Σάββατο 15 Απριλίου 2017

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΑΒΕΙΣ ΤΑ ΛΑΜΠΑΚΙΑ!! Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ: "ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ...ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ...!!!

Αυτός εδώ ξεπέρασε και τον Προκόπη Παυλόπουλο που πριν από 4 χρόνια ευχαριστούσε τους λαθρομετανάστες επειδή επιλέγουν την Ελλάδα για τόπο διαμονής τους. 
Ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς  Παναγής Δρακουλόγκωνας δήλωσε....

ότι είναι "χαρά και τιμή μας να φιλοξενούμε μετανάστες"! Μάλιστα τόνισε ότι "δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, είναι εξοργιστικό αυτό που γράφουν. Υπάρχουν πρόσφυγες, υπάρχουν ικέτες, υπάρχουν ναυαγοί… άνθρωποι λαθραίοι δεν υπάρχουν..."! 
Τι λε ρε τσίφτη, δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες; Είναι εξοργιστική η απόφαση του ΣτΕ που είπε ότι δεν υπάρχουν πρόσφυγες; Διάβασε εδώ πάνω στα κόκκινα γράμματα (κάνε κλικ) για να δεις τι απεφάνθη το ΣτΕ και πάψε εσύ να κάνεις τον δικαστή!

Ρε πολιτικέ ξεφτίλα, αν μπουν μέσα στο σπίτι σου 10-15 φτωχοί θα τους φιλοξενήσεις με ...χαρά και τιμή; Δεν υπάρχουν λάθροι ούτε σε αυτή την περίπτωση, θα μπουν αυτοδικαίως στο σπίτι σου (σύμφωνα με τη λογική σου)! 
Και ποιος είσαι εσύ ρε, που αποφαίνεσαι νότι δεν υπαρχουν λάθροι και ότι όλοι είναι πρόσφυγες; Σε όλο τον κόσμο γγίμονται πόλεμοι; Α, ρε μας ανάβεις τα λαμπάκια Πασχαλιάτικα. 
Δείτε τι αναφέρει το Οι «ελεύθεροι» του άξονα για τον Παναγής Δρακουλόγκωνα:
Έφτασε στο νησί ιστιοφόρο που έπλεε ακυβέρνητο με 50 άτομα – Θα φιλοξενηθούν όσο χρειαστεί, είπε ο Παναγής Δρακουλόγκωνας

Στην Κεφαλονιά έφτασε τελικά λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου ένα ιστιοφόρο σκάφος που έπλεε ακυβέρνητο και είχε εκπέμψει σήμα sos νωρίτερα.

Στο σκάφος βρίσκονταν 50 άτομα, μεταξύ των οποίων 13 παιδιά και 14 γυναίκες, που ήδη φιλοξενούνται σε χώρο που παραχώρησαν οι πρόσκοποι του Αργοστολίου.

Γιατροί και ασθενοφόρα περίμεναν τους μετανάστες και τους παρείχαν πρώτες βοήθειες, όπου κρίθηκε απαραίτητο.

«Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι, είναι εξοργιστικό αυτό που γράφουν. Υπάρχουν πρόσφυγες, υπάρχουν ικέτες, υπάρχουν ναυαγοί… άνθρωποι λαθραίοι δεν υπάρχουν. Εμείς με χαρά και τιμή να τους φιλοξενήσουμε», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς Παναγής Δρακουλόγκωνας, απαντώντας σε σχετικά δημοσιεύματα και ευχαρίστησε τους προσκόπους και τους Εθελοντές Σαμαρείτες για την βοήθειά τους.

1 σχόλιο: