϊκά όργια», ε, σ’ αυτήν την σειρά τα βλέπουμε σε όλο τους το μεγαλείο. 
Άντρες με γυναίκες, γυναίκες με γυναίκες, άντρες με άντρες, τρίο, ομαδικά… ότι βάζει ο νους σας… και όλοι γυμνοί. 

Μπρος πίσω και πλαγίως. 
nude_in_spartacus_delicate_things_01_avi
Και σαν να μην τρέχει τίποτα, βλέπουμε συνέχεια ένα τσούρμο γυμνασμένους ημίγυμνους παίδαρους μονομάχους, που μερικοί το κάνουν και μεταξύ τους… 
Viva-Bianca-Nude-2-35
 Έχοντας δει την ταινία του Stanley Kubrick πίστευα ότι θα έβλεπα ένα ιστορικό δράμα εποχής (που μ’ αρέσουν πολύ αυτά), με τον Θρακιώτη Σπάρτακο, που τον αιχμαλωτίζουν, τον πάνε δούλο στην Ρώμη και τον κάνουν μονομάχο. 

Εκείνος όμως καταφέρνει να ηγηθεί μιας μεγάλης επανάστασης των δούλων εναντίων της Ρωμαϊκής δημοκρατίας. 


Και στο σήριαλ μέσες άκρες αυτό βλέπουμε, αλλά με πολύ βία, πολύ αίμα, βρομόλογα και ατελείωτες σκηνές γυμνού και σεξ. 


14 σχόλια:

  1. Μάλλον έπεσε στον πάτο η επισκεψιμότητα Μάκη και τόριξες στη τσόντα πάλι μπας και ξεστραβωθεί κανένας λιγούρης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλιστα ο εσαεί ανώνυμος δεν ασχολείται με την αμερικανοποίηση και τον εξευτελισμό της Ελληνικής μυθολογίας και ιστορίας, η οποία βέβαια έχει στοχευμένη επιδίωξη. Δεν τον πειράζει ότι τα παιδιά μας μαθαίνουν την ιστορία τους από τα αμερικάνικα διαστρευλώματα.Τον ενόχλησε ο Μάκης. Αλλά έχει δίκιο. Εμείς φταίμε, που απασχολημένοι με τον καθημερινό αγώνα επιβιώσεως,συμπεριλαμβανομένου και εμού, αφήνουμε τον Μάκη να αγωνίζεται μόνος χωρία καμία στήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα ο εσαεί ανώνυμος δεν ασχολείται με την αμερικανοποίηση και τον εξευτελισμό της Ελληνικής μυθολογίας και ιστορίας, η οποία βέβαια έχει στοχευμένη επιδίωξη. Δεν τον πειράζει ότι τα παιδιά μας μαθαίνουν την ιστορία τους από τα αμερικάνικα διαστρευλώματα.Τον ενόχλησε ο Μάκης. Αλλά έχει δίκιο. Εμείς φταίμε, που απασχολημένοι με τον καθημερινό αγώνα επιβιώσεως,συμπεριλαμβανομένου και εμού, αφήνουμε τον Μάκη να αγωνίζεται μόνος χωρία καμία στήριξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή ρε φιλαράκι που κάνεις και κριτική στον "ανώνυμο " αν έλειπαν οι φωτογραφίες με τους κώλους και τα πουλιά το άρθρο δεν θα ήταν ικανό να στηλιτεύσει τον εξευτελισμό της Ελληνικής ιστορίας ??? Απορία ??? Αλλά μάλλον γουστάρεις και συ να παίρνεις μάτι κανένα βυζάκι που και που για να σου " ανεβαίνει " η διάθεση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς δεν κατάλαβες τι θέλω να πω. Όσο για το αν γουστάρω....κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Α και συγνώμη που ετόλμησα να κριτικάρω την διαλεκτική σου.

      Διαγραφή
    2. Προφανώς δεν κατάλαβες τι θέλω να πω. Όσο για το αν γουστάρω....κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Α και συγνώμη που ετόλμησα να κριτικάρω την διαλεκτική σου.

      Διαγραφή
  5. Πες το ξανά στα Τούρκικα να το καταλάβω.. αφού ούτε κι εσύ δεν ξέρεις τι λες...αν έκρινα εξ ιδίων θα έγραφα " μπράβο Μάκη ".... αλλά μάλλον θίχτηκες που σου προσβάλαμε την ηδονοβλεψία σου...δεν είναι κακό να την παίζεις πότε πότε...καταπραύνει τα νεύρα...αλλά με τις τσόντες του Μάκη ρε φιλαράκι...κατάντια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου αν και με προβάλεις αντι να προσπαθήσεις να με αντικρούσεις, πιστεύω ότι παρεξηγούμε ο ένας τον άλλο, από εγωιστική εμμονή. Θα προτείνω λοιπόν να συναντηθούμε στο πάρκο του δημαρχείου του Χολαργού, να σε κεράσω ένα καφέ και να συζητήσουμε... Τι λες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οκ το παράκανα...ζητώ συγνώμη...αλλά με τόσους κάφρους εδώ μέσα φαίρεσαι ανάλογα...καλημέρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεκτό και ανταποδίδω. Η πρόσκληση πάντως ισχύει, ίσως να έχω εγώ άδικο. Υπάρχουν βλέπεις τόσα που μας ενώνουν ώστε πρέπει να μείνουμε σε αυτά. Για να εξηγηθώ. Οι πολιτικές ιδέες του καθενός ή στάση ζωής και η φιλοσοφία του, για μένα δεν είναι εμπόδιο. Αντίθετα η διαφωνία είναι απαραίτητη, ώστε με την συζήτηση να βρούμε αυτά που μας ενώνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπράβο που τα βρήκατε...μόνο μη πάτε καβλ...νοι στο ραντεβού και παίξει τίποτα αναμεταξύ σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα είσαι πολύ σωστός αγαπητέ...Δυστυχώς είμεθα άνω των 60 αμφότεροι και πέραν των αστεισμών δεν παίζει δυστυχώς τιποτε άλλο...

      Διαγραφή
  10. έχεις χιούμορ αστειευόμενος το έγραψα και εννοείτε ότι δεν ήθελα να προσβάλω κανένα από τους δύο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγνώμη φιλαράκια αλλά εγώ ως αντιδραστικός, αρτηριοσκληρωτικός,παλιομοδίτης κλπ κλπ κλπ πάω αποκλειστικά με γυναίκες. Πως να πάει μπροστά η χώρα με ανθρώπους της δικής μου νοοτροπίας. Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή