Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΤΟΝ...ΕΚΟΨΑΝ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! -6 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ 7 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ! ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ! ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!

Ανακοινώθηκε μετά από αρκετές ημέρες η τιμωρία των ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για...

τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, στο πλαίσιο του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «καμπάνα» για τους Θεσσαλονικείς ήταν ιδιαίτερα βαριά, καθώς τους επιβλήθηκε αφαίρεση 6 βαθμών, που αφορά τα φετινά πλέι οφ, επειδή η βαθμολογία τους δεν πρόλαβε να επικυρωθεί, 7 παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 285.000 ευρώ.
Την ίδια ώρα οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρήθηκαν με 3 αγωνιστικές χωρίς κόσμο και με χρηματικό πρόστιμο ύψους 170.000 ευρώ.

Η ποινή, όπως είχε φανεί και από φύλλο αγώνος, αναμενόταν να είναι πιο βαριά για τον ΠΑΟΚ, λόγω του ότι είχε καταγραφεί είσοδος των οπαδών του εντός αγωνιστικών χώρου. Παρόλα αυτά, βαθμολογικά δεν τον επηρεάζει για τη νέα σεζόν, όπως συνέβη στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι και αυτή η τιμωρία, όπως και εκείνη των «πράσινων» για την μπίρα στο Ίβιτς, είναι εφέσιμες.

Αναλυτικά η απόφαση…

ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΕΙ με παρόντες τους διαδίκους τις υποθέσεις κατά α) της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», β) της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και γ) του Lubos Michel, τεχνικού διευθυντή της τελευταίας αυτής Π.Α.Ε., καθώς και επί της παρέμβασης της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.».
ΚΗΡΥΣΣΕΙ την πρώτη εγκαλούμενη Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία» πειθαρχικώς ελεγκτέα για τις αναλυτικώς περιγραφόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πράξεις.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην πρώτη εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή ύψους εκατόν εβδομήντα χιλιάδων ευρώ (170.000) και συνολική ποινή διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές.
ΔΕΧΕΤΑΙ την πρόσθετη παρέμβαση της Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝAΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο.».
ΚΗΡΥΣΣΕΙ την δεύτερη εγκαλούμενη Π.Α.Ε. με την επωνυμία «ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ – ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», πειθαρχικώς ελεγκτέα για τις αναλυτικώς περιγραφόμενες στο σκεπτικό της παρούσας πράξεις.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην δεύτερη εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή ύψους διακοσίων ογδόντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (282.500), συνολική ποινή διεξαγωγής επτά (7) αγώνων χωρίς θεατές και αφαίρεση έξι (6) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον τρίτο εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους χιλίων οκτακοσίων ευρώ (1.800), για την καταβολή της οποίας ευθύνεται εις ολόκληρον η δεύτερη εγκαλουμένη, καθώς και την ποινή της απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών.
Γίνεται μνεία ότι κατά αυτής της απόφασης χωρεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών για τους διαδίκους και δώδεκα (12) ημερών για τον Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων από την σύμφωνα με το Δικονομικό Κανονισμό Λειτουργίας των Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο. γνωστοποίηση της απόφασης σε αυτόν.​
Η νέα βαθμολογία των πλέι οφ

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, άλλαξε και η βαθμολογία των πλέι οφ, με τον Παναθηναϊκό να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση, ενώ ο ΠΑΟΚ υποχώρησε στην τρίτη.

Αναλυτικά:

ΑΕΚ 12
Παναθηναϊκός 8
ΠΑΟΚ 5
Πανιώνιος 4
scoops.gr (τίτλος: δικός μας)

2 σχόλια:

  1. Κααατίνα...σαλαμάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να δούμε ο "θρύλος" πότε θα πάει Β Εθνική ...ποτέ ; σωστά ...αφού ο μπαμπάκας καθαρίζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή