Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ: "ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ -ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ- ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΜΠΡΑ"!

Γύρω στους 40 πολίτες-κάτοικοι του Παπάγου-Χολαργού επισκέφθηκαν το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και επέδωσαν στο γραφείο του Υπουργού...


Πάνου Καμμένου επιστολή (αριθμός πρωτοκόλλου 1686-13/10/2016) με την οποία του ζητούν να μεριμνήσει για την ανάπλαση της οικίας του θανόντος ήρωα Μακεδονομάχου, στρατηγού Γεωργίου Τόμπρα η οποία βρίσκεται σε άθλια κατάσταση επί της Λ. Μεσγείων. 
Πρώτη η εφημερίδα μας αποκάλυψε την είδηση γράφοντας: ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΗΡΩΑ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, 


Προφανώς ευαισθητοποιημένοι πολίτες κινητοποιήθηκαν, συγκέντρωσαν περίπου 40 υπογραφές και πήγαν κατευθείαν στον Πάνο Καμμένο. Τελειώνοντας την επιστολή  τους οι πολίτες, θέτουν προ των ευθυνών του και τον ίδιο τον Καμμένο: "Για κάθε αμέλεια, ολιγωρία ή αναβολή, οι αρμόδιοι θα είναι υπόλογοι έναντιν της Ιστορίας του ελληνισμού". 

Εμείς, συμπληρώνουμε ότι ο Πάνος Καμμένος είναι ήδη υπόλογος έναντι του ελληνικού λαού για όσα προδοτικά έχει διαπράξει, απλά τον καλούμε να μειώσει το σε βάρος του άλγος με το να αναπλάσει το εγκαταλειμμένο και καταλειμμένο από λαθρομετανάστες οίκημα του ήρωα Μακεδονομάχου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου