Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ! ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ, ΣΦΑΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!

Ο Τσίπρας έκανε χθες δημόσια την εμφάνισή του στο γήπεδο Καραϊσκάκη κατά τον αγώνα της εθνικής μας ομάδας με τη Βοσνία και όχι μόνο...ντομάτες δεν έριξαν προς το μέρος του, αλλά ούτε ένα σύνθημα...

έτσι για την...πλάκα δεν ακούστηκε εναντίον του! Μπράβο στα παλληκάρια τους θεατές. Δεν γνωρίζουμε αν τον χειροκρότησαν κιόλας. Προχώρα Τσίπρα, ο λαός σε θέλει, σφάξε κι' άλλο μισθούς και συντάξεις και προχώρα σε ομαδικές απολύσεις και σύνταξη μετά τα 75! 
Το contra.gr αναφέρει για τη δημόσια εμφάνιση Τσίπρα στο γήπεδο Καραϊσκάκη:
Η παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με τη Βοσνία κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.
Ο Πρωθυπουργός επέλεξε αυτή τη χρονική συγκυρία για να κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του σε γήπεδο από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της χώρας τον Ιανουάριο του 2015 για να δώσει μηνύματα με...πολλαπλούς αποδέκτες.
Η κυβέρνηση βρίσκεται σε διαμάχη με το ποδοσφαιρικό κατεστημένο στην προσπάθεια που κάνει να επιβάλλει το νόμο στο ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Μόλις πριν από μερικές ημέρες ο Γιώργος Βασιλειάδης εξερχόμενος του Μαξίμου μίλησε ακόμα και για εκούσιo grexit με κεντρική απόφαση!
Θυμίζουμε επίσης ότι η προσωρινή διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ έχει επιβάλλει διακοπή στην αγωνιστική δραστηριότητα σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα.
Την ώρα λοιπόν που αναζητάται η φόρμουλα να καθίσουν όλες οι μεγάλες ΠΑΕ γύρω από ένα τραπέζι, ο Πρωθυπουργός κάνει δημόσια εμφάνιση στο πλάι του Υπουργού του σε επίσημο αγώνα της Εθνικής ομάδας. Και όλα αυτά ενώ είναι ανοιχτά ένα σωρό μεγάλα μέτωπα, δύο ημέρες μάλιστα πριν την έλευση του Μπαράκ Ομπάμα. Και όμως στις πρώτες θέσεις της Πρωθυπουργικής ατζέντας βρέθηκε το ποδόσφαιρο.
Η σημειολογία είναι προφανής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου