Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

"ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ"; ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΦΡΙΚΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ! ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ...


Αυτός είναι ο... πολιτισμός των μουσουλμάνων που έχει εισβάλλει στην Ευρώπη και επιβάλλεται στην Ελλάδα με υποστηρικτές Συλλόγους Γονέων σαν αυτόν του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού ο οποίος...

διακηρύσσει ΟΧΙ στο ρατσισμό και τη ξενοφοβία! Σύμφωνα λοιπόν με τον Σύλλογο Γονέων (ο Θεός να τον κάνει Σύλλογο Γονέων), τα παιδιά μας πρέπει να μάθουν να μην φοβούνται με σκηνές σαν και αυτές της σφαγής ζώων με τη μέθοδο χαλάλ! Πρέπει να εξοικειωθούν τα παιδιά μας με αυτή τη βαρβαρότητα! Και όποιοι δεν εξοικειωθούν θα λέγονται ρατσιστές και ξενοφοβικοί! Αυτή είναι η αντίληψη του Συλλόγου Γονέων του 2ου Δημοτικού σχολείου!Αν πάει να σας στρίψει με αυτή τη λογική πάρτε τα χάπια σας και προσπαθήστε να ηρεμήσετε. Έχουμε να κάνουμε με σχιζοφρενική κατάσταση η οποία αντί να στέκεται κοντά στα παιδιά μας τα στρεβλώνει. 
Διαβάστε το ρεπορτάζ από τον Νίκο Χειλαδάκη και δείτε τη φρίκη του ισλαμικού-λαθρομεταναστευτικού...πολιτισμού:
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Είναι χαρακτηριστική η σκληρότητα  που επιδεικνύουν πολλές φορές οι μουσουλμάνοι εναντίον των ζώων ειδικά στα σκυλιά και στις γάτες, ενώ είναι γνωστή η διαδικασία του χαλάλ, δηλαδή ο σαδιστικός τρόπος με τον οποίο σφάζουν ένα ζώο για να το φάνε στη συνέχεια.
Πρόσφατα είχαμε ένα τέτοιο φρικτό παράδειγμα, όπου, όπως κατήγγειλε η εταιρία προστασίας των ζώωντης Δανίας , μουσουλμάνοι λαθρο που είχαν έρθει εκεί με τον «γνωστό» τρόπο, έπιαναν γάτες και ασκώντας τα σαδιστικά τους ένστικτα, τις ξεκοίλιαζαν και μετά τις αποκεφάλιζαν.
Στη Δανία, όπως φαίνεται στην παραπάνω φώτο, μουσουλμάνοι αγρίοι αποκεφαλίζουν και γδέρνουν μια γάτα και αργότερα το ανεβάζουν στα κοινωνικά δίκτυα.
Αυτά έγιναν όπως καταγγέλθηκε στην περιοχή Vollsmose, προάστιο της Odensee  στη Δανία. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι λαθρο με τα αποκεφαλισμένα κεφάλια των δύστυχων ζώων παίζουν ποδόσφαιρο για να περνάει η ώρα τους. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας προστασίας ζώων της Δανίας, ανέφεραν ότι είχανε βρει γάτες με κομμένα τα πόδια και βγαλμένα τα μάτια. Όταν συνέλαβαν έναν από αυτούς και τον ρώτησαν γιατί σκοτώνει τις γάτες με αυτόν τον τρόπο, αυτός απάντησε ότι η μία από αυτές είχε φάει ένα πουλάκι-πτηνό που είχε ο ίδιος και για να εκδικηθεί έπρεπε να τις σφάξει όλες.
Ο κύριος Wilbert, διευθυντής της  φιλοζωικής εταιρίας, δήλωσε ότι τέτοια φαινόμενα βίας κατά των ζώων τα γνωρίζαμε από το παρελθόν ότι τα έκαναν μικρά παιδιά τα οποία όμως δεν είχαν συναίσθηση των πράξεών τους.
Τώρα στην περίπτωση αυτή έχουμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλους ανθρώπους πάνω από 25 ετών, η βία των οποίων πάνω στα δυστυχισμένα μας έχει αφήσει άφωνους.
Είναι χαρακτηριστικό πως, στο Facebook και στο Twitter έχουν ανεβάσει φωτογραφίες που δείχνουν με ποιο φρικτό τρόπο έγδερναν τις γάτες που είχαν πιάσει.
Χαρακτηριστικό είναι επίσης, πως όταν μια κυρία προσπάθησε να επέμβει για να σώσει μια γάτα από τους λαθρο, αυτοί της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν με άγριο τρόπο.
Ακόμα και το ειδικό αυτοκίνητο της υπηρεσίας συλλογής αδέσποτων ζώων, δέχτηκε άγρια επίθεση από τους λαθρο οι οποίοι αφού έσπασαν τα τζάμια κατέστρεψαν το αυτοκίνητο και πήραν τα ζώα για να τα σφάξουν.
Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους και τώρα δε δέχονται να ξαναπάνε στην ίδια περιοχή.
Στη Γαλλία Άραβας μουσουλμάνος εκτοξεύει γάτα όσο μακρύτερα μπορεί  προς έναν τοίχο.

