Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΧΙΟΣ! Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΑΠΟΘΗΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥ!

Δείτε εικόνα της Χίου και φρίξτε! Έτσι θέλει να τη μετατρέψει ο Ερντογάν και το κατάφερε, με τον Τσίπρα (που συναντήθηκε και μαζί του χθες) να...

παίζει το παιχνίδι του σουλτάνου. Το νησί πλέον κατέχεται από λάθρους ισλαμιστές, με την κυβέρνηση να το έχει μετατρέψει σε ένα τεράστιο καταυλισμό λαθρομεταναστών! Σημειώστε ότι καθημερινά οι λάθροι αυξάνονται. O τουρισμός έχει σχεδόν καταστραφεί πριν καν αρχίσει η τουριστική περίοδος, ο δε Ερντογάν, που θεωρεί το μισό Αιγαίο δικό του, μπορεί να κάνει πιο εύκολα από ποτέ...ντου στο νησί, χρησιμοποιώντας ως μοχλό τους λάθρους που έστειλε ο ίδιος από την Τουρκία! 
Υπάρχει και εξέλιξη στο θέμα την οποία αναφέρει το politischios.gr:
Ενώ σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες κενές θέσεις για πρόσφυγες και μετανάστες στη Χίο κάποιοι θέλουν να επιβάλουν προαναχωρησιακού τύπου κέντρα, λέει σε ανακοίνωσή της η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα

Για άνευ προηγουμένου κοροϊδία των πολιτών της Χίου, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα, εστιάζοντας τα βέλη της τόσο στον Δήμο όσο και στο κυβερνητικό στρατόπεδο μετά τις δηλώσεις τους περί αναγκαιότητας δημιουργίας προαναχωρησιακού κέντρου στο νησί.

Στην ανακοίνωσή της τονίζει ότι: «Ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν άδεια κτίρια που δημιουργήθηκαν για την φιλοξενία μεταναστών και προσφύγων, στην Χίο προσπαθούν να επιβάλουν ανοικτού, κλειστού ή προαναχωρησιακού τύπου κέντρα. (32.000 κενές θέσεις σε ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, υπάρχουν στην υπόλοιπη Ελλάδα). Δυστυχώς έως τώρα όλες οι αποφάσεις που αφορούν στο νησί μας, πάρθηκαν υπό καθεστώς τεχνητής ασφυξίας, εικονικού πνιγμού και ψευτοδιλημμάτων (που θα τους πάμε), όπως ακριβώς επιδιώκεται και τώρα.

Καταλαβαίνουμε το μέγεθος της κοροϊδίας και τον πολιτικό σχεδιασμό του υπουργείου για το μέλλον των νησιών μας», αναφέρει η Παγχιακή Επιτροπή Αγώνα καλώντας τους πολίτες να απαιτήσουν την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού. 

3 σχόλια:

  1. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ14 Μαΐου 2017 στις 3:05 μ.μ.

    ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ......... ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΘΟΥΜΕ ΟΟΟΟΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΚΟ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΣΙΡΟ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ Κ@Λ@ΓΡΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΥΠΕΡ ΙΕΡΩΝ ΚΑΙ ΟΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ............
    .
    ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ (ΕΛΛΗΝΑ) ΕΓΧΡΩΜΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ...........
    .
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΕΣ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΜΙΜΗΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΙΦΟΡΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗ ΑΝΑΤΡΕΨΙΜΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΧΑΜΟ !
    .
    ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΕΝΑ ΛΑΟ ΣΕ ΖΟΜΠΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΜΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΩΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ
    .
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ........
    .
    .
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΚΑ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ..........
    .
    Η ΠΙΚΡΗ ΩΜΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ !
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΟΛΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΘΗΚΑΝΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 130 ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ,ΑΡΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΧΙΟΤΕΣ !!!!! ΜΕ ΒΑΑΣΗ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΜΑΣ ΚΑΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΑΣ ΠΑΝΕ !!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΧΙΩΤΕΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή