Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

ΔΙΩΓΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ! Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΒΙΝΤΕΟ.

Σήμερα είδαμε για πρώτη φορά να γίνετε διωγμός κατά των χριστιανών στο βοτανικό η αστυνομία αρνήθηκε να γίνει...

λειτουργία στην εκκλησία λέγοντας ότι έχει εντολή να απαγορέψει την είσοδο των πιστών ρωτώντας οι δικηγόροι ποιος έδωσε την εντολή δεν πήραν απάντηση πήραμε την άμεσο δράση (100) να έρθει να καταγράψει το συμβάν και αρνηθήκαν και αυτοί να έρθουν. η λειτουργία έγινε κανονικά μπροστά στην κλούβα της αστυνομίας.


Αυτή την στιγμή καταθέτουμε μήνυση κατά του αστυνομικού διευθυντή υπεύθυνου στην είσοδο της Στέγης μας για παράβαση καθήκοντος-παρακώληση τελέσεως Θείας λειτουργίας του ορθόδοξου ναού που βρίσκεται μέσα στον χώρο που προορίζεται για τέμενος του ισλάμ. Το περιεχόμενο της μήνυσης εκτός την παράβαση καθήκοντος, αφορά : Παραβίαση του συντάγματος κατ' άρθρων 2 παρ.1, αρθ. 3 παρ. 1, αρθ. 4 παρ. 1,2, αρθ. 5, αρθ. 13 και 25 του ισχύοντος Συντάγματος.

"Σημειωτέων ότι κατά την διάρκεια που περιμέναμε τον Ιερέα για την τέλεση της θείας λειτουργίας υπήρχε άλλος αστυνομικός διευθυντής ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι θα μας αφήσει να προσέλθουμε στον Ιερό ναό μόλις έρθει ο Ιερέας. Φρόντισαν όμως στο μεσοδιάστημα να αλλάξουν τον αστυνομικό διευθυντή που είχε νέες διαταγές να μη μας επιτρέψουν να προσέλθουμε".
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...








oparlapipas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου