Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ: "ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ! ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΥΣ"! ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕ ΑΠΟ ΤΟ 2014!!!

δημοσίευμά μας από τις 118/2014. Ξαναδείτε τα ντοκουμέντα που έβγαζε στη φόρα για τον Σώρρα, ο Γιώργος Γιαλτουρίδης....
Ενώ ήδη φτάνουμε στην 14η Αυγούστου, ημέρα κατά την οποία λήγουν τα ομόλογα του Σώρρα, πληθαίνουν οι κατηγορίες που εκτοξεύει εναντίον του επενδυτή και της ομάδα τους, ο οικονομολόγος Γιώργος Γιαλτουρίδης. 
Ιδού τι του καταμαρτυρεί: 

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ: 
Σώρρα, Λαμπράκη, Καλογερόπουλε, Σωτήρα, Διαμαντόπουλε, Βαλσαμάκη, Χαραλάμπους, 

πως όλοι εσείς οι καταχρεωμένοι, καταδικασμένοι για χρέη και αποτυχημένοι στη ζωή απατεώνες, πως καταφέρατε εσείς να βρεθείτε όλοι μαζί στην ίδια σπείρα;

Πώς καταφέρατε να βρείτε άλλους απατεώνες σαν εσάς και ακόμη χειρότερους όπως τον Wozny, τον Dam και τον Keenan και να τολμήσετε να εξαπατήσετε τον Ελληνικό λαό χρησιμοποιώντας τις ίδιες απάτες αυτών των σεσημασμένων;

Αυτήν την Τετάρτη λήγουν τα συνομοσιομόλογα του Wozny και του Σώρρα.  Ορίστε η δήλωση UCC1 του Wozny την οποία κατέθεσε στην πολιτεία της Ουάσιγκτον το 2004 όταν τα πρωτοεμφάνισε τα κουρελόχαρτα:Ημερομηνία λήξεως: Τετάρτη 13 Αυγούστου, 2014.  Ο Ελληνικός λαός θα περιμένει να δει τα 600 δις την επόμενη μέρα, δηλαδή την Πέμπτη 14 Αυγούστου.  Όμως εσείς οι απένταροι αποτυχημένοι απατεώνες γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα κουρελόχαρτα σας δεν αξίζουν ούτε για μια τυρόπιτα στο Everest στην Πατησίων.

Και προχθές τι πήγε και έκανε με την ίδια δήλωση UCC1 ο φακίρης Wozny;  Άλλαξε την ημερομηνία λήξεως των κουρελόχαρτων από 13 Αυγούστου του 2014 στις 13 Αυγούστου 2019:Τι δικαιολογία θα μας δώσετε τώρα; Τι ψέμματα θα μας πείτε για την μη εμφάνιση των δις και των τρις;  

Ευτυχώς λίγοι είναι αυτοί που σας πίστεψαν. Όμως όσοι λίγοι και να είναι, δεν παύουν να είναι Έλληνες.  Έλληνες μεροκαματιάρηδες, Έλληνες οικογενειάρχες, Έλληνες άνεργοι, Έλληνες μαθητές και μαθήτριες, Έλληνες συνταξιούχοι αλλά πάνω από όλα, Έλληνες πατριώτες που σας πίστεψαν διότι νόμιζαν είχατε τα οικονομικά όπλα να σώσετε την Ελλάδα και την Κύπρο.  Σας πίστεψαν επειδή αγαπάνε την Πατρίδα.  Αγαπάνε το Έθνος. Αγαπάνε τον Ελληνισμό.  Είναι Έλληνες.

Με τι μούτρα ρε απατεώνες θα τους πείτε τα παραμύθια σας τώρα;

Εσείς που όταν πριν δυο χρόνια στήσατε το Colpo Grosso να εξαπατήσετε όλο τον Ελληνισμό δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα πέρναγαν δυο χρόνια όπου θα έληγαν τα κουρελόχαρτα του Wozny δίχως να είχε ολοκληρωθεί η απάτη σας.

Λοιπόν, απατεώνες, ήλθε η ώρα σας.  Θα λογοδοτήσετε στον Ελληνικό λαό θέλετε δεν θέλετε. 

Ελληνόφωνοι απατεώνες, ελληνόφωνοι πεμπτοφαλαγγίτες, ελληνόφωνοι γενίτσαροι, ελληνόφωνοι προδότες, ετοιμαστείτε για σοκ και δέος από αυτό το αιώνιο και αθάνατο θηρίο που λέγεται Ελληνισμός.

ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου