Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΡΙΟΥ: «ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ… ΣΤΡΑΒΗ»! ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ


Απίστευτος ο πολιτικός κοπρίτης ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΜΑΡΙΟΥ: «ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ… ΣΤΡΑΒΗ» – Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ 
Ο γελοίος αυτός καραγκιόζης ζητάει την αποθέωση σας….


Σοκ προκαλεί η δήλωση του υφυπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μπαλάφα, ο οποίος, σε μια προσπάθεια να πείσει ότι η κυβέρνηση στην οποία μετέχει έχει καταφέρει να μειώσει την εγκληματικότητα, έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «μια στραβή» το θάνατο του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα, μέσα στο σχολείο του στο Μενίδι.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαλάφας δήλωσε πως το υπουργείο Δημόσιας Τάξης έχει μειώσει την εγκληματικότητα και έχει καταφέρει «άθλους» την περίοδο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη, νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια, και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ. Τόσκας, δείχνουν όχι μία έξαρση της εγκληματικότητας και μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας – εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο», ανέφερε, χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε, χωρίς ίχνος ντροπής και αντίληψης του τι λέει:«Αυτό δεν αναιρεί ή δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία ας το πούμε λαϊκά μια στραβή σαν αυτό που συνέβη στο Μενίδι».

«Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ», κατέληξε.
Το παραπάνω κείμενο ανήκει στο scoops.gr. Η φωτό και το επόεμνο σχόλιο είναι δικά μας: Δήμαρχε, μην ξανακαλέσεις από το πολιτικό ρεμάλι στον Χολαργό- Παπάγου. Τον είχες φέρει στην αρχή της θητείας του στις 25Μαρτίου 2015 και κατέθεσε στεφάνι. Πάλι καλά (από μια μεριά) που τότε αναβλήθηκε η παρέλαση λόγω βροχής, διότι τα  παιδιά θα υποχρεώνονταν να τον χαιρετήσουν. 

Δείτε το βίντεο με τις απίστευτες δηλώσεις του κ. Μπαλάφα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου