Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ 54ΧΡΟΝΟ ΝΕΚΡΟ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ!

Μυστήριο καλύπτει το θάνατο ενός 54χρόνου που βρέθηκε αργά το...

βράδυ της Παρασκευής νεκρός σε ένα μικρό αλσύλλιο στο Νέο Κόσμο, πίσω ακριβώς από γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής.
Όπως διαπίστωσαν οι αρχές πρόκειται για Βέλγο υπήκοο, ο οποίος ενώ αρχικά όλοι πίστευαν ότι πυροβολήθηκε στο κεφάλι, η έρευνα των αστυνομικών έδειξε ότι το θύμα έφερε μεν ένα τραύμα στο κεφάλι, όμως προκλήθηκε από χτύπημα με κάποιο αντικείμενο.
Το μυστήριο όμως περιπλέκεται καθώς ο άνδρας είχε πάνω του και τα χρήματα του αλλά και τα στοιχεία που αποδεικνύουν τη ταυτότητα του. Άρα το κίνητρο της ληστείας για τους αστυνομικούς έχει αποκλειστεί.
Το θύμα διέμενε σε ξενοδοχείο το οποίο βρίσκεται σε διαφορετική κατεύθυνση από τη περιοχή που εντοπίστηκε το πτώμα. Θα ακολουθήσει έρευνα στο δωμάτιο του ενώ οι αστυνομικοί ψάξουν να βρουν και το κινητό του τηλέφωνο.
Την ίδια ώρα προσπαθούν να διαπιστώσουν τις επαφές του με πρόσωπα στην Ελλάδα και το λόγο που βρέθηκε στη χώρα μας. Καθώς υπάρχουν πολλά ερωτηματικά και οι εκτιμήσεις τους καταλήγουν ότι σίγουρα δεν πρόκειται για απλή υπόθεση.
Το πτώμα ανακάλυψε αργά το βράδυ της Παρασκευής ένας διερχόμενος στο δασάκι του Νέου Κόσμου και ειδοποίησε τις Αρχές. Πάντως οι Αρχές Ασφαλείας εξετάζουν με πολύ προσοχή την υπόθεση.
cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου