Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΟΥΤΕ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ! Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΑΠΟΨΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ: "ΤΟ 50% ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΤΣΙ. ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΙΝΑΙ...ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ...ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ"!!!

Συγγνώμη ζήτησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος ακόμη και ως γιατρός, επειδή...

εξέφρασε άποψη περί ομοφυλοφιλίας! Εκεί φτάσαμε. Θα καταρρίψουμε και τους επιστήμονες σήμερα. Οι οποίοι δεν μπορούν να εκφέρουν άποψη για το αν η ομοφυλοφυλία είναι ελάττωμα της φύσης ή εάν γίνεται επίκτητη από τα...πετυχημένα τηλεοπτικά τα οποία προβάλλουν κατά κόρον την ομοφυλοφιλία! Είναι...ομοφοβικό και ρατσιστικό αυτό! 
Καταλάβατε; Και καιροφυλακτεί ο εισαγγελέας ή η δαμόκλειος σπάθη του κόμματος με διαγραφή. 
Έτσι και ο Γιακουμάτος. Τι και αν εξέφρασε άποψη επιστημονική; Το...βούλωσε και ζήτησε και συγγνώμη από πάνω. 
Γράφει για το θέμα το enikos.gr:
Η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, του ζήτησε να ανακαλέσει: «Η δήλωση του κ. Γιακουμάτου ήταν ατυχής. Του ζήτησα να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη από όσους έθιξε. Η Ν.Δ. δεν ανέχεται καμία διάκριση», ανέβασε στο λογαριασμό του ο κ. Μητσοτάκης.
Λίγη ώρα αργότερα, ο Γεράσιμος Γιακουμάτος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζήτησε “συγγνώμη”: «Επειδή γίνεται μεγάλη σπέκουλα και διαστρέβλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με συνέντευξη που παραχώρησα στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” ξεκαθαρίζω ότι: Δεν υπήρξα και δεν είμαι ομοφοβικός το οποίο δηλώνω ξεκάθαρα.
Και όπως δηλώνω ρητά σέβομαι απόλυτα τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάθε ανθρώπου. Το επίμαχο σημείο αναφέρεται σε μια συζήτηση για τα πρότυπα. Είμαι 40 χρόνια ειδικό παθολόγος και δεν θα μπορούσα να πω ποτέ ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια. Έχω ψηφίσει και το σύμφωνο συμβίωσης και το νομοσχέδιο για την άρση οποιασδήποτε διάκρισης. Για όλους όσους εξαιτίας της παραπληροφόρησης όχι αθώων δημοσιογραφικών οργάνων εθίγησαν ζητώ συγγνώμη».
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου