Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΜΑΝΤΙΛΕΣ! ΥΠΟΔΥΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΑΚΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ! ΕΛΛΑΣ 2017!

Όχι, δεν ντύθηκαν οι μαθήτριες Σουλιωτοπούλες, δεν ντύθηκαν με...

εθνικές ενδυμασίες, δεν ντύθηκαν ούτε καν προσφυγόπουλα από τη Μικρά Ασία! Ντύθηκαν προσφυγόπουλα μουσουλμανάκια, σύμφωνα με το θεατρικό πρόγραμμα του σχολείου! Αρκετοί γονείς μας κατήγγειλλαν το γεγονός, ότι δεν έγινε γιορτή σχολική ούτε στις 28 Οκτωβρίου ούτε στις 25 Μαρτίου, έγινε όμως η τελετή λήξεως του σχολικού έτους με τα παιδιά να φορούν μαντίλες! 
Η κρίση δική σας. Ο Θεός βοηθός. Ελλάς 2017.

Δείτε τε το βίντεο:

12 σχόλια:

  1. Αδυνατώ να καταλάβω δυο πράγματα.Τι δουλειά έχει σε τέλος σχολικής χρονιάς να παρουσιάζουν τέτοια θεατρικά δρώμενα.Αν θέλουν να κάνουν θεραπευτική ας πάνε να την κάνουν αλλού αλλά και να το δεχτώ,πάλι δεν βγαίνει το θέμα με τίποτα.Πρόκειται για αριστερίζουσες φασίστριες στα σχολεία μας και δεν είναι μόνο σε αυτό.Γνωρίζουν κάποιοι το παρελθόν πολλών κυριών........που είναι στα δ.σ και στα προεδρεία των συλλόγων γονέων.Με ατράνταχτες αποδείξεις....επίσης υπάρχουν κάμερες που εχουν πιάσει τους τύπους των antifa και έχουν πάει τα βίντεο εκεί που πρέπει.
    Στο τέλος της σχολικής χρονιάς έχει καταντήσει γραφικό να κάνει η κάθε τάξη γιορτή αντι να κάνει κάτι όμορφο στο κάθε σχολείο.
    Πρέπει ντε και καλά να γίνει γιορτή είναι το ερώτημα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πήγα χθες στην παράσταση και περίμενα να δώ κι εγώ όπως μας προετοίμαζε το χθεσινό άρθρο σας, τις μαθήτριες να μπαίνουνε στη σκηνή με μπούρκες. Δεν είδα όμως κάτι τέτοιο. Το θέμα ήταν ξεκάθαρα η ειρήνη και φυσικά υπήρχαν χαρακτηριστικές εικόνες από τη φρίκη του πολέμου. Δεν είδα να προετοιμάζει το σχολείο τους μαθητές του για το Ισλάμ και για τους λαθρομετανάστες. Ενώ όλα γίνανε από τα παιδιά και τους δασκάλους για καλό ... διαπιστώνω πως εν μέσω της ελληνικής κρίσης τους βγήκε σε κακό. Προφανώς στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων, επιδιώξεων και προβολής εντός του δήμου μας ... όπως φαίνεται από τις άκρως κακοπροαίρετες κριτικές ... ήταν λάθος η επιλογή του θέματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνα μ' αυτά που λες η παράσταση δεν απέβλεπε σε κάποια σκοπιμότητα ή στην μετάδοση κάποιου μηνύματος.
      Συμπέρασμα:
      Ή τυχαία τα κορίτσια φόρεσαν μαντίλες ή οι μαντίλες είναι εξάρτημα της καθημερινής ενδυμασίας τους.

      Διαγραφή
    2. Εύστοχο ερώτημα!
      Δεν θα σου απαντήσει όμως, γιατί άραγε;

      Διαγραφή
    3. Τι σχέση έχει η μπούρκα στην Ορθόδοξη πατρίδα μας, και μάλιστα μέσα στα σχολεία; Η χριστοφοβική διευθύντρια και η μαντάμ του συλλόγου γονέων κάνουν εθνομηδενιστική και ανθελληνική προπαγάνδα.

      Οι γονείς που είναι να αντιταχθούν στα βρώμικα παιχνίδια τους;

      Διαγραφή
    4. Η παράσταση πράγματι είχε απλά θέμα την ειρήνη. Ήταν ξεκάθαρα εικόνες από τη Μικρασιατική καταστροφή και μάλιστα σε μια φωτογραφία ήταν η γυναίκα του Διστόμου με μαντήλι. Δεν υπήρχε πουθενά μπούρκα.

      Διαγραφή
    5. Σωστά,η "παράσταση" είχε θέμα την..."Ειρήνη"!
      Ποια Ειρήνη;;;Μα φυσικά την Ειρήνη Παππά!!
      Ε τι τώρα,παίζουμε;;;
      Η προπαγάνδα πάει σύννεφο...δεν θα μας πουν οι "άλλοι" τι βλέπουμε.Αφού εμείς το σκηνοθετήσαμε.
      Καλά και η φαντασία καλπάζει.Που την είδε την γυναίκα του Διστόμου;;;Ίσως το σκέφτηκε αφού είδε την άλλη ανάρτηση και σου λέει με κουτοπονηριά,κάτσε να πούμε ότι "τιμήσαμε" και το Δίστομο

      Διαγραφή
  3. Πρόσφυγες ήταν οι Έλληνες αδελφοί μας, που έφυγαν διωγμένοι από τους τούρκους από την γη της Μικρασίας. Τα άγια χώματα της Αιολικής γης.

    Φιλοπατρία, Ορθοδοξία, παραδοσιακή ελληνική οικογένεια. Αυτά να μάθουμε στα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμετός. Κοπρόσκυλα αριστεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για την μικρασιατική καταστροφή ποια γνώμη εξέφρασε η αριστερά;
    Δείτε εδώ :

    http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/02/rizo2.jpg

    (εκπληκτικό, ε;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι μαντιλες δεν ειναι μπουρκα! Εαν τωρα καποιοι θελουν να βλεπουν προπαγανδα ειναι δικο τους θεμα και των πιστευω τους που θελουν υπουλα να περασουν. Και αφου εχουν τοσο μεγαλο θεμα ε ας κανουν μια επισημη διαμαρτυρια να καλεσουν και τα μμε κι ας κριθουν. Εγω πολυ θα το ηθελα αυτο. Το ρεζιλικι θα ναι καταπληκτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μαντίλες μιλάμε. Οι μπούρκες δεν εμφανίστηκαν ακόμη στην Ελλάδα. Τις βλέπεις και στο βίντεο.
      Εσύ δεν έχεις αντιληφθεί ακόμη ποια είναι η σχέση μαντίλας και μουσουλμανισμού;
      Χωρίς λόγω, έτσι τυχαία, έτσι για πλάκα εμφανίζονται οι μαθήτριες στο βίντεο με μαντίλες;

      Διαγραφή