8 σχόλια:

  1. ΝΑ ΑΠΕΛΕΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ που βλέπω τις ανωτέρω φωτογραφίες, πρέπει να επαινέσω τα ήθη και τα έθιμα αυτά;; Πρέπει να ενσωματώσω αυτά τα ήθη και έθιμα και στην δική μου οικογένεια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά είναι..."προπαγάνδα, ξενοφοβία και ρατσισμός"!!!
    Οι μουσουλμάνοι ΔΕΝ ενοχλούνται από τέτοια φαινόμενα κακοποίησης ζώων ή και ανθρώπων! Είναι στην ισλαμική κουλτούρα και όποιος Ευρωπαίος στηλιτεύει τέτοιες συμπεριφορές, είναι "ρατσιστής και φασιστοειδές" που μισεί και δεν θέλει να "ζήσει αρμονικά" με τους..."ταλαίπωρους πρόσφυγες"!!!

    Ρε λες του χρόνου, να δούμε κάποια ανάλογη με το "θέμα" μαθητική παράσταση από κάποιο σχολείο και οργανωτή κάποιον σύλλογο, κάπου, σε κάποιον Δήμο...στην μακρινή Δανία(!!) και να μας λένε ό,τι επιλέχθηκε αυτή η θεματολογία για να..."προωθήσει την ζωοφιλία" στην σχολική κοινότητα;;;
    Μπα, δεν το πιστεύω...!
    Αλλά καλού-κακού...ας μην "βάζω ιδέες" στους...Δανούς!!!

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πολιτισμός των μουσουλμάνων που έχει εισβάλλει στην Ευρώπη είναι δολοφόνοι λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι φίλε Μάκη, οι Δανοί είναι "ρατσιστές" και δεν επιτρέπουν στα "Ζώα" να κακοποιούν άλλα ζώα...
    Μην κοιτάς εδώ στην Ελλάδα που ήμαστε φιλόξενος λαός και αντί-ρατσιστές...
    και γενικώς δηλαδή, είμαστε "ΑΝΤΙ" όπως αντιολυμπιακοί, αντιπαναθηναϊκοί, αντιδραστικοί, αντιφασίστες, αντιαμερικανοί, αντικυβερνητικοί, αντιχουντικοί, αντιπατριώτες και..."αντιπαθητικοί"(όσο χρειάζεται)
    Και ναι, αυτά συμβαίνουν στην Δανία, στην Αγγλία, στην Γαλλία, στην Γερμανία και στην Σουηδία, που είναι ρατσιστές και φασίστες και δεν κάνουν "μαθητικές παραστάσεις" για τους επήλυδες και τις...ενδυματολογικές τους προτιμήσεις, όπως κάνουμε εμείς οι "προοδευτικοί"!
    Και να σου πω και κάτι, αν θέλουν, "ευχαρίστως" να "στείλουμε" μερικούς "προέδρους" συλλόγων στις χώρες τους, για να τους "διδάξουν" πως να..."ανεβάζουν θέατρο"!!! Τώρα αν είναι του παραλόγου λίγη σημασία έχει, "θέατρο" να 'ναι και "ό,τι να 'ναι..."!
    Τους δώσαμε τα Φώτα του Πολιτισμού πριν 2500 έτη, γιατί να μην το επαναλάβουμε, τώρα που τους κάηκαν οι..."λαμπτήρες";;;

    ``Φωτιά και Τσεκούρι για τους προσκυνημένους΄΄

    ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι Έλληνες για να μην πληρωσουν για στείρωση πετανε νεογέννητα γατάκια κλεισμένα σε σακούλα στα σκουπίδια ,Ελληναράδες που για ολα τα κακα φταινε α οι αλλοι σαν δεν ντρεπομαστε ,αλητες μικροψυχα φασιστοειδη οντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου διαφεύγει κάτι.
      Αυτό δεν είναι έθιμο των Ελλήνων. Είναι μια παρέκκλιση ορισμένων από την κανονικότητα. Μερικές μητέρες πετούν τα νεογέννητα κοριτσάκια ή αγοράκια στους κάδους, αυτό όμως δεν αποτελεί έθιμο των Ελλήνων μητέρων.
      Καλύτερα να σκέπτεσαι προτού γράψεις κάτι.

      Διαγραφή
  7. 1:09 π.μ., μ' αυτά που γράφεις να υποθέσω ότι συμπαθείς ιδιαιτέρως τους Έλληνες; Έχεις την καλοσύνη να μου το διευκρινίσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή