Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΛΑ: ΔΙΝΕΙ 8.ΟΟΟ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ, ΣΥΝ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΧΩΡΊΣ ΦΟΡΟΥΣ! ΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΑ; ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!!!

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, μιλώντας...

στον Flash 96,0 F.M., τόνισε ότι τον Μάρτιο θα προκηρυχθούν 8.000 θέσεις φιλοξενίας σε διαμερίσματα που θα διαχειριστούν οι δήμοι της χώρας και πως «φτιάχνουμε δομές των 500 ανθρώπων».
Ανέφερε ακόμη ότι…«το προσφυγικό – μεταναστευτικό έχει μπει στην ατζέντα του να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ και για να γίνει αυτό, πρέπει χτυπηθεί με έναν τρόπο που θυμίζει δολοφονία χαρακτήρων ο υπουργός, που έτυχε να είμαι εγώ».
Τέλος, αναφορικά με το πρόβλημα της Λέσβου σημείωσε: «Αν είχαν δοθεί από τον Σεπτέμβριο τα κρεβάτια και δεν υπήρχε η απαγόρευση από την Ένωση Ξενοδόχων στη Λέσβο, δεν θα υπήρχε το πρόβλημα.
Το 97% των προσφύγων βρέθηκε σύντομα σε συνθήκες ασφάλειας και ότι το ζήτημα με το 3% θα μπορούσε να είχε λυθεί αν υπήρχε καλύτερη συνεργασία».
Πηγή (τίτλος: παραλλαγμένος από εμάς)

2 σχόλια:

  1. Φτωχοί πάνω από 4 εκατομμύρια Έλληνες, Και 100.000 άστεγοι – Γι” αυτούς όμως δεν θα ενδιαφερθεί κανένας «φιλάνθρωπος» από εκείνους που μας λένε να βοηθήσουμε τους «πρόσφυγες»
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στους οποίους αναφέρεται η έκθεση του ΟΟΣΑ δεν πρόκειται να δείτε καμιά αντίδραση από το σύστημα εξουσίας, διαπλοκής και «ενημέρωσης» http://apokalipsistora.blogspot.com/2011/06/25-1999-45.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μίστερ Μουζάλα έχεις τελειώσει και παραιτηθείτε όλοι σας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από κυβέρνηση και να φύγετε με τους λαθρομετανάστες παρέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